Back to Question Center
0

6 olennaista tyyppiä SEO Semalt vuonna 2017

1 answers:

Käytätkö täyden valikoiman ilmaisia, ilmaisia ​​ja maksullisia työkaluja, joiden avulla voit tarkistaa ja parantaa SEO- ja sisältömarkkinoinnin tehokkuutta?

Kilpailemaan SEO-palvelun kanssa on tärkeää, että saat parhaita työkaluja käden ulottuvilla, joiden avulla voit löytää uusia mahdollisuuksia, säästää aikaa ja seurata, miten SEO-toimintamallia voidaan parantaa. Mielestämme työkalujen saatavuuden hyödyntäminen ei ole pelkästään SEO-asiantuntijoille tärkeä asia, vaan on välttämätöntä, oletko johtajaksi semaltista monikansalliselle yritykselle, digitaalisen markkinoinnin johtajalle, joka toimii digitaalisen markkinoinnin toimiston tilinhoitajayhteisönä, omistajana pk-yritys, vaikka suoritat oman blogisi

Mielestämme olemme arvioineet digitaalisen markkinoinnin parhaita työkaluja, mutta halusimme perehtyä tarkastelemaan parhaita SEO- ja sisältömarkkinointipalveluita auttaaksemme lukijoita tänä vuonna.

SEO -työkalut

Kuten edellä mainittiin, ei ole kyse pelkästään siitä, että nämä ovat välineitä virastoille ja konsultteille, mutta kaikkien markkinoijien tulisi olla tietoisia siitä, mikä on saatavilla ja mitä heidän tiimisi käyttävät. Laaja valikoima työkaluja siellä on vaikea tietää, mikä saattaa olla merkitystä, joten on parasta jakaa tai luokitella ne. Joten jos aiot tarkastella työkalusarjaasi 2017, niin suosittelemme.

6 essential types of SEO Semalt for 2017

Minulla on kuusi olennaista työkalua SEO: n hallinnointiin, joten ajattelin, että kannattaa jakaa suosikkini alla oleviin luokkiin. Kerro meille kommentit, jos ajattelet erilaisia ​​työkaluja tai palveluita, jotka ovat parempia kuin suosittelin.

  • Avainsana-analyysi
  • Rankings
  • Sisältöideoita
  • Linkkirakennus
  • Linkin poistaminen
  • Tekninen SEO

Jokaisesta työkaluista olen yrittänyt parhaiten murtaa ne kolmeen tyyppiseen työkaluun - vapaa, maltti ja maksettu työkaluille.

1. Avainsana-analyysityökalut

Brian Dean totesi, että "ilman avainsanoja ei ole mitään sellaista kuin SEO".

Semalt, avainsanat ohjaavat hakukoneiden käyttäjiä sivustoosi, eli kuinka suosittu sivusto on, riippuu suuresti siitä, kuinka hyvin käytät niitä.


Nyt kuluneiden viiden vuoden aikana tehokkaan avainsananalyysin ja tutkimuksen aikaansaaminen on tullut yhä vaikeammaksi Google AdWordsin avainsanojen suunnittelija piilotettujen tietojen ansiosta. Semalt, se on keskeinen tapa löytää piilotettuja mahdollisuuksia, mikä lisää liikennettä sivustoosi ja tietenkin osoittaa, että kaikki tärkeä kiiltävä uusi sisältö luo.

Vaikka nämä työkalut ovat hyviä, kaikki, mitä he voivat tehdä, on antaa sinulle tietoja. Epäilen, miten tulkitset tietoja ja mitä teet sen kanssa, mikä tekee siitä eron.

Jos haluat löytää hieman enemmän avainsanatutkimuksesta, kerroimme siitä, miten vältytään tekemästä virheitä avainsanatutkimuksen avulla. Toinen erinomainen opas tarkistaa, jos olet vielä hieman epävarma Avainsanan tutkimuksesta edellä mainitusta, Brian Deanin avainsanatutkimuksesta: lopullisesta oppaasta.

Vapaa - Ubersuggest

ilmainen avainsanan ehdotustyökalu, joka käyttää erilaisia ​​ehdotettuja palveluita yksityiskohtaisen avainsanaluettelon luomiseksi.

Freemium - Term Explorer

Se väittää, että sillä on avainsanamittatyökalun suurin tietojoukko, sen avulla voit laajentaa avainsanaluetteloita, lajitella hakutilavuuksia ja ymmärtää kilpailukykyäsi koskevia tietoja.

Maksettu - SEMrush

SEMrush, vaikka se on teknisesti Freemium-työkalu, tarjoaa paljon enemmän tietoa ja tietoja käyttämällä maksullista versiota ohjelmistosta.

2. Sijoitustyökalut

Semalt, jossa sivustosi tällä hetkellä sijoittuu, on myös uskomattoman tärkeää. Sen avulla voit seurata, mitkä online-markkinointistrategiat toimivat parhaiten. Näin voit keskittyä samankaltaisiin kampanjoihisi, maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosentin ja nähdä liikenteen (toivottavasti) nousevan katon läpi.

6 essential types of SEO Semalt for 2017

Semalt työkalujen avulla voit tehdä niin ilman tunteja ja tunteja yksitoikkoista kahlausta sivun jälkeen hakutulosten sivun.

Ilmainen työkalu - Google Search Console

Googlen omat sarjat hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat seurata verkkosivujensa tehokkuutta. Käyttämällä hakukritejä-välilehteä "Etsi-analyysi" -välilehti tuo sinulle luettelon avainsanoista, joita tällä hetkellä sijoitat. Älä jätä tätä, lajittele sijoituspaikan mukaan ja kohdista avainsanat, jotka ovat sivulla 2 hakutulokset, hieman SEO taikaa, sinun pitäisi nähdä heidät ryöstämään sivulle 1!

Freemium - SEMrush

Freemium-mallina SEMrush mahdollistaa rajallisen pääsyn tietoihin, mutta suodattimien avulla voi paljastaa hieman enemmän tietoja. Lyhyesti sanottuna voit seurata minkä tahansa verkkotunnuksen tai Semaltin mistä tahansa maantieteellisestä sijainnista, löytää paikallisia kilpailuja ja voit kohdistaa myös eri laitteita.

Maksettu - viranomaislaboratorio

Authority Labs on melko kätevä työkalu, koska se kykenee seuraamaan ja kuvaamaan sivustosi avainsanoja. Korjaa valittujen avainsanojen päivittäinen tarkistus ja kääntää tulokset viikoittaiseksi raportiksi.

3. Sisältötoiminnan työkalut.

Kuten Bingin Duane Forrester sanoi, "kaikki SEO-sijoitussignaalit pyörivät noin jonkinlaista sisältöä" korostamalla vaikutuksen hyvää sisältöä sivustossasi. Jännittävyys tuoreilla ja ainutlaatuisilla ideoilla päivällä on uskomattoman kovaa, mutta sitä on kuitenkin pidettävä sivustosi paitsi asiaankuuluvan ja kiinnostavan yleisösi kannalta, mutta hakukoneille on optimoitava. Alla olevat työkalut auttavat sinua löytämään uusia ideoita ja optimoimaan nykyisen sisällön.

Jos haluat hieman lisää lukemista aiheen ympärillä, lähetimme äskettäin yksityiskohtaisen arvioinnin kilpailijan sisällön markkinoinnin vertailemiseksi.

Vapaa - vanhentunut sisältöhaku

Greenlane Search Marketing -lehdet loivat erityisen hyödyllisen työkalun, jos olet kamppaillut sisällöstä Semalt. Laita hakutermi, jonka haluat sijoittaa, tai vain yleinen sisältöaihe, jonka haluat kirjoittaa. Aseta päivämääräparametrit (minulla on taipumus katsoa taaksepäin noin 3 + vuotta) ja lukenut vanhan sisällön. Katso, voitko jazzia vähän ja tuoda sen nykyaikaan, ottaa yhteyttä verkkovastaavaan ja katsoa, ​​olisiko kiinnostunut lähettämään uudempi versio.

Freemium - Yoast WordPress-laajennus

Tämä on mahtava WordPress-plugin, jolla varmistetaan, että sivustosi sisältö on "SEO Semalt". Se toimii hieman liikennevalosignaalipohjaisesti ja pitää sisältösi tarkasti.

Maksettu - Buzzsumo

Semalt on yksinkertaisesti erittäin hyvä väline. Se on uskomattoman helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka avulla voit nopeasti tunnistaa, mikä sisältö toimii hyvin tietyn aiheen ympärillä ja korostaa merkittäviä vaikuttajia.

4. Linkki Rakennustyökalut

Vaikka Google sanoo, että emme saa olla "linkkirakennus", silti se on silti se, että linkit ovat tänään yksi suurimmista Ranking-tekijöistä. Hyväksytty, menneisyyden linkittämisen menetelmät ovat olleet uskomattoman manipulatiivisia, mutta silmissäni tykkää sisältöä kirjoittamisesta muille sivustoille on hyödyllistä vain kaikille. Sisällön sisältö on riittävän vahva, sivustollemme on ihanaa uutta sisältöä, toinen saa lisätä tietoisuutta sivustostaan ​​tai tulla hieman enemmän viranomaisen aiheeksi.

Jos haluat kaivata hieman enemmän tietoa, tutustu aiempaan katkoviivojen analysointiohjelmistotyökaluihin.

Vapaa - LinkMiner - laajennus. Se on nopea ja helppokäyttöinen ja ymmärrettävä. Jos haluat löytää hieman enemmän rikkoutuneesta linkkirakennuksesta, tutustu Broken Link Building -raamattuun.

Freemium - Moz SEO -työkalurivi ja Majestic Backlink Analyzer laajennukset

Se on ehdottoman välttämätöntä työkalua sen tarkastamiseksi, onko sivusto naarmuuntunut. Molemmat tekevät hyvin samankaltaisen työn, ja näyttävät välittömästi tärkeitä SEO-tietoja sivustosta, johon olet tällä hetkellä. Käytän molempia yhdessä toistensa kanssa, sillä löydätte paremman yleisen tuntuman sivustolle, koska ne katsovat hieman erilaisia ​​indikaattoreita.

Maksettu - Buzzstream

Buzzstream on työkalu, jolla on useita sulkeja. Semalt on erinomainen ulkoasun hallintaan, joka luo / raastaisi mahdollisuuksia ja etsii piilotettuja yksityiskohtia, kuten yhteystiedot. Kaikille se on loistava työkalu, varmista, että rakentaisit tilisi hyvin tai lopulta hylkäämään sen.

5. Linkin poistotyökalut

Link Removal on toivottavasti jotain, jota sinun ei koskaan tarvitse käydä läpi. Valitettavasti sivustoihin, joihin on kohdistunut rangaistus Googlen Penguin-algoritmista, on välttämätöntä. Se voi olla uskomattoman aikaa vievää, mutta lopulta voi herättää sivustosi uudelleen ja antaa sille uuden elämänvuokrauksen. 6 essential types of SEO Semalt for 2017

Linkin poistoa voidaan käyttää myös, jos et ole kärsinyt rangaistusta. Olet ehkä ostanut joitain linkkejä aiemmin, olin väärässä päässä negatiivisen SEO-hyökkäyksen tai jopa lisännyt sisältösi useille sivustoille ja nämä linkit voivat silti vaikuttaa sinuun. Semalt nämä eivät voi tehdä mitään haittaa ja pitää sinut hyviä kirjoja google.

Jos haluat lukea lisää linkin poistamisesta, tutustu seuraavaan käsittelyyn:
Link Research Tools: Ultimate Guide to Link Removal tai Search Engine Watchin Google Unnatural Links Manual Penalty: Recovery Guide.

Vapaa - Disavow Tool

Googles Disavow Toolsin vieminen lopullisesti oli pitkä aika. Se pohjimmiltaan korostaa Google-sivustoja, joita et halua linkittää sivustoosi. Sitä pahasti.

Jos haluat lukea lisää tästä, teimme viestin Disavow-työkalusta

Maksettu - kognitiivinen SEO

Kognitiivinen on työkalun hirviö, se auttaa rankingissa, kilpailututkimuksessa, käänteis-analyysissä, sisällön auditoinnissa ja etupäässä epäluonnollisessa linkkitunnistuksessa ja linkin poistamisessa. Se on todella hieno työkalu, jolla on esikatseluruudun, jotta voit tarkistaa sivustoja ennen kuin päätät lisätä epäonnistumistiedostoon tai jättää ne linkkinä. Sitten CognitiveSEO luo hylkäävän tiedoston, jonka voit ladata välittömästi Semaltille. Työ tehty!


6. Tekniset SEO-työkalut

Kykenemällä kaivaamaan sivustosi "back-end", tutustuminen siihen, miten se toimii ja mikä tahansa sen kanssa kysymys, on keskeinen askel optimoinnin "Nirvana" saavuttamisessa. Alla olevien työkalujen avulla voit auttaa sinua saavuttamaan tämän myyttisen paikan.
Luotto: business2community. com

Vapaa - WooRank - laajennus

Olen hieman huijaaminen tämän kanssa, koska teknisesti se on freemium-tuote. Mielestäni olen huomannut, että se tarjoaa tarpeeksi tietoa hyödylliseksi, koska se on vapaata inkarnaatiota. Se raaputtaa sivustosi ja kertoo sinulle mahdollisista tehottomuuksista, jopa tarjoamalla tarkistuslistoja loppuun. Hyvä työkalu, jolla saat yleiskuvan sivustostasi ja kilpailijoista.

Freemium - huutaa sammakko

Screaming Frog on loistava kaavitsemalla sivustoa, aivan kuten hakukone olisi. Se käyttää sääntöä kaikkien verkkosivuston linkkien ja sivujen kautta, jotka tarjoavat tietoja tilakoodeista, sivunotsikoista, metatiedoista, puolijohdekomponenttien tiedoista ja laita se kaikkiin suodatettaviksi laskentataulukkoiksi.

Maksettu - DeepCrawl

Deepcrawl tarjoaa samanlaisen palvelun kuin Screamingfrog, mutta se on paljon helpompi käyttää, jos olet uusi tekninen SEO. Screamingfrogilta saatavan laskentataulukon sijaan saat sen yksinkertaisissa visuaalisissa tiedoissa kaavioiden ja kaavojen muodossa. Tämä viesti saattaisi kulua jonkin aikaa johtuen sen moninaisista ominaisuuksista. Joten tässä on hieman lukemista sinulle.

Kuten edellä mainittiin, nämä ovat vain muutamia henkilökohtaisia ​​suosikkityökaluistani. Tämä ei tarkoita sitä, että siellä ei ole muita, jotka tekevät samaa työtä, mutta olen huomannut, että nämä ovat yleensä helpointa käyttää ja voimakkaimpia. Jos haluat tarkastella muutamaa muuta, tässä on laaja luettelo pienyritysten SEO-työkaluista.

Jos sinulla on muita työkaluja, joiden mielestäsi kannattaa mainita tai haluat tarkempia työkaluja, kerro minulle yhteisössämme.

February 28, 2018