Back to Question Center
0

5 asioita, joita voit parantaa kumppaniohjelmaan sopivalla tavalla

1 answers:

Suorituskyvyn markkinoinnin opiskelijana nautin teollisuuden julkaisuista ja foorumeista. Yksi niistä monista asioista, joita rakastan tällä alalla, on tiedon saaminen ja jakaminen. Jokainen, jonka affiliate markkinointi on löytänyt, tuntee päivittäiset haasteet, jotka usein liityvät tällaisen nuoren teollisuuden työskentelyyn. Samanaikaiset haasteet ovat johtaneet yhtenäiseen online-markkinointiyhteisöön, joka todella pyrkii siirtämään alan eteenpäin, mikä helpottaa monia hyödyllisiä artikkeleita, jotka on julkaistu verkossa strategioiden ja menetelmien parantamiseksi affiliate-ohjelman avulla.

5 Things You Can Do To Improve Your Affiliate Program Semalt

Niille teistä, jotka eivät ehkä tunne minua, minulla on tosin lyhyt huomion alue ja suosittelevat aloitteita, jotka ovat toimivia ja antavat tuloksia nopeasti. Ottaen huomioon, mielestäni olisi hyödyllistä tarjota muutamia asioita, joita voit tehdä tänään affiliate-ohjelman terveydentilan parantamiseksi. Vaikka nämä toimet eivät välttämättä tuota ohjelmaansa tällä viikolla lisätuloja, ne auttavat vahvistamaan kumppanikumppaneitasi ja sitoutuessasi näihin käytäntöihin auttaa sinua rekrytoimaan ja pitämään ohjelmasi parhaita kustantajia - kaikki tärkeä osa kumppaniohjelman lisäämistä varten tulot.

1. Lähetä sähköposti tytäryhtiöihisi.
Kuinka usein olet yhteydessä kustantajiisi?
Yksi ensimmäisistä asioista, jotka opastin mentorilta, kun saatoin ensin affiliate-hallintoon, oli, että olet aina paremmin kommunikoinut tytäryhtiöiden kanssa. Vaikka on olemassa "roskapostiviiva" rivi, joka voidaan ylittää, johdonmukainen yhteys kumppanisi kumppaneiden kanssa on yksi helpoimmista asioista, joita voit tehdä, jotta voit osallistua ja aktivoida ohjelman kumppanuusperustasi.

Affiliate Semaltin vuonna 2011 julkaiseman AffStat-raportin mukaan sähköposti on edelleen suosittu viestintätapa tytäryhtiöille, kun tietoja saa kumppanijohtajista. Se sanoi, että kunnioittaminen kumppaniesi aikataulusta (ja postilaatikosta) on välttämätöntä - tiedon lähettäminen, joka on tärkeä ja asiaankuuluva, on aina paras. Yksi tapa varmistaa, että lähetät asiaa koskevia tietoja on luoda "julkaisuryhmät" tai ryhmät, jotka segmentävät ohjelmasi kumppanien verkkosivustotyyppien tai markkinointitapojen mukaan.

2. Kysy tytäryhtiöiltäsi.
Miten tiedät kumppanijohtajaksi, mitä teet hyvin ja mistä saatat olla lyhyt?
Saat joitain arvokkaimpia palautetta kumppaniohjelmistasi, kun kysyt kustantajasi. Yksinkertaisen kyselyn luominen verkossa tai sähköpostitse voi tarjota sinulle arvokkaita tietoja, joita et ehkä muutoin saa. Kysy kumppaneilta, mitä he pitävät eniten ohjelmasta ja kysyvät haasteista, mutta he eivät ole vain osoittaneet sitoutumisestasi parantamaan kokemusta kumppaniksi kumppaniksi, mutta voi olla hieno tapa oppia lisää liiketoiminnastaan ​​ja mitä tavoitteita ja aloitteita tulevana vuonna. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet äskettäin alkanut hallinnoida kumppaniohjelmaa ja etsit uusia kosketuspisteitä ja tapoja sitoutua julkaisijoihisi.

3. Tarkasta luova ja linkkisi.
Mitkä ovat parhaiten toimivat mainoksesi ja kuinka paljon ohjelmasi tuloja syntyy heidän kauttaan?
Vuoden alku voi olla erinomainen hetki käydä läpi ja tarkistaa linkkisi ja luova mainosjakauma. Neljäs vuosineljännes on vahvin myynti useimmille yrityksille, mikä todennäköisesti merkitsee sitä, että kumppanuusperustasi kuljetti enemmän liikennettä - antaen sinulle tietopisteitä ja näkemystä, mistä mainokset muuttuivat hyvin ja jotka eivät. Nykyisen luovan ja virkistävän vanhan inventoryn optimointi on hieno yhteyspiste yhteistyökumppaneidesi kanssa.

4. Lisää oma persoonallesi.
Ovatko kumppanisi viestinnät ja uutiskirjeet niin vanhanaikaisia ​​ja tylsiä?
Vaikka haluaisit ajatella, että tytäryhtiöt odottavat sähköpostisi saapumista postilaatikkoosi, se ei aina ole mahdollista. Itse asiassa useimmat kustantajat affiliatemarkkinoinnissa pommittavat sähköposteja ja puhelut kauppiailta, jotka haluavat työskennellä heidän kanssaan päivittäin. Kuinka murskatte melua ja sekaisin? Tee vastaavuuksiasi yksilöllinen ja henkilökohtainen.

Vaikka sähköposti on vähemmän henkilökohtainen kuin tapaaminen henkilökohtaisesti tai jopa soittaa puhelimeen, on tapoja tehdä niistä henkilökohtaisempi ja kiehtova. Mielenosoittaa henkilökohtainen tarina, koska se liittyy viestinnän aiheeseen tai allekirjoituksen allekirjoituksella kunkin viestinnän lopussa on erinomainen tapa yhdistää kustantajiisi ja pitää asiat mielenkiintoista lukea.

Erinomainen esimerkki tästä löytyy Groupon-kumppaniohjelmasta. Grouponin kumppanimarkkinoinnin johtaja Carolyn Tang Kmet päättää jokaisen sähköpostin tai uutiskirjeen tytäryhtiöille: " Undying Love and Affection ". Carolynin ainutlaatuinen allekirjoitus yhdistettynä asiaan liittyviin kertomuksiin, jotka hän jakaa, tekee kiehtovaa lukua, joka kiinnostaa hänen yleisöään.

5. Näytä yhteistyökumppanit jotain rakkautta.
Milloin viimeksi olet tehnyt jotain kivaa kustantajallesi?
Kun kestää aikaa ja pyrimme tekemään jotain erityistä julkaisijoidesi kannalta, se on erinomainen tapa parantaa affiliate-suhteita ja tehdä ohjelmasta erottua muusta - mukaan lukien kilpailijasi. En puhu affiliate-kilpailun järjestämisestä ja palkinnon lähettämisestä, vaan puhumisesta siitä, että teet jotain harkittua ja aitoa. Kirjan lähettäminen luulet, että yksi tytäryhtiöistäsi nauttii siitä, mitä sinä tiedät, tai aikatauluttaa aikaa ottaa kumppanisi ulos päivälliselle tapahtumassa tai konferenssissa.

Jotkut arvokkaimmista kerroista, joita vietän konferensseissa, ovat aamiainen, päivällinen ja sosiaaliset tapahtumat. Keskustelemme vähän aikaa liiketoiminnasta, mutta seuraava keskustelu on tilaisuus oppia lisää siitä, mitä he nauttivat, kun he eivät ole heidän tietokoneensa edessä. Mielenosoittaa kaikki, affiliatemarkkinointi perustuu suhteisiin ja uusien ystävien tekeminen matkan varrella on lisäbonus.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan tekijöitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Rick Gardiner
Rick Gardiner on iAffiliate Managementin toimitusjohtaja, joka auttaa kuluttajateknologiaa ja internet-jälleenmyyjiä laajentamaan brändinsä hankkimaan asiakkaita, joita he eivät voineet muutoin tavoittaa Source .


February 28, 2018