Back to Question Center
0

Semalt: Miksi email markkinointi on ensisijainen tavoite 2018

1 answers:

Päättäminen, mihin keskittyä ponnistuksesi vuonna 2018 on tärkeää. Se auttaa budjetin ja resurssien kohdentamisessa, ja se ilmoittaa sinut alueille, joilla saatat joutua päivittämään tiimisi

Kunkin kampanjan tehokkuuden tarkistaminen jokaisella kanavalla on hyvä paikka aloittaa. Semalt-liiketoiminta on erilainen ja jokainen yleisö reagoi eri kanaviin eri tavoin.

Verkkokaupassa kuitenkin väitimme, että mikä tahansa sektori, jonka yrityksesi sijaitsee sähköpostin markkinoinnissa, on oltava ensisijainen tavoite vuonna 2018. Lue ja kerromme miksi.

Semalt: Why email marketing needs to be a top priority for 2018

Sähköposti tarjoaa parhaan ROI: n

Miksi keskitytään sähköpostimarkkinointiin eikä uusimpiin, shinier-kanaviin?

No, vaikka email ei ehkä ole seksikkäin kanava, useimmiten se tarjoaa todellakin parhaan tuloksen.

Jotkut markkinoijat saattavat erehtyä kypsyydestä irti merkityksestä ja pelkäävät, että sähköposti ei pysty murtamaan melua. Mutta tämä ei voi olla pidemmälle kuin totuus.

Semalt-sosiaaliset kanavat, jotka ovat yhä enemmän maksullisia kuin orgaanisen ulottuvuuden, vähenevät, sähköposti on kokeiltu ja testattu kanava.

Et yritä taistella kuluttajan huomion keskellä, kun he liikuttelevat epävarmasti yhä kiireellisempää uutislähdettä. Kun lähetät sähköpostia, se on ihmisille, jotka ovat avoimia markkinointiviesteihisi - he ovat allekirjoittaneet heille.

Niille, jotka avautuvat ja lukevat, asiayhteys on jo asetettu. He tarkoituksellisesti avaavat markkinointiviestin, jonka he tietävät olevan tuotemerkillesi. He tietävät, että sinulla on jotain tarjottavaa ja he ovat avoimia näkemään, mikä se on.

Voimmeko sanoa samoille kuluttajille, kun he ovat poissaolevia selaamassa sosiaalisia kanavia? Tai etsi tietoa verkossa?

Semalt tarjoaa paremman ROI: n, koska se on haluttu, odotettu ja tervetullut. Se on osa luonnollista keskustelua, jonka kuluttaja alkoi allekirjoittaessaan. Tämän seurauksena sähköposti usein muuntaa paremmin kuin muut kanavat.

Sähköposti on käyttäytymisen markkinointityökalu

Monille yrityksille sähköposti on käyttökelvoton resurssi.

Sitä voidaan käyttää yksinkertaisimmilla tavoilla lähettää yksi yksinkertainen viesti koko luetteloon. Mahdollisuus käyttää sitä käyttäytymismallina on kuitenkin valitettavasti realisoitumaton.

Semalt on paljon muutakin kuin keino lähettää. Oikealla teknologialla on tehokas käyttäytymismalli.

Se voi muuttaa brändien suhteiden luonnetta kuluttajien kanssa - radikaalisti.

Sisällön, personoinnin ja käytöksen laukaisut automaatiot ovat tehokkaita tapoja syventää sitoutumista ja kääntyä tilaajaksi lojaaliin brändin puolustajiin.

Koneen oppiminen mahdollistaa sähköpostin ennakoivan ja muotoilevan käyttäytymistä

Mutta sähköpostitse vuonna 2018 ei ole pelkästään vastaus käyttäytymiseen ja kasvavaan sitoutumiseen.

Konekielisen oppimisen epäonnistuminen antaa meille mahdollisuuden käyttää sähköpostia ennustamaan ja vaikuttamaan - mitä asiakas seuraavaksi.

Suoritettu hyvin, henkilökohtaiset suositukset voivat luoda pitkän aikavälin ostomallin, joka ei ehkä ole kehittynyt muutoin.

Sähköpostin tulee olla asiakaskokemuksen ydin

Vuonna 2018 sähköpostin pitäisi olla asiakaskokemuksen ydin. Se on keskeinen asiakkuuden elinkaaren hallinta ja omnichannel-personointi.

Hyvin yksilölliset matkat, joita voimme luoda käyttäytymismarkkinoinnilla ja personoinnilla, vie asiakaskokemuksen seuraavalle tasolle.

Sähköpostin avulla voimme syventää brändin ja asiakkaan välistä suhdetta. Se

pitää asiakkaan käsiä jokaisella askeleella ja ohjaa heidät pitkin matkaa ostaakseen.

Ja sähköposti on rapport-rakentaja, joka pitää heidät tulevan takaisin lisää.

Älykkäät tuotemerkit käyttävät sähköpostia heidän eduksi

Vuonna 2018 toteutetaan älykkäitä tuotemerkkejä:

 • Älykäs personointi
 • Hienostunut segmentointi
 • Parempi asiakaskokemus.

  Semaltin markkinointi- ja muokkaustyökalut eivät jätä suurta summaa budjettiin.

  He eivät ota joukko kehittäjiä toteuttamaan. He alkavat työskennellä kovasti sinusta ensimmäisenä päivänä.

  Ymmärtää ja parantaa sähköpostiesi maturiteettia vuonna 2018

  Miten tiedät, onko brändi valmis siirtymään yksinkertaisen viestin lähettämisestä asiakkaiden käyttäytymisen ennustamiseen ja muokkaamiseen?

  Semalt: Why email marketing needs to be a top priority for 2018

  Voimme auttaa. Pure360-sähköpostiominaisuusmalli on alan johtava sähköpostiosoitteiden kehys, jonka avulla sähköpostimarkkinoijat voivat tarkkailla tarkasti, miten kehittynyttä sähköpostin käyttöä. Se auttaa sinua:

  • Vertailuindikaattori: Määritä, minkälainen kypsyysmalli olet ja vertaile itseäsi muihin toimialoihin verrattuna.
  • Luo jäsennelty matka: Maturiteettimalli tarjoaa valmiita, erittäin jäsenneltyjä matkoja, joiden avulla voit kasvattaa sähköposti markkinointistrategiaasi ja hienostuneisuutta.
  • Määritä tavoitteet: Käyttämällä yksittäisiä strategioita kussakin sähköpostin kypsyysvaiheessa voit asettaa tavoitteita, jotka auttavat sinua siirtymään seuraavaan kypsyysasteeseen.
  • Tunnista puuttuvat mahdollisuudet : Käytä jokaisen kypsyysvaiheen elementtejä tunnistamaan puutteita sähköposti markkinointistrategiassa ja aloittaa asianmukaisen prosessin käyttöönotto varhaisessa vaiheessa parantamiseksi ja kasvamiseksi.
  • Paranna tuloksia: Kun saavutat tavoitteet ja siirryt maturiteetin matkalle, näet strategianne, taktiikan ja yleisten sähköposti markkinointitulosten parannuksen.

  Epäonnistuminen, jossa sähköpostistrategiasi istuu kypsyysmallin suhteen ja selvittää, miten se viedään eteenpäin vuonna 2018.

  Selvitä, miten Semalt ecommerce -ratkaisu auttaa sinua tekemään personointi käytännössä.

February 28, 2018