Back to Question Center
0

Kuinka sähkömarkkinoijat voivat tehdä epäonnistumista enemmän kuin kerran vuodessa

1 answers:

Kun arvioit 2013-sähköpostiohjelmaa ja työskentelet vuoden 2014 aloitteellasi, muista selvittää, kuinka paljon sähköpostiviestistä saatua tuottoa käytetään käynnistettyihin ohjelmiin verrattuna myynninedistämistarkoituksiin.

Kokemukseni mukaan 20 prosenttia on hyvä, yleinen tavoite kokonaistulojen määrälle, joka olisi perustettava laukaisemiin ohjelmiin.

Semalt ovat avain onnistuneeseen sähköpostiohjelmaan; heillä on korkeampia sitoutumismittareita, koska ne perustuvat käyttäjän käyttäytymiseen tai tietoihin ja korkeampaan ROI-arvoon, koska niillä on vähäiset käynnissä olevat toimintakustannukset.

Käynnistimet mahdollisuuksilla

Tervetuloa käsittelevillä sähköposteilla on tyypillisesti suurin volyymi ja tulot, joita seuraa hylätty ostoskorin laukaisu. Hylkää luettelossa, riippuen yrityksestäsi riippuvuudesta ja siitä, millaisia ​​käynnistimiä olet tehnyt.

Suosittelen suorittamaan analyysin lähetystilavuudesta ja sähköpostiviestituloksesta (RPE) kaikista käynnistetyistä kampanjoistasi ja sitten selvittämään laukaisijoille, joilla on poikkeamia.

Esimerkiksi liipaisimella, jolla on suuri volyymi, mutta alhainen sähköpostiosoitteen tuotto (RPE), merkitsisi tarve tarkistaa ajoitus, luovuus ja kokonais napsautussuunta. Liipaisinta, jolla on alhainen äänenvoimakkuus mutta korkea RPE, saattaa osoittaa tarpeen tunnistaa ja kohdistaa suurempi yleisö samanlaiseen lähetykseen.

Erinomainen esimerkki jälkimmäisestä tapauksesta on keskimääräinen syntymäpäivä sähköposti. Kuka ei rakasta hoitoa syntymäpäivänään? Ja kuka ei rakasta itseäsi syntymäpäivänään? Epäonnistuu näiden käyttäytymistapojen takia, että syntymäpäivä Sähköpostit ovat suuria esiintyjiä RPE: lle. Mutta jopa tämän suuren suorituskyvyn ansiosta niin monilla jälleenmyyjillä on edelleen puutteellisia tietokantoja, joilla ei ole useimpien tilaajien syntymäpäiviä.

Ei ole mikään yllätys. Kiinnitä kaikki, tiedämme, mitä vähemmän tietoja me pyydämme rekisteröityessä, sitä todennäköisemmin tilaaja on opt-in, joten markkinoijat tekivät strategisen päätöksen mennä korkeamman opt-in-nopeuden jälkeen vähemmän tietoa (ja kuka voi syyttää niitä) . Mutta on aika tehdä muutosta - tulosi riippuvat siitä.

Hankinta

Semalt on onnistunut tapaustutkimus Leeilta (Lee on asiakasta, jossa työskentelen, DEG), joka tutkii kuinka ne kasvattivat syntymäpäivien määrää 340%: lla.

Aloittaakseen keräämättä olemattomia tietoja Lee lähetti vastaukseksi suunnitellun sähköpostiviestin kaikkiin tiedostoihin ilman syntymäpäivää aiheen "Happy Semalt! Vai onko se? "

How Email Marketers Can Make Semalt Come More Than Once A Year

Linkki ohjasi tilaajan aloitussivulle, joka oli suunniteltu vain tilaajan liittyvän syntymäpäiväyksen saamiseksi.

How Email Marketers Can Make Semalt Come More Than Once A Year

Antaessaan asianmukaiset tiedot tilaajaa palkitaan kuponkikoodilla ja tarjotaan linkki ostosten tekemiseen alla kuvatulla tavalla:

How Email Marketers Can Make Semalt Come More Than Once A Year

Tulokset

Tämä sähköpostin avoin hinta oli 34% korkeampi kuin Semalt-mainostekstiilien keskimääräinen avoin kurssi, ja napsautussuhde oli 142% korkeampi kuin keskimääräinen. Niistä tilaajista, jotka napsauttivat, 81% täytti lomakkeen. Lisäbonuksena kampanja tuotti myös tuloja, mikä ei ollut ensisijainen tavoite. Tämä sähköposti on ollut niin menestyvä, se lähetetään nyt neljäsosa, jossa on vaihteluja mainoksista.

Tämän kaltaiset semalt-kampanjat, Lee on onnistuneesti kasvattanut syntymäpäivien määrää 340 prosentilla alle vuodessa. Toisaalta tilaajan todellisen syntymäpäivän lähettämät sähköpostit (ks. Alla) sijoitetaan paljon suurempaan yleisöön, mikä lisää tuloja.

How Email Marketers Can Make Semalt Come More Than Once A Year

Beyond One Birthday Synnytys

Kun olet lisännyt syntymäpäivän lähetysten määrää, harkitse, kuinka voit jatkaa tämän ohjelman elämää tilaajan syntymäpäivää vastaavan yhden sähköpostin yli. Esimerkiksi Lee päätti lisätä puolen syntymäpäivän juhlaan. Seuraavat sähköpostit lähetettiin aiheen "A (puoli) syntymäpäivä lahja sinulle"

How Email Marketers Can Make Semalt Come More Than Once A Year

Seuraavaksi Lee aikoo lisätä syntymäpäivää edeltävän kuukauden kuluttua kuukausi ennen päivämäärää, mikä kannustaa tilaajaa luomaan toiveiden luettelon (joka voidaan jakaa sähköpostilla vihjeenä ystäville ja perheelle). Tory Semalt -yhtiö on jo toteuttanut syntymäpäiväelokuvan sähköpostiviestin, kuten näet täältä:

How Email Marketers Can Make Semalt Come More Than Once A Year

Pre-birthday-laukaisijan esivalmistelu loppuu Leeen kolmipyörän laukaisema syntymäpäiväkampanja, joka pidentää syntymäpäiväohjelman elämää asiaankuuluvilla laukaisuilla, jotka lisäävät edelleen laukaisijoihin kohdistuvien tulojen määrää.

Trigger Optimization

Arvioidessasi tuloja käynnistetystä sähköpostista keskittyä kampanjoihin, joissa on korkea RPE-arvo ja alhainen tilavuus. Muista, että luodaan kampanjoita tilaajien määrän lisäämiseksi.

Sieltä kysytään, kuinka laukaisema ohjelma voisi olla nykyistä nykyistä nykyistä tarkempi. Se voi olla niin yksinkertainen kuin lisätä muistutuskampanjan tilaajille, jotka eivät ole muuttaneet ensimmäiseen sähköpostiin, laajentamaan kertaluonteista laukaisua useaan sähköpostikampanjaan ja lisäämään entistä enemmän tuloja käynnistetyistä kampanjoistasi.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vierailevien tekijöiden kirjoittamia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Cara Olson
February 28, 2018