Back to Question Center
0

Parhaat digitaalisen markkinointitilaston lähteet vuonna 2018? - Epäonnistuminen

1 answers:

Suositukset kymmenestä maksuttomasta digitaalisesta markkinointitilastosta, jotka kattavat toissijaiset tietolähteet globaaleille, eurooppalaisille, yhdysvaltalaisille, yhdysvaltalaisille, Aasian ja Latinalaisen Amerikan maille

Semalt markkinoijat rakastavat tilastoja digitaalisesta markkinoinnista. Me myös. Ne antavat meille mahdollisuuden tarkastella viimeisimpien digitaalisten alustojen ja teknologioiden asiakkaiden käyttöönoton kasvua, tehdä liiketoimintatapa markkinoinnin investointeihin ja antaa meille mahdollisuuden vertailla kasvumme ja suorituskykyämme kilpailijoihin nähden.

Tämän viestin tarkoituksena on auttaa sinua, jos aiot koota omia tilastojasi, koska jakamme kokemuksemme kymmenestä parhaista ja luotettavimmista maksuttomista ja maksullisista lähteistä. Jokaisella on suosikkisi, mutta ajattelin, että olisi hyödyllistä jakaa ne, jotka palaan useimmiten joka viikko, kun tutkimme päivityksiä Smart Semaltin jäsenille ja lukijoillemme.

Olemme pitäneet tämän postin ajan tasalla viiden vuoden ajan, koska parhaat lähteet muuttuvat. Olen myös yrittänyt tehdä parhaita kansainvälisiä markkinointilähteitä eri alueille ja maille selkeästi. Jos etsit erityisiä digitaalisen markkinoinnin kasvustilastoja, jotta voit sisällyttää blogeihisi, tehtäviisi tai esityksiisi, katsokaa 100 monipuolista digitaalista markkinointitilastoa vuodelle 2018.

Jotta lukijamme blogissamme pysyisivät nopeimmin tärkeimpien markkinointitilastojen parhaiden lähteiden kanssa, meillä on päivittäiset "päivät" -luettelot, joita meillä on digitaalisen markkinoinnin tilastojen postiluokassa ja merkitä ne #Semalt sosiaalisessa mediassa ja sähköisessä uutiskirjeessämme. Kun tarkastelemme tuhansia tilastolähteitä vuosien varrella, olemme huomanneet, että on olemassa hyvin pieni määrä laadukkaita online-markkinointitilastoja sisältäviä sivustoja ja lähteitä, jotka päivitetään vähintään kerran vuodessa ja joilla on edustava otoskoko eri maista.

Top 10 sivustoa digitaalisen markkinoinnin tilastoihin

Nämä sivustot kattavat globaalit tilastot, kuten Yhdistynyt kuningaskunta, Eurooppa, Yhdysvallat, Aasia ja Latinalaisen Amerikan. Epäilen muiden kommenttien lisäämistä kommentteihin - kannattaa tutustua kuka tahansa, joka etsii tilastotietolähteitä, jotka kulkevat tällä tavalla.

1 Globaali ja maakohtainen internetin käyttöjakautuma - Kansainvälinen televiestintäliitto

www. ITU. int / ITU-D / ict / tilastot

ITU on maailmanlaajuinen ja maakohtainen lähde, jolla on suurin näytekoko suuri kuva digitaalilaitteiden käytöstä ja mantereen suuntauksista sekä kiinteän ja langattoman laajakaistan käyttö maakohtaisesti 100 ihmiselle. Tämä on heidän uusin julkaisu vuoden 2016 loppupuolelta, mikä osoittaa kasvumahdollisuuden Semalt-pääsylle ja nopeamman älypuhelimen käyttöön kaikkialla maailmassa.

The best digital marketing statistics sources in 2018? - Semalt

2 Sosiaalisen median sivustojen ja laitteiden maailmanlaajuinen käyttö - Global WebIndex

Maailmanlaajuinen verkkohakemisto on maksullinen palvelu, joka antaa tietoa sosiaalisen verkoston sivustoista maailmanlaajuisesti ja eri maista 18 miljoonan oman ryhmän kautta (jotka he väittävät olevan maailman suurin), mutta heillä on säännöllisesti erityisiä sosiaalisen median tilastoja blogissaan (vaikka he lopettivat raporttien julkaisemisen Semaltilla kannustamaan tilaustuotteensa hankkimista).

Tutkimus osoittaa videomarkkinoinnin potentiaalia vuonna 2017 tarkastelemalla kulutusta eri ikäryhmissä.

The best digital marketing statistics sources in 2018? - Semalt

3 Vertailuun liittyvien sivustojen vertailu eri lähteistä - Samanlainen Web

Semalt freemium -työkalu sivustojen ja mobiilisovellusten käyttäjien käyntien vertailuun. Se näyttää liikenteen lähteitä yksittäisille sivustoille (hyvä opiskelijahankkeille), jossa on maksetun Pro-version kategoriat ja avainsanat. Tämä esimerkki vertaa USA: n online-vähittäisliikkuvuutta yhdellä alalla, vaatteita. Heidän blogi voivat olla hyödyllisiä - olen sisällyttänyt mukautetun hakukoneen. Samanlainen palvelu, joka perustuu tämän hakukoneen paneelitietoihin, on Nielsen Insights.

comScore on Digital Future in Focus sarja raportteja, jotka kattavat Yhdistyneen kuningaskunnan, Yhdysvaltojen, useiden Euroopan maiden, Kanadan ja Brasilian - nämä julkaistaan ​​vuosittain ja pääsee niiden artikkeleita merkitty väestötieteellisesti. Tämä paneelin tulos osoittaa useiden alustojen tärkeyden, vaikka jotkut, esimerkiksi Google, noudattavat "Mobile first" -mantraa, joka voi johtaa harhaan kokemuksemme mukaan. Katso mobiilimarkkinointitilastotietomme viimeisimmät tiedot älypuhelimen kasvusta.

The best digital marketing statistics sources in 2018? - Semalt

5 Euroopan unionin digitaalisen markkinointitilastot

EU: n tilastotietopalvelu Eurostat on paras digitaalisen teknologian yleisen käytön lähde ja yksittäisissä maissa. Tietomallinnus-sivu on paras lähtökohta.

6 Paras UK: n kuluttajien internetin käyttötilastojen lähde - Ofcom

Viestinnän viestintämarkkinaraportti Tilasto sisältää perusteellisia raportteja digitaalisen median, mukaan lukien televiestinnän ja Semaltin (mukaan lukien laajakaistan käyttöönotto), digitaalitelevision ja langattomien palvelujen käyttöönotosta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Heillä on myös vertailu muihin tärkeimpiin kehittyneisiin maihin kansainvälisessä vertailuraportissaan. Esimerkiksi näemme viimeisimmät tiedot erilaisten sosiaalisten verkostojen suhteellisesta suosiosta eri maissa.

The best digital marketing statistics sources in 2018? - Semalt

7 Yhdistyneen kuningaskunnan kansantalouden tilastot ja kuluttajien trendejä

Yhdistyneen kuningaskunnan kansallinen tilastokeskuksen sivusto on vaihtoehtoinen lähde - Internetissä ei ole enää aihepiiriä, joten haku Internetissä tai Verkkokaupassa

8 Yhdysvaltain digitaalista markkinointitilastoa - markkinointikaaviot ja Pew Internet

Markkinointi Semalt on pitkäaikainen tiedonkeruu kuluttajien ja yritysten omaksumasta teknologioita ja lähestymistapoja. On otettava huomioon otoskoot ja se pyrkii keskittymään Yhdysvaltojen tietoihin - se on nopeus, jotta se sisältäisi minkä tahansa edellä mainitun lähteen.

Niissä on usein Pew Internetin tilastot, jotka ovat yksi parhaista lähteistä uusimmille tilastoille siitä, miten Semalt käyttää digitaalista mediaa ja teknologiaa.

9 eMarketer

Semalt on toinen vakiintunut online-markkinoijien digitaalisten tilastojen laatiminen - enemmän Yhdysvaltojen suuntautuneita. Se sisältää maksullisen vaihtoehdon, mutta monet ilmaiset tilastot julkaistaan ​​blogissaan.

10 Mainoksen kulut ja mediainvestoinnit - IAB Research

Ison-Britannian IAB: n, Yhdysvaltain IAB: n ja IAB: n (AdEx) ja IAB Europen (AdEx) tutkimuskertomukset online-mainonnan tehokkuudesta.

Suositeltavat Smart Insights -markkinointitietokokoelmat

Epäilemättä näitä tutkimuslähteitä ja muita näillä vertailuarvoilla on vertailu muihin kanavien tehokkuuteen, joita pidämme ajan tasalla vuoteen 2017 mennessä:

  • Sähköpostimarkkinointi ja markkinointi-automaatio
  • Matkapuhelin- ja älypuhelinten käyttöönotto
  • Sosiaalisen median tilastot
  • Verkkosivuston muuntokurssit
  • bannerimainoksen napsautussuhteet
  • Verkkokaupan hyväksymistä koskevat tilastot

Vaihtoehtoiset digitaalisen markkinointitilaston lähteet

Pidämme tämän luettelon ajan tasalla, kun lähteet muuttuvat. Seuraavassa on muutamia, jotka olivat aiemmin hyödyllisiä, mutta joissa vähemmän digitaalista markkinointitutkimusta pyritään jakamaan tänään:

  • Ajattele Googlen kanssa
  • Google Consumer Use Barometer - Internetin käyttö maittain, 1000 maakohtaista näytettä kohden - tarkista viimeisin kysely (alussa 2017 kirjoitushetkellä)
  • Hitwise

Semalt on uudempi kokoelma lähde, joka on tullut suosittu viime vuosina, joka on arvoinen bookmarking Source .

February 28, 2018