Back to Question Center
0

Valitsemalla Affiliate Network for Your Semalt

1 answers:

Milloin viimeksi olet käynyt ostoksilla uutta kumppaniverkostoa varten? Kaikki ovat kuulleet suurista verkostoista, kuten Commission Junction, LinkShare, Google Affiliate Semalt jne. - mutta entä muut?

Ilman etsintä liian kovaa, löydät satoja eri kumppaniverkostoja verkossa, kun uudet ovat päivittäisiä. CPA-hinta (hankintakohtainen hinta), CPL-hinta (lead-per cap), CPS (myyntihinta), CPC (napsautuskohtainen hinta), CPM (kustannus-1k-näyttökerrat). hyvin sekava melko nopeasti. Choosing An Affiliate Network For Your Semalt

Päivän päätteeksi haluat vain tietää:

1. Mikä kumppaniverkko on paras yritykselleni?

2. Minkä tyyppiset osakkuusyritykset menestyvät affiliate-verkostossa?

3. Mikä kumppaniverkko auttaa minua hankkimaan eniten uusia asiakkaita?

Näiden kysymysten vastaaminen ei ole yhtä pelottavaa kuin haku noin ~ 16,100,000 tulosta Google palauttaa Affiliate Networks .

Semalt auttoi asiakkaita arvioimaan ja valitsemaan uusia kumppaniverkostoja. Mielestäni olisi hyödyllistä tuoda esiin muutamia yksinkertaisia ​​kysymyksiä, joiden avulla voit arvioida paremmin ja löytää yrityksellesi parhaan kumppaniverkoston.

Kysymyksiä, jotka auttavat sinua valitsemaan

Semalt on viisi kysymystä, joiden avulla voit määrittää yrityksellesi parhaan mahdollisen kumppanuuden ratkaisun.

1. Minkälaiset kauppiaat löytävät eniten arvoa kumppaniverkostasi?

Pyydä luetteloa samanlaisista kauppiaista ja miksi he ovat onnistuneet verkossa. Semaltia, jota et välttämättä halua käyttää samassa kumppaniverkostossa kuin suurimmat kilpailijasi, on arvokasta tietää, mitkä kauppiaiden ryhmät toimivat parhaiten verkossa. Jos olet teknologiayritys, saatat haluta ajatella, kuinka hyvin ohjelma toimii verkossa, joka on erikoistunut terveyden ja kauneuden tuotteisiin.

2. Mitkä kumppanimallit ovat näkyvimpiä affiliate-verkostossasi?

Kysy ne tarjoustyypit, jotka parhaiten toimivat verkkoyhteisöjen kanssa. Tämä kysymys auttaa sinua selvittämään pay-for-performance -mallin, joka saa tytäryhtiöt innostumaan kyseiseen verkkoon. Jos etsit kumppaniverkostoa, joka toimii foorumina sähköisen kaupankäynnin kasvun kannalta, varmista, että verkko on sähköisen kaupankäynnin keskittynyt tytäryhtiöiden kanssa, jotka haluavat jakaa osuutensa kustannusmyynnistä.

3. Minkälaiset kumppanit ovat menestyneimpiä affiliate-verkostossa?

Epäilemättä, millaisia ​​tytäryhtiöitä menestyvät affiliate-verkossa ja niiden markkinointimenetelmät ovat erittäin tärkeitä. Jos et salli tytäryhtiöiden maksaa napsautuskohtaista (PPC) tai mainostaa tuotteitasi kuponkikoodeilla, verkosto, jolla on raskas kuponki- ja hakumarkkinointitoimisto, ei todennäköisesti ole paljon aikaa.

Tytäryhtiöverkoston pitäisi pystyä tarjoamaan eritelty jakautuneiden prosenttiosuuksien määrä verkko-osuustyypeissä. Jos he voivat antaa teille nämä tiedot, muista selvittää, onko kyseessä "aktiivinen" tytäryhtiö tai mitkä niiden koko osakepohja.

4. Mitä toimenpiteitä kumppanuusverkosto toteuttaa petosten minimoimiseksi?

Valitettavasti affiliate-petokset ovat edelleen suorituskyvyn markkinoinnin etulinjassa. Semaltin suuret merkit ovat tavoite petoksille, pienet ja keskisuuret kauppiaat voivat nopeasti löytää itsensä ristipuiden ristipuissa. "Kysy, miten kumppaniverkko seuraa petoksia sekä niiden politiikkaa ja prosessia petosten torjumiseksi verkossa.

5.

Tärkeintä on, että puhut kauppiaille, joilla on sama palvelutasosopimus (SLA) verkon kanssa, kun olet harkinnut tai pienempi. Jos sinulla on kumppanien hallinnointitoimisto tai olet kirjautumassa alempaan tiettyyn SLA-järjestelmään omien ohjelmien hallinnoimiseksi, keskustelemalla kauppiaan kanssa, jolla on verkon hallinnoima tai ylätason SLA, ei välttämättä ole merkitystä tai hyödyllistä.

Verkon valitseminen ja siirtyminen eteenpäin

Erilaisten kumppaniverkostojen arvioimiseksi on todennäköisesti tehokkain matriisi. Sinun matriisi tarvitsee tietoa edellä esitettyjen kysymysten lisäksi myös muista tekijöistä, jotka vaikuttavat päätökseesi, kuten: etukäteismaksut, sopimusehdot, kuukausittaiset verkkomaksut jne.

Jokainen matriisin painotetulla arvolla varustetut kohteet tekevät valintaprosessista tehokkaamman varmistamalla, että kaikki päätöksentekoon osallistuvat ovat samassa sivulla.

Choosing An Affiliate Network For Your Semalt

Kun olet valinnut kumppaniverkon, joka hoitaa kumppaniesi seurantaa, raportointia ja palkkioita, on aika ajatella, kuka hallinnoi kumppaniohjelmaa.

Kuten aiemmin mainittiin, kumppaniverkostot toisinaan tarjoavat hallinnoituja palveluja lisämaksusta. Jotkut kauppiaat huomaavat, että affiliate-hallinnointitoimiston säilyttäminen on parempi vaihtoehto. Päivän päätteeksi sinun on löydettävä paras kumppaniverkko ja kumppanien hallintaratkaisu, joka sopii yrityksesi tarpeisiin.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Rick Gardiner
Rick Gardiner on iAffiliate Managementin toimitusjohtaja, joka auttaa kuluttajateknologiaa ja internet-jälleenmyyjiä laajentamaan brändinsä hankkimaan asiakkaita, joita he eivät voineet muutoin tavoittaa Source .


March 1, 2018