Back to Question Center
0

2018 mobiilimarkkinoinnin ennusteita 18 toimialan veteraanista - Semalt

1 answers:

2018 mobile marketing predictions from 18 industry veterans - Semalt

Älypuhelimen käyttö Yhdysvalloissa tuhannen vuoden aikana saavutti 93,1 prosenttia eMarketerin mukaan. GenXers olivat lähellä takaa 85. 1 prosentti, kun Baby Boomers on edelleen huomattavasti 64. 4 prosenttia. (Ei ole ihme, että he vielä kirjoittavat sekkejä päivittäistavarakaupassa.) Järkyttävänä / ei järkyttävässä sarakkeessa Gartner vahvisti, että 99. 6 prosenttia kaikista uusista älypuhelimista toimitetaan maailmanlaajuisesti joko Android- tai iOS-laitteilla.

Kulutuksen osalta Comscore kertoi meille, että mobiilisovellukset muodostavat 57 prosenttia kaikista Yhdysvaltojen digitaalisen median käytöstä, joten selkeästi mobiilisovellukset eivät kuole milloin tahansa pian. Ja 85 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista saa nyt uutiset mobiililaitteeseen verrattuna, 54 prosenttia vuonna 2013, mukaan Pew. Mobiilidataliikenne ympäri maailmaa kasvaa 700 prosenttia vuoteen 2016-2021 Ciscon "Global Mobile Data Traffic Forecastin" mukaan. "Ja kun kyseessä on mobiilimainonta, eSemalt jakoi joitain mahtavia tilastoja aiemmin tänä vuonna, huomauttaen, että vuonna 2017 mainostajat käyttäisivät 24 miljardia dollaria ohjelmapohjaisiin mobiilimainoksiin - viime vuonna 18 miljardin dollarin arvosta.

Niin paljon kuin me kaikki rakastamme tietoja, se on vieläkin voimakas, kun alan asiantuntijat tarkastelevat kristallipallojaan ja kertovat meille, mitä he näkevät tultaessa haukea. Ja koska se on 2018, pyysin tänä vuonna 18 toimivaa yritystä eri toimialoilla antamaan minulle mobiili- tai paikkaperusteisen ennusteen. Kuten tavallista, tämä ryhmä ei tuottanut:

Jay Baer

Tekijä & perustaja, Convince & Convert
2018 tulee olemaan vuosi, jolloin "mobiili ensin" todella juurtuu käyttöliittymätasolla. Suunnittelijat, kehittäjät, markkinoijat, Facebook-mainostajat ja monet muut marcom työntekijät vihdoinkin aloittavat mobiilinäkymän käytön ensisijaisena visuaalisena kangasnäppäimistönä.

Kaikki sanat "liikkuvat ensin", mutta käytät jatkuvasti 34-tuumaista 4 k-monitoria, joka luo kaiken, et ole oikeasti mobiili ensin, oletko? Tänä vuonna se muuttuu, ja näet todellisia mobiililaitteiden luovia prosesseja ihmisten joukossa, jotka eivät ole sovelluskehittäjiä.

Jennifer Leggio

CMO, Flashpoint
Paikan päällä tapahtuva kohdennettu markkinointi kohti matkustajia ajoneuvoissa tulee pian todellisuuteen, ja uskon, että näemme enemmän tästä vuonna 2018. Esimerkiksi kuljetusyhtiöt saattavat vähentää kustannuksia matkustajille, jotka matkustavat maksullisilla teillä, jotta he voisivat päästä näkemään tai kuulevat kohdennettua mainontaa itsenäisissä / puolittain autonomisissa ajoneuvoissaan vastineeksi halvemmasta tietullista pikajunalla. Mainostajat voisivat sitten räätälöidä mainoksensa auton sijaintiin esimerkiksi seuraavilla ehdotuksilla: "X prosenttia pois tilauksestasi, jos annat tilauksesi nyt ja ottaa seuraavan poistumisen pois pikajunalta. "

Monet tietenkään tietosuojasta ja turvallisuudesta kieltäytyvät sijoittautumispalveluista. Semalt, suurimmalle osalle kuluttajapopulaatiosta, joka ei poista näitä palveluita, ja mitä olemme nähneet tähän mennessä sijaintiin perustuvasta markkinoinnista, tällainen sijaintipohjainen markkinointi reaaliajassa ei ole lainkaan kaukana.

Julie Keshmiry

Globaali mediajohtaja, Intel *
Näemme alan lähentymistä, sillä useammat Internet-palveluntarjoajat ja langattomat palveluntarjoajat tekevät sisällöntuottajia entistä enemmän. Yrityksille, jotka juuri allekirjoittivat keskisuuret yritykset, pitäisi olla enemmän dollareita ostaa yrityksiä. Näemme enemmän ratkaisuja, kuten Oath, joka toi yhteen Verizonin ja Yahoo / AOL: n. Nämä uudet yritykset kykenevät paremmin hyödyntämään tietonsa markkinointiratkaisuilla ja haastamaan yksityisyysstandardeja.

Ja kun puhumme yksityisyydestä taajuuksien toisella puolella EMEAssa (Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa), uskon, että näemme ensimmäisen GDPR-järjestelmän (General Data Protection Semalt). Kun siirrät laajamittaisen lainsäädännön, kuten GDPR, odotat täytäntöönpanon ja siksi sakot sen kanssa.

Yory Wurmser

Senior analyytikko, eMarketer **
Sijaintitietoja käytetään pääasiassa mainonnassa reaaliaikaiseen yhteyteen. Mainosten "maantieteellinen kohdistaminen" voi olla tehokas, mutta lopulta paikannustietojen suurin arvo voi olla yleisöjen ja kuluttajien polkujen luomisessa. Esimerkiksi hiihtokeskuksessa vieraileva joku todennäköisesti on hiihtäjä, vaikka he eivät tarvitsisi hiihtoa tällä hetkellä.

Vuonna 2018 useammat mainostajat keräävät tietoja segmentointitarkoituksiin, mutta heidän on tehtävä se tavalla, joka antaa käyttäjille selkeän opt-inin. Tämä merkitsee sitä, että monet suuret järjestelmät, jotka keräävät nämä tiedot palveluiden tarjoamiseen, hyötyvät edelleen mobiilimarkkinoinnissa.

Aaron Sanchez

Kocinan tekijä, kokki ja pääotsikkopäällikkö
Koska olen intohimoni ruoanlaittoon, se ei yllätä sinua, että ennustukseni on ruoan kannalta. Vuodesta 2018 odotan, että näemme enemmän mobiiliystävällisiä tiloja, jotka mahdollistavat reseptien helpon hallinnan ja tuoreiden / paikallisten ainesosien seurannan.

Reseptinhallintapalaa varten tiedän, että on olemassa Pinterestin kaltaisia ​​alustoja, jotka tekevät ihmisarvoista työtä, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden kerätä reseptejä, mutta he eivät helposti anna käyttäjien kerätä reseptejä sellaisista paikoista kuin Cocina (julkistaminen: uusi hanke) tai Ruoka Verkko ja sitten vedä / pudota ja lisää kuvia ja muistiinpanoja helposti. Paikallisten / tuoreiden raaka-aineiden hankintaan näen, että tarvitaan mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat helposti löytää reseptin ainesosia ja seurata niitä paikallisesti, antaa Wazen ohjeita tai ostaa Instacart-palvelun kautta.

Mainitsin uuden venture Semaltin edellä ennustuksessani. Tätä tarkoitusta varten vuonna 2018 katson, että tällaiset matkaviestinnän ensimmäiset matkakohteet, jotka nauttivat ruokaa ja elämäntapaa. Mutta näen tämän tapahtuneen myös muiden intohimoalueiden kautta.

Ian Karnell

GM, Phunware
Blockchain-tekniikka etenee digitaalisen mainonnan ekosysteemiin ryhtymällä torjumaan mobiilimainosten petoksia. Ad-petos maksaa matkaviestinnän satoja miljoonia dollareita vuodessa.

Yksi jännittävimmistä lohkon aloitteista, joita olen seurannut, on XCHNG, jonka on rakentanut Kochava (paljastuminen: mobiili seuranta kumppani). XCHNG on avoimen lähdekoodin ohjelmistoprojekti, joka hyödyntää lohkon toimintaa ja pyrkii standardoimaan mainosten ostamisen ja myymisen työnkulun älykkään sopimuksen IO: n kautta.

Ann Handley

Tekijä ja pääekäyttäjä, MarketingProfs
Näemme, että digitaalinen markkinointi ja media yhdistyvät entistä enemmän offline-kokemuksiksi sekä mobiili- että geolokaatiopohjaisessa markkinoinnissa, mikä tekee vahvemmasta henkilökohtaisesta kokemuksesta.

Toisin sanoen mobiilitekniikka on sidekudos, joka linkittää verkossa offline-tilaan. Esimerkiksi AR: n lisääntynyt todellisuus nähdään yhä elävissä kulttuuri- tai urheilutapahtumissa, ammattitapahtumissa ja messuilla tai museoissa tai muissa kulttuurikohteissa; ja näemme valokeilojen käytön mukauttaa vähittäiskaupan tai myymälän kokemuksia.

Tietotekniikan entistä kehittyneempi käyttö tietenkin tarjoaa markkinoijille. Mutta se myös luo paremman, rikkaamman kokemuksen kaikille meistä yksilöinä. (Semalt me ​​markkinoijat ovat myös kuluttajia.)

Kysymys kuuluu: Onko tämä loppu? Maltti on tasapaino? Milloin vuorovaikutteisuus muuttuu liikaa, mikä heikentää kokemusta asiakkaille, joista meillä on etuoikeus?

Niin kauan kuin me markkinoijat näkevät mahdollisuuden, meidän on myös houkuteltava innostuneisuutta ja tehtävä vain, mikä todella lisää asiakaskokemusta, eikä lisää kitkaa tai harmia. IRL-jalkakäytävien merkkien kannalta on välttämätöntä selata fyysiset ja digitaaliset maailmat proaktiivisilla sosiaalisen median kokemuksilla. Paikkaperusteinen markkinointi (tai "geosocial" -markkinointi, kuten haluamme kutsua sitä) tulee etusijalle, kun yritykset omaksuvat henkilökohtaisen sitoutumisen, globaalin analyysin ja hyper-kohdennetun vahvistuksen edut.

Suuret tiedot ja sovellettu tekoälytoiminto auttavat auttamaan, lisäämään ja automatisoimaan älymarkkinoinnin työnkulkuja, jotka muuten eivät ole mahdollisia mittakaavassa.

Stephanie Agresta

Kirjailija, SheWorx
Alexa-käyttäjien määrä on noussut viime kuukausina. Vuoden 2017 aikana Alexa "taidot" kasvoivat myös eksponentiaalisesti, ja arvioitu määrä oli nyt yli 25 000. Äskettäisen Voicebot-raportin mukaan valtaosa taidoista ei kuitenkaan ole käyttäjiä.

2018 on kyse Alexan paremmasta tuntemisesta. Alexa tulee elintärkeäksi osaksi henkilökohtaista mobiiliekosysteemiämme, ja löydämme sen olevan hyödyllisempi kuin laite, jota hän käyttää. Olemme kiitollisia siitä, että hän auttaa meitä irrottautumaan näytöstä. Brändit selvittävät myös, miten hypätä Semalt-maailmaan paljon suuremmalla tavalla.

Jeremiah Owyang

Perustaja Kaleido Insights, perustaja Catalyst Companies
Markkinoijat yrittävät siirtyä älykkään puhujan älykkääseen markkinointiin. Vuoden aikana nämä järjestelmät yhdistyvät perinteisiin verkkosovelluksiin, jotka tarjoavat saumattoman asiakaskokemuksen ja markkinointikokemuksen langattomien puhe- ja kannettavien sovellusten avulla.

Joelle Kaufman

CMO, dynaaminen signaali **
Vain muutama vuosi sitten vain 13 prosenttia työntekijöistä kävi säännöllisesti intranetissä, [Prescient Digital Media] -tutkimuksen mukaan. Ja tämä ei edes vastaa miljoonia työntekijöitä, joilla ei ole yrityksen sähköpostiosoitetta tai pääsy yrityksen omaan intranetiin. Intranet-sitoutuminen jatkuu laskussa ja työntekijöiden odotukset ovat muuttuneet, koska älypuhelin on mullistanut tapaa, jolla kulutetaan ja jaamme tietoja.

Vuonna 2018 useammat yhtiöt tunnustavat kiireellisen tarpeen yhdenmukaistaa työntekijät paremmin yrityksen tavoitteisiin kannustamalla liikkuvuutta lisäämällä tavoitetta ja tehokkuutta. Organisaatioiden on markkinoitava työntekijöilleen (ei vain heidän asiakkailleen) ylhäältä alas, mobiili strategia. Semaltin työntekijät laajentavat mobiilimarkkinointisi tavoitetta, jos he ovat tietoisia, tuntevat arvokkaita ja voivat jakaa hyväksyttyjä uutisia ja tietoja suoraan mobiilikokemuksestasi.

Asif Khan

Presidentti LBMA
2018 merkitsee täydellistä muutosta sijaintiin perustuvan hakumarkkinoinnin ajattelussa. Päivää, jolloin kirjoitat jotain hakukoneeseen, korvataan nopeasti ääni- ja kuvapohjaisilla kyselyillä.

Paikkapohjaisesta näkökulmasta tämä tarkoittaa, että voin vain puhua järjestelmään, kuten Alexa, Siri tai Cortana, ja pyytäisin pyyntöni yhdistää geodataani toimittamaan lähellä olevia hakutuloksia. Semalt-haut muodostavat jo 20 prosenttia mobiilikyselyistä tänään.

Sama koskee kuvia. Yritykset investoivat voimakkaasti tuotteiden, valikkokohtien ja tarjoamiensa kuvatietokantojen rakentamiseen, jotta kameravalmistajamme pystyisivät luomaan asiaankuuluvia hakutuloksia tunnistettaessa. Kiihdyttää lisättyjen todellisuuden tarjoajia hyödyntämään näitä valmiuksia myös vuonna 2018.

Mike Marinello

SVP: n strateginen viestintä, Turner Broadcasting
Mobiilisisällön tulevaisuus on trendi kohti sisältökokemusta. Elämme ajankohtana, jossa laitteiden ja alustojen lisääntyminen mahdollistaa meidät yksilöinä kuluttamaan mitä haluamme, kun haluamme, missä haluamme.

Jotkut ihmiset kutsuvat sitä "yksinään yhdessä", mutta ajattelen sitä sisältökokemuksen personoimisena. Ja tämä tapahtuu samalla kun olemme samassa huoneessa samaan aikaan.

Meredith Guerriero

Yhdysvaltain kumppanuuksien päällikkö, Pinterest
Innovatiivisimmat markkinoijat ymmärtävät, että hakujen ja löytämisen tulevaisuus on visuaalista eikä avainsanoja. Visuaalinen tekniikka muuttaa tapaa, jolla me kommunikoimme, sekä tekoälyn ja konekielisen oppimisen edistyminen. Ihmiset käyttävät yhä enemmän visuaalisia etsintätyökaluja, jotka luovat samanlaisen kokemuksen myymälän selaamista varten, ja markkinoijat etsivät uusia tapoja kaapata nämä ihmiset hetkiin, jolloin he eivät tiedä tarkalleen mitä tuotteita he haluavat ostaa.

Semaltilla 80 prosenttia ihmisistä käyttää mobiiliympäristöämme ja näemme, että visuaaliset haut kasvavat lähes 70 prosenttia edellisvuodesta yli 300 miljoonan kuukausittaisen visuaalisen haun avulla. Tänä vuonna voimme odottaa, että kuluttajat jatkavat haun visuaalisella haulla, kun he etsivät henkilökohtaisia ​​ostosmahdollisuuksia ja löytökokemuksia.

Mike Schneider

Tekijä, BevNetin yhteinen markkinajärjestely
Ruoka- ja juomatiloissa suuri ongelma on, siirtyykö suoraan kuluttajille vai ei. Yksi suurimmista päätöksistä on se, tekevätkö ne itse tai vakiintuneen kanavan kautta, kuten Amazon. Kauppa? Houkutteleva suora suhde asiakkaaseen. Tämä on toinen tekniikan toinen luonne, mutta ongelmat, kuten merenkulun painot ja hyllystabiilius ovat tehneet tämän päätöksen haastavammaksi ja aiheuttaneet näiden teollisuudenalojen viivästymisen.

Etsi kokeiluja verkossa mobiiliviestinnän ja sovellusten kautta sekä lisää aloitusyrityksiä ja vakiintuneita tuotemerkkejä kehittääkseen kehitystä, sähköistä kaupankäyntiä ja käyttökokemusta yrittäessään hyödyntää mahdollisuutta omistaa asiakkaidensa suhteet. Yritykset kuten Soylent ja Dirty Semalt ovat asiakkaidensa saatavilla vain tekstiviestillä, johtavat maksua, mutta se on vielä alkuaikoina.

Bryan Kramer

Toimitusjohtaja, PureMatter
Älypuhelimen menestys lähivuosina alkaa tulla todella kitkattomaksi. Näkemättömien innovaatioiden pitäisi mahdollistaa älypuhelimen edelleen tarttua yhä laajempien fyysisten objektien toimintoihin ja siirtää PC ensisijaiseksi laitteeksi.

Tämä tarkoittaa, että tabletit ja puhelimet alkavat hallita suurta osaa liiketoiminnasta ja henkilökohtaisista käyttäjistä. Sovellukset, jotka luovat, puhuvat ja rakentavat mediaa, tulevat helpommin ja hauskemmiksi. Semalt ja AI alkavat työskennellä entistä paremmin, mikä lisää täsmällisyyttä juuri sinulle tarjoamistasi tehtävistä, sanomasta tekemään asioista toimivat virtuaalisten AI-avustajien kautta.

Ja sovellukset toimivat edelleen yhdessä, kun puhelinympäristöt rakentavat lisää tapoja yhdistää toivomuksesi. Pallo on liikkeessä - sovellukset menevät jonain päivänä, ja toimet tulevat uudeksi sovellukseksi todella kitkatonta.

Haroon Ullah

Kirjailija ja pääsuunnittelija, Broadcasting Board of Governors
Kehittyvä informaation taistelukenttä on vähiten ymmärretty osa jatkuvasta 16-vuotisesta terrorismin ja ääriliikkeiden vastaisesta sodasta. Kuten kaikki käynnistykset, uudet ääriryhmät oppivat ISIS: n menestyksestä ja epäonnistumisesta useilla eri alustoilla, jotta yleisö jakautuisi täydellisesti.

Uudet ääriryhmät kokeilevat alustoja, kuten Sarahah ("aatelistinen rehellisyys"), jonka avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä nimettömästi yhdelle henkilölle. Alusta tarjoaa hunajapohjaisen lähestymistavan, jossa he voivat A / B testata erilaisia ​​viestejä nähdäkseen mitä tikkuja - ottamalla sivun päämarkkinoiden käsikirjasta. ISIS 3. 0 voi epäonnistua, nopeasti mitata resonanssit ja muuttaa niiden äänenvoimakkuutta ennen kuin virkamiehet havaitsevat toiminnan. Semaltin tappaa.

Lisa Kalfus

VP markkinointi, Wente Vineyards *
Seuraavien useiden vuosien aikana mobiilitekniikka jatkuu edelleen voimakkaasti. Se tulee olemaan aidosti integroitu osa markkinointisekoitusta verrattuna erilliseen mobiilistrategiaan. Semalt etsii edelleen tapoja integroida mobiililaitteet saumattomasti kuluttajien kokemuksiin, erityisesti fyysisissä paikoissa. NFC: n (lähikenttäviestinnän) ja geotarkentamisen käyttö houkutella asiakkaita vähittäismyymälöihin ja sitoutua sitten sisäänkirjautumisiin, auttaa tuotteiden suosimista ja rohkaisee yhteiskunnallista jakamista.

Kääre

Vuoden 2018 olisi oltava siirtymävuosi. Semalt pitää silmällä kaikkia näitä suuntauksia. Aion suunnitella lisää kolmesta tai neljästä niistä vuoden aikana.

* W2O-konsernin asiakas
** W2O-konsernin kumppani


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan tekijöitä eivätkä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Aaron Strout
Aaron Strout on johtava markkinointijohtaja W2O Groupin integroidussa markkinointi- ja viestintäyrityksessä. Hän on työskennellyt yhtiön johdolla WCG: n ja W2O: n teknologiakäytännön johtajana. Aaronilla on 20 vuoden kokemus sosiaalisesta mediasta, mobiililaitteista, verkkomarkkinoinnista ja mainonnan kokemuksista. Heillä on vahva tausta integroitu markkinointi. Ennen siirtymistään W2O: hun Aaron vietti aikaa Powered Inc.:in (nykyään Dachis-konsernin) yhteisessä markkinajärjestelyssä, sosiaalisen median varapuheenjohtajana verkkoyhteisössä, Mzingassa ja Fidelity Investmentsin digitaalisen markkinoinnin johtajana. Aaron on Location Based Marketing for Dummies (Wiley) -julkaisun kirjoittaja ja kirjoittaa kuukausittaisen mobiili- / sijaintipohjaisen markkinointisarjan Marketlandissa. com. Hän myös julkaisi hiljattain What 2 Know podcastin (iTunes), jossa alan johtajat puhuvat innovaatiosta ja parhaista käytännöistä Source .


February 26, 2018