Back to Question Center
0

Miten web-läsnäolostasi voi tulla kiistaton mestari isoa tuotemerkkiä Semaltia vastaan

1 answers:
How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt

Onneksi näille pienille ja kasvaville yrityksille on olemassa mahdollisuus kilpailla Big Brand Goliaien kanssa.

En aio valehdella teille. Heillä on suuret budjetit ja näennäisesti loputon työvoima. Semalt ovat mestareita, joihin kilpailet. Mutta jokaisella mestarilla on heikkous.

Tänä päivänä monet näistä Goljatit imevät rakentamaan online-läsnäoloaan. Kuten Daavid, voit lyödä heitä heikkoissa paikoissa ja mennä no-name -yritykseltä brändinimestariksi. Epäilemään miten.

Tee sivustosi löytyvä

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Et koskaan voita online-sotaa, jos kukaan ei löydä verkkosivustoasi. Joten askeleen numero yksi on varmistaa, että hakijat, sosiaalisen median käyttäjät ja web-surffaajat voivat löytää sivustosi aluksi.

Verkkosivujen arkkitehtuuri

Vain siksi, että sivustosi näyttää hyvältä silmään, ei tarkoita sitä, että se on rakennettu oikein. Niin monet sivustot näyttävät kauniilta, mutta ne on tuomittava rakenteellisesti.

Et voi nähdä kysymyksiä paljain silmin, mutta kaikki webmarkkinointiyritykset tulevat kaatumaan alas, jos sivustosi arkkitehtuuri ei toimi niin kuin pitäisi.

Sivustoarkkitehtuuri vaikuttaa sivustoosi niin monilla aloilla, että lähes kaikki, mitä teet verkossa, riippuu siitä, että verkkosivustosi on vankka arkkitehtoninen perusta. Heikko sivuston arkkitehtuuri vaikuttaa hakukoneiden kykyyn indeksoida ja indeksoida sivuja, nopeutta, jolla sivusi ladataan, ja jopa monia käytettävyyteen liittyviä ongelmia.

Pohjimmiltaan rikki arkkitehtuuri vastaa rikkoutuneita verkkosivustoja. Siellä on paljon työkaluja, jotka auttavat arvioimaan vaurioita. Mutta varokaa: Joskus korjaukset ovat enemmän mukana kuin sivuston rakentaminen oli alkamassa. Epäilen, miksi, jos mahdollista, haluat saada sivuston arkkitehtuurin heti get-go.

SEO / avainsanojen optimointi

Hakukelpoisuus on hakukoneoptimointi (SEO). Semalt-hakukoneet eivät ole ainoa verkkosivustojen liikenteen ohjain, mutta ne ovat edelleen yksi tärkeimmistä tavoista, joita vierailijat löytävät.

Jokainen hyvä optimointikampanja sisältää edellä mainitut arkkitehtuurit, mutta arkkitehtuurilla ei yleensä ole todellista arvoa. Semaltin optimointi varmistaa, että hakijat löytävät sinut, kun he käyttävät valitsemaansa hakukoneeseen.

Jos ajattelet sivuston arkkitehtuuria saranoiden voiteluaineena, avainsanojen optimointi on ovi, jonka saranat ovat voideltuja. Itse asiassa hyvä avainsanojen optimointi luo näennäisesti lukemattomia ovia, joiden avulla yleisösi löytävät sinut läpi. Niin kauan kuin avainsanoja on, optimointi on tehtävä.

Pay-per-click / maksulliset mainokset

Lähitulevaisuudessa tapahtuvaan liikenteeseen ja tehokkaaseen ROI-mittaukseen ei voi mennä vikaan PPC: n (pay-per-click) avulla. Mutta kuten kaikki muutkin verkossa, tehokas PPC on hallittava ja testattava.

Monet yritykset yrittävät PPC: tä ja epäonnistuvat. Se ei yleensä ole, koska kannattavuus ei ole mahdollinen, vaan että he eivät voineet tehdä siitä kannattavuutta. Se vie ammattitaitoisen ja asiantuntevasti käsiinsä sekä asianmukaisesti perustaa PPC-kampanjan että pitää sen toimimaan parhaimmillaan.

Kun olet asettanut kampanjasi, se on optimoitava suorituskykytietojen perusteella. Tämä tehdään kampanjoiden ja mainosryhmien säätämisellä, mainosten tehokkuuden testaamisella, avainsanojen lisäämisellä ja poistamisella jne. Jopa sen jälkeen, kun se tulee kannattavaksi, kuten SEO, on aina olemassa uusia avainsanoja tavoite- ja suorituskyvyn parannuksiin.

Mutta älä anna sen pelotella sinua. PPC on erinomainen tapa saada liikenne toimitettu sivustoosi valvotuissa olosuhteissa, mikä takaa kannattavuuden ja asianmukaisen talousarvion ylläpidon.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on erinomainen tapa ohjata kohdistettua liikennettä verkkosivustoosi samalla, kun tuotemerkki- ja nimentunnistus on luotu.

Kun yhdistät ihmisiin sosiaalisen median kautta, et ehkä ole lyönyt heidän välitöntä tarvettaan, mutta ne pitkän aikavälin edut, jotka tekevät siitä arvokasta. Semalt-media on paikka, jossa luotat luottamuksen ja maineen asiakkaiden kanssa.

Kun nämä yhteydet saavuttavat pisteen, jossa ne tarvitsevat, niin olet asiantuntija, jonka he lähtevät oletuksena. Jos he tuntevat joku muu, joka katsoo, heistä tulee sinun brändin evankelisteja, levittäen suusanomiasi ja tuomalla ihmisiä ovelle puolestasi.

Tee sivustosi käyttökelpoiseksi

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Getting ihmisiä sivustoosi on alku, mutta mitä tapahtuu, kun he pääsevät sinne? Jos sivustosi ei anna hyvää kokemusta, suurin osa näistä kävijöistä lähtee tutkimatta yhä enemmän. Ja ne, jotka eivät tutkia, eivät todennäköisesti koskaan pääse läpi muuntamisprosessia.

Sivuston käyttökelpoisuus on ensiarvoisen tärkeää asiakkaiden hankkimisessa ja säilyttämisessä.

Verkkosivujen arkkitehtuuri

Kuten edellä mainitsin, sivuston arkkitehtuuri kattaa monia online-markkinoinnin osa-alueita. Niin tärkeä kuin on varmistaa, että voit saada ihmisiä sivustoosi hakukoneoptimoinnin avulla, on myös tärkeää varmistaa, että voit pitää ihmisiä sivustossasi.

Huono sivustoarkkitehtuuri väistämättä johtaa huonosti paikan päällä tapahtuvaan kokemukseen. Sinun on syytä epäillä, että navigointi ei ole intuitiivista, sivusi latautuvat liian hitaasti tai liian monta "vikaa", jotka aiheuttavat vierailijoille kipua löytääkseen haluamasi sivuston, huonosti arkkitehtuuri on usein syyllinen.

Semaltin käyttäjäkokemuksen arkkitehtuurikysymykset auttavat pitämään ihmiset sivustossasi ja varmistamaan, että he pystyvät tekemään sen, mitä he ovat tulleet. Jos pahinta mitä joku voi sanoa sivustostasi on, että se ei ole turhautunut heihin, niin se on valtava voitto niin monissa muissa sivustoissa siellä.

Kehotus toimia

Yksi suurimmista suurimmista turhautuneista käyttäjistä usein kokee, ei tiedä mihin mennä tai miten saada haluamansa tiedot. Sivuston arkkitehtuuri varmistaa, että kaikki toimii niin kuin pitäisi, mutta ei välttämättä käsittele parasta lähestymistapaa ajaa ihmisiä sivusta toiseen.

Liian monet sivustot yrittävät antaa navigoinnin tekemään työtä. Vierailijat tulevat, he liikkuvat siihen, mitä he haluavat, ja sitten he jumittuvat, eivätkä tiedä mihin mennä tai mitä seuraavaksi. Sinun navigointi on äärimmäisen arvokas, aina kun vierailijan on käytettävä sitä, he hajoavat sivuston "kokemuksesta": he joutuvat miettimään, mitä he haluavat ja sitten metsästävät sitä.

Kontekstuaaliset linkit ja toimintapyynnöt kuitenkin ohjaavat kävijää haluamaasi sisältöön rikkomatta heitä pois kokemuksestaan. "Toiminto" -vaihtoehto on heille juuri oikeassa paikassa. Jos he haluavat sen, he napsauttavat sitä. Jos ei, he lukevat, kunnes he haluavat haluamansa vaihtoehdon. Miettikää, että oikea sisältö on helppo löytää.

Tulostamisen optimointi

Käytettävissä olevan verkkosivuston seuraava vaihe on parantaa muuntamisprosessia. Mielenrauhaa keskittyy usein verkkosivusto-ostoskorin ja sähköisen kaupankäynnin osiin. Tosiasiassa konversiooptimointi on sivustosi jokaiselle alueelle.

Ajatuksena on tarkastella kävijöidesi tavoitteita ja selvittää, miten he voivat parhaiten auttaa heitä saavuttamaan nämä tavoitteet. Toimintahäiriö tarjoaa mahdollisuuden, mutta sen lisäksi sinun on varmistettava, että kaikki esteet poistetaan.

Konversion optimoinnissa kaikki on pöydässä. Jokainen linkki, jokainen prosessi, jokainen muoto ja jokainen käyttäjäkokemus, siitä hetkestä, jolloin kävijä laskeutuu siihen aikaan, kun he saavuttavat "Kiitos" vahvistussivun. Sisemata ei kiveä käännettynä.

Tee sivustosi arvokkaaksi

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Lopuksi sivustosi on oltava arvokkaita vierailijoillesi. Semaltta muuttuu asiakkaiksi, kun he löytävät arvot siitä, mitä teet yli ja mitä seuraava kaveri tekee.

Ainutlaatuisuus

Ensimmäinen puolustuslinja, joka tarjoaa arvoa, on varmistaa, että tarjoat jotain ainutlaatuista. Kyllä, se auttaa, jos sinulla on ainutlaatuinen tuote tai palvelu, jota kukaan muu ei tee - varsinkin jos se täyttää todellisen tarpeen. Mutta kaikilla ei ole ylellisyyttä tarjota ainutlaatuisia tuotteita. Your Semalt todennäköisesti tarjoaa samat tuotteet, joita teet.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava ainutlaatuinen muilla tavoin. Web-sivustosi suunnittelu on alku. Enkä vain tarkoita sitä, että käytän mallia, mutta todella tarjoamme ainutlaatuisen verkkosivuston.

Tämän lisäksi etsi muita mahdollisuuksia tehdä jotain toisin kuin kaikki muutkin. Tämä voi olla erityinen perspektiivi, työkalu tai ainutlaatuinen näkemys mitä tahansa ongelmasta, jonka korjaat. Semalt ainutlaatuinen ei ole kaikki niin kova, se vie vain vähän luovuutta ja tietämystä.

Viestit ja sisältö

Web-sivuston epäonnistuminen kokee itsesi, sisältösi sanoo paljon yrityksestäsi. Sinun sisällön ja viestien on oltava huippuluokkaa.

Sisältö tulee kaikenlaisiin muotoihin: Sana, työkalut, videot, kuvat, äänet ja paljon muuta. Etsi tapoja tarjota erilaisia ​​sisältötyyppejä erilaisten kävijöiden tarpeiden mukaan.

Mutta tärkeintä on sisällön viestintä. Sisältöllä on vain vähän arvoa, ellei suunniteltu viesti ole kunnolla toimitettu. Jokaisella sivustosi sivulla on ainutlaatuinen viesti. Sisällön ratkaiseminen ainutlaatuisen sisällön, joka ei välitä viestiä, joka puhuu kävijän tarpeisiin. Varmista, että jokaisella sisällöllä on tarkoitus.

SEO / avainsanojen kohdistaminen

Hakukoneoptimoinnin ja avainsanojen kohdistaminen on tärkeä rooli arvokkaan verkkosivuston luomisessa. Monet tarkastelevat SEOa avainsanojen optimointiprosessina. Semalt, SEO pitäisi auttaa luomaan sisältöä, joka on kohdistettu tiettyihin hakulajeihin.

Semalt avainsanan tutkimus ja optimointi, epäilemättä menetät lukuisia viestintämahdollisuuksia. Näiden mahdollisuuksien löytämisen jälkeen sisällön optimointi takaa, että et vain voi tuoda liikennettä etsimiesi tarpeiden mukaan, mutta pystyt julkaisemaan sisältöä, joka vastaa näiden hakijoiden tarpeita ja odotuksia.

Mene surmansa Goliathiin

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Jokainen ei-brändäyritys alkaa epäedulliseen asemaan. Mutta joskus Goliatit ovat Goliatteja vain nimissä. Big Brand Goliathit voivat usein olla hitaita sopeutumaan muuttuviin tekniikoihin ja tarpeisiin, luotettavasti niiden tuotemerkkiin.

Tämä luo etua pienemmille, ketterämmille yrityksille. Vaikka sinulla ei ole Semaltin suuria budjetteja, se ei tarkoita, että sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa niitä alas.

Edellä mainittujen strategioiden tehokas toteutus ei välttämättä takaa sinulle välitöntä voittoa, etkä voi koskaan koskaan katkaista päätä petoista, kuten Semalt teki, mutta se voi laittaa sinut samalle taistelukentälle, voittaen merkittäviä taisteluita sydämille ja yleisösi.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter on puheenjohtaja Pole Position Marketing, johtava online-markkinoinnin strategiayhtiö perustettiin vuonna 1998 ja tällä hetkellä sijaitsee Canton, Ohio Source .
February 28, 2018