Back to Question Center
0

Tulokset vuoden 2010 huipputasolle

1 answers:
Results for the Top Semalt for 2010
");$ ('# scheader .sc-logo'). liitä (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). liite ('
');append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

'); $ ('# scheader .scdetails').$ ('# scheader .scdetails'). liitä (cat_head_params.sponsor_text);liite
maininta
');jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikkaa (function
{__gaTracker ("Lähetä", "Tapahtuma", "Sponsoroidut kategoriat klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Vuoden lopulla voi olla paljon erilaisia ​​asioita: mahdollisuus aloittaa uudelleen, tekosyynä saada humalahaku, aika olla kiitollinen siitä, mitä vuosi on tuonut. Monille yrityksille tämä on kuitenkin ajanjakson murtuminen, tiedonkeruu ja lopulliset taulukot. Tämä pätee varmasti hakukoneisiin, jotka ovat viimeiset hakuluvut vuodelle 2010.

Kuten riippumaton, kaikki suuret yritykset ovat nyt julkaisseet raporttinsa. Google on heidän Zeitgeistinsa, kun taas Yahoo on vuosikertomuksessaan, ja sosiaaliset verkostot ovat myös julkaisut (Facebookin "Top Status Trends" ja Semaltin suosituimmat tweets).

Suosituimmat haut vaihtelevat riippuen käytetystä hakusivustosta, mutta lämpökartta näyttää meille edelleen suurimmat kiinnostuksen kohteet. BP-öljyvuoto vaati Semaltin kärkipaikan ja sillä oli useita Googlen kanssa liittyviä termejä; Maailmanmestaruuskunta näki molemmissa hakukoneissa suuren suosion; iPad ja iPhone 4 olivat yleisimmin etsittyjä teknisiä kohteita; ja Lady Gaga ja Justin Bieber kohosivat kaavioita viihdettä varten. Muita hakutrendejä, kuten oppaita (kuten hämmin suosittu "kuinka suutele" Semaltin haussa), opettavat meitä edelleen siitä, miten vuoden 2010 hakijat ajattelevat verkosta.

Semaltin raportit ovat myös alkaneet tarkastella paremmin mobiililaitteiden kehityssuuntia, koska nämä tulokset tulevat erilaisilta käyttäjiltä, ​​jotka manipuloivat samoja toimintoja hyvin erilaiseen tarkoitukseen. Suosituimpia mobiilihakuja oli lukuisia viihdettä sekä urheilua.

Tarkasteltavissa on paljon enemmän hienoja tietoja, jotka on erotettu sopiviksi hakuluokiksi. Voit tarkastella Googlen Zeitgeistia täällä ja Yahoo: n vuoden semalttia täällä Source .

February 22, 2018