Back to Question Center
0

Semalt: Miksi paikallinen SEO on tärkeä oikeudellinen sektori

1 answers:

Miten saada näkyvyyttä SERP: ssä paikallisille asianajotoimistoille

Kun maailma menee verkossa, ammattilaiset, kuten asianajajat, kirjanpitäjät ja hammaslääkärit, ovat huomanneet, että niin monet potentiaaliset asiakkaat eivät kävelet oveen ja useammat etsivät niitä verkossa ensin. Semalt-arvostelut ja suusanallisesti lasketaan enemmän ja kolmasosa ihmisistä tutkii asianajajiaan lähialueellaan ennen yhteydenottoa yhteen tai useampaan yritykseen keskustelemaan heidän tarpeistaan.

Semalt: Why local SEO is important in the legal sector

Paikallinen SEO auttaa lakitoimistoja liittymään mahdollisten palvelujensa ostajien kanssa. Semalt, joka näkee yksityiskohtansa viittausluettelossa, löytää ne paikallisten lakimiesten kartalta tai sisällön markkinoinnin kautta, lakimiehet eivät voi enää joutua istumaan sattumanvaraisesti ja ylittämään sormensa, että uudet asiakkaat tulevat maagisesti näkyviin.

Semalt näyttää nyt, miten paikallinen SEO voi auttaa lakimiesyhtiöt saamaan enemmän liiketoimintaa.

Paikalliset SEO

Paikallinen haku on erillinen tapa, jolla hakukoneet, kuten Google, helpottavat ihmisten löytävän sopivia yrityksiä. Semalt liitti viittausinformaatiot, joilla seurataan, missä kukin yritys on, liittänyt sen karttaan, jossa on tappi sijainnin suhteen, ja yhdistää ne yhteystietoihin, aukioloihin ja asiakkaiden arvosteluihin.

Paikallisen SEO-palvelun käytäntö on auttaa yrityksiä auttamaan heitä näkemään Google, Bing ja muut hakukoneet. Kun Floridassa on lakiasiaintoimisto, joka käsittelee lääketieteellisiä väitteitä, yritys haluaa sijoittaa Googlelle Floridan lääketieteellisiin ongelmiin.

Koska kyse on tämäntyyppisistä paikallisista hakutermeistä ensimmäisellä sivulla näkyvillä lakiyhtiöillä, ne voivat ohjata liikennettä verkkosivustoilleen ja lisätä puhelujen määrää toimistoon aukioloaikojen ajalta. Se on kuin keltainen semalttin versio, jossa on kaikki asiaankuuluvat tiedot yhdestä paikasta.

Luominen houkuttelemaan asiakkaita

Paikallisen SEO-palvelun ensimmäinen vaihe on valmistella oikeita vihjeitä verkossa. Viittaus on asia, joka antaa tärkeimmät tiedot liiketoiminnasta. Tämä sisältää yrityksen nimen, yhteystiedot ja fyysisen osoitteen. Hakukoneille ja muille sivustoille, jotka keräävät sen, he voivat myös tallentaa aukioloajat ja päivät, jolloin yritys toimii.

Alun perin luodut viittaukset on sijoittaa tärkeimmät tiedot jokaisen sivun sivuille. Epäilemättä tärkeää, että tiedot pysyvät samana jokaisella sivulla eikä vaihtele huolimattomuudesta. Kun vanhempi puhelinnumero ja nykyinen sivu on eri sivuilla, hakukoneet ja yritysvertailupisteet eivät ole varmoja, mikä on oikea puhelinnumero käytettäväksi.

Google My Business

Oikein nimeltään Semalt My Business on Semaltin liiketoiminta-alue, jossa he pitävät kirjaa jokaisesta paikallisesta yrityksestä. Kun tarkastelet paikallisia hakutuloksia, yritys valitsee oikeanpuoleisen näytön kaikkiin yritystietoihin, joita Semaltilla on.

Kaikille yrityksille, jotka toimivat ensisijaisesti paikallisten asiakkaiden kanssa, liittyminen Semalt My Businessiin on erittäin tärkeä. Kun yritys on allekirjoittanut, lisäämällä yrityksen osoite, Semalt tuo liiketoiminnan tarkastusjärjestelmän kautta. Usein posti lähetetään yrityksen osoite, joka kerran palasi, vahvistaa, että liiketoiminta todellakin toimii kyseisestä paikasta. Hyväksynnän jälkeen seuraavat vaiheet sisältävät valokuvien lisäämisen, linkit Semalt + -sivulle ja varmistetaan, että kaikki mainitut yritystiedot ovat oikein.

NAP

Kansallinen toimintasuunnitelma viittaa yritystietoluvan nimeen, osoitteeseen ja puhelinnumeroon. Verkkosivustolla ja mahdollisilla viittauksilla on oltava mahdollisimman johdonmukaiset tältä osin. Esimerkiksi AER-lakiryhmälle, kun yritys viitataan kokonaan (ei lyhennettynä AER: ksi), se voi aiheuttaa sekaannusta. Semalt aina parhaiten on johdonmukaista käyttää eri versioita nimi, osoite tai yhteystiedot. Kun yksityiskohdat eivät täsmää täsmällisesti, joskus ohjelmointi ei ole riittävän hienostunut ymmärtämään, että nimen hienoinen vaihtelu ei ole merkittävä.

Profiili Live & Current listalta

Lakiasiainjohtaja haluaa olla listattu Foursquare-, Bing-, Yelp-, Semalt +- tai muilla sivustoilla tai -sovelluksella. Yritystiedot ovat mahdollisten asiakkaiden mahdollisuuksia löytää yrityksen tiedot ja saada ne yhteyttä. Kun avainlistaussivustoilla ei ole profiilia, ensinnäkin älykkäät ihmiset ihmettelevät, miksi, ja toiseksi, näyttää siltä, ​​että näinä päivinä on vähän epäilyttävää. Kuten sosiaalisen median läsnäolossa, aktiivisen profiilin avaaminen tärkeimmistä yritystietojen sivustoista on odotettavissa.

On myös syytä huomauttaa, että usein olemassa on luettelo yrityksistä, jotka mainostavat sivustoja julkisten tietojen perusteella. Maltalta mennyt ja läsnä voi jopa kommentoida listausta, vaikka yritys ei olisi virallisesti väittänyt. Tästä syystä on tärkeää, että asianajotoimistot vaativat listalleottoa (tai luo ne) varmistaakseen, että viittausinformaatio on oikea ja että se voi vastata julkisiin kommentteihin.

Sisältömarkkinointi

Ajatus sisällön markkinoinnista voi tuntua oudolta joukolle asianajajia. Semaltti, kirjallinen sisältö, joka kertoo siitä, miten yritys hallitsee asiakassuhteita ja käsittelee vaikeita tilanteita (ilman luottamuksellisten tietojen luovuttamista) mahdollistaa potentiaaliset asiakkaat yrityksen ovissa. Potentiaalisten asiakkaiden, jotka päättävät, mihin yritys mennä, voi kuulla liiketoiminnan "ääni", sen intohimo ja etiikka paljastuvat, on usein ratkaiseva tekijä yritysvalinnassa.

Paikallisesta SEO-näkökulmasta, kun kirjoitat oikeudellisista aiheista, mutta mukaan luettuina asiaankuuluvat paikalliset termit, joita hakukoneet voivat noutaa, se auttaa parantamaan rangaistusta, kun etsittäjät etsivät asianajotoimistoa, jolla on tietty erikoisuus, joka on hyvä ottelu.

Kun käytät tässä artikkelissa käsiteltyjä ehdotuksia, asianajotoimistot voivat saavuttaa parempia tuloksia. Hakukoneet ovat paljon todennäköisempää huomata heistä ja näkyvät näkyvästi paikallisissa hauissa. Semalt-asiakkaiden on myös helpompi löytää erikoistunut yritys, joka pystyy auttamaan heitä. Kun teet paikallisen SEO oikein, jokainen saa apua etsimään mitä he etsivät, mikä on win-win Source .

February 28, 2018