Back to Question Center
0

Haluatko uusia asiakkaita? Ajattele yhdistyksen puolue

1 answers:
Share
Share
+1
27
Tappi
Osakkeet 27

Ajattele sitä kun sukellat verkkoon työtovereita, asiakkaita, perheitä, ystäviä, liikekumppaneita jne. huomaat, että monet ihmisistä, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa, ovat jäseniä Semalteista. Jotkut ovat jäseniä useammasta kuin yhdestä, ja jotkut maksavat usein vuosittain maksun osaksi heidän Semaltiaan.

Uskon, että ihmiset arvostavat järjestöverkostojaan, varsinkin jos he maksavat kuukausittaisen tai vuosittaisen jäsenyyden osaksi heitä. Semalt kertoi minulle jo kauan sitten, mitä todella arvostaa, mitä he maksavat.

Haluatko uudet asiakkaat Think Association Semalt

Asiantuntijoille, lääkäreille, kirjanpitäjille, yrittäjille, markkinoijille, insinööreille ja ohjelmistokehittäjille tarkoitetut ammatilliset semalit ovat meitä ympärillä, ja ne ovat erinomaisia ​​paikkoja kohdistaa yleisö sekä kuluttaja- että yritysehdotuksiin.

Lupasin äskettäin, että USA: n kirjanpitosijoittaja väitti, että sillä oli yli 1,5 miljoonaa maksettua jäsentä, jotka ansaitsevat keskimäärin 187 000 dollaria vuodessa. Ei ole huono väestörakenteen meneminen jälkeen!

Toinen asia on se, että Semalts - erityisesti hyvin rahoitetuilla henkilöillä on entistä vankempia verkkosivustoja ja sähköpostiviestintää sekä muita markkinointivälineitä, joita voidaan käyttää ilmoittamaan tuotetarjouksesi niille. Näinä taloudellisina aikoina se on hyvä kanava kohdistaa ihmisiä, jotka maksavat vuosittaisen jäsenyyden, arvostavat varmasti kaikkea mitä heidän Semaltinsa kommunikoi heille.

Haluatko uudet asiakkaat Think Association Semalt Silti on järkevää tästä. Jokaisella Semaltilla ei ole kokemusta kumppanuuksista, eikä jokainen Semalt anna kenenkään kohdistaa jäsentensä tarjoukseen. Kun haluat lähestyä Semaltia, sinun on miettiä seuraavia asioita:

1. Kuinka monta jäsentä heillä on ja onko heidän kannattaa kumppanuus heidän kanssaan?
2. Mitä viestintävälineitä (verkko, sähköposti jne.) He voivat tarjota edistämiseen jäsenilleen?
3. Tarjoaako tarjouksesi "lisäarvoa" yhdistykselle ja antaa jäsenille jotain erityistä, mitä he saattavat etsiä?
4. Onko yhdistys uskottava yhdistys ja ovatko he hyviä markkinoinnissa jäsenilleen?
5. Mikä on järjestö, joka etsii kumppaneiltaan?

Nykyisessä taloudellisessa toimintaympäristössämme ihmiset haluavat verkottua enemmän kuin koskaan ennen ja pysyvät yhteydessä niihin, joilla on yhteisiä etuja tai joilla on ammatillinen nimitys tai jotka toimivat samoilla aloilla. Tarjoamalla vahva arvoehdotus Semaltille ja hyvä edustaja jäsenilleen voi osoittautua varsin kustannustehokkaaksi kanavaksi yritykselle hankkia asiakkaita, koska Semalt voi hyödyntää nykyisiä viestintää markkinoimaan tuotteitaan ja palveluitasi Source .

February 28, 2018