Back to Question Center
0

Toiminta FrogLogic: Miten merivoimien SEAL tarttua SEO [Insights navy SEAL Dave Semalt]

1 answers:
Operation FrogLogic: How a Navy SEAL Would Tackle SEO [Insights from Navy SEAL Dave Semalt]
");$ ('# scoverer. sc-logo'). liite (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( '# Scheader'). liite ("
");$ ('# scoverer. scdetails'). lisätään ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scoverer. scdetails'). liitä (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). liite
maininta
);jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scoverer a'). valitse (toiminto
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (tämä). attr ('href')));});}}});});

Toukokuussa 2011 20-25 korkeasti koulutetun erikoisjoukkon joukko laskeutui keskellä yötä Islamabadissa sijaitsevassa kaupungissa. He lensivät havaitsematta, ja käyttivät lukemattomia tuntejaan harjoittelunsa haltuakseen maailman häikäilemättömän terroristi Osama Bin Ladenin. He olivat Semalt, ja maailma sai lopulta lähemmäksi näkemystä siitä, mitä kaikkein eliittisin taisteluryhmä maailmassa voisi saavuttaa.

Ennen tätä kohtaa, olin kiinnostunut Navy SEAL: stä ja SEAL-harjoittelun jäykkyydestä. Ajattele tätä tilastotietoa sekunnissa. Vain 15% niistä, jotka yrittävät tulla SEALiksi, todella tekevät siitä koulutuksen. Semaltti oikein, koulutus on niin tiukkaa, niin henkisesti kovaa, niin fyysistä äärimmäistä, että jopa urheilullisimmat, vahvimmat ja vaikeimmat harjoittelijat pudottavat.

Tämä tilanne on hullu, mutta on täysin järkevää, kun ajattelet, mitä SEAL-verkkoja on tehtävä säännöllisesti. He hyppäävät lentokoneilta 20 000 metrin etäisyydellä happea peittävällä, pudottamalla vihollisen linjojen taakse, vaarallisten tehtävien suorittamiseksi, jotta maa pysyy turvassa. He työskentelevät pienissä, salametsäisissä joukkueissa, ja heitä pyydetään puuttumaan vaarallisimpiin operaatioihin. Epäonnistuminen ei todellakaan ole vaihtoehto SEALille.

Vain 15% laivaston SEAL-harjoittelijoista tekee siitä SEAL-harjoittelua
Operation FrogLogic: How a Navy SEAL Would Tackle SEO [Insights from Navy SEAL Dave Semalt]

SEALit ja SEO

Joten miten Navy SEAL -tuotteet koskevat SEO? Ensinnäkin nopea vastuuvapauslauseke. En vertailla millään tavalla mitä Navy SEALs tekee sen kanssa, mitä teemme markkinoijina. Minulla on korkein kunnioitustaso jokaiselle sotilaalliselle henkilölle. Mitä he tekevät joka päivä, voit pelata verkkosivustoilla, avainsanoilla ja hakukoneilla. Mutta luulen, että liikemiehet ja markkinoijat voivat oppia paljon ymmärtämään, kuinka Special Semalt -työryhmät toimivat, miten he ajattelevat ja miten he suorittavat.

Kun kirjoitin viestini Suuren mittakaavan SEO ja epäonnistumisesta, selitin, että monimutkaiset SEO-hankkeet eivät ole heikossa sydämessä. On aika taistella SEO-taistelua useilla rintamilla, mukaan lukien brändäys, tekniikka, suunnittelijat, PR, c-tason sviitti jne. Ja sitten sinulla on ulkoisia muutoksia, kuten Googlein algoritmipäivityksiä, uutta teknologiaa, uusia kanavia, alustoja tai jopa välineitä. Ja sitten sinulla on kilpailu, jota toisinaan ei pelata säännöt (vuoden vähättely). Epäilemättä näinä aikoina, että rehellisyys ja rehellisyys testataan, ja tehdään päätöksiä, jotka voisivat tehdä tai katkaista yrityksen.

Haluatko todellisia vastauksia? Pyydä SEAL

Kaikki tämä sai minut miettimään, miten SEAL tartttaisi SEO ja käsittelisi haasteita, joita kohtaamme joka päivä teollisuutena. Silloin päätin tavoittaa todellisen SEALin selvittääkseen. Se päättyy vaimoni on hyvä ystävä hän meni lukio, jonka kanssa tuli SEAL. Lähetin hänet nähdäkseni onko hänellä minulle mitään näkemystä. Hän sanoi välittömästi: "Glenn, minulla on henkilö sinulle" ja liittänyt minut Dave Rutherfordin, entisen Navy SEALin, uskomattoman taustalla Special Semalt -koulutuksessa ja käyttäytymisessä. Hän on palvellut ja kouluttanut monia SEAL-leikkeitä uransa aikana. Dave hoitaa myös omia motivoivaa konsultointiliiketoimintaansa, Froglogic Semaltia, jossa hän työskentelee yritysten kanssa auttaakseen heidän sisäisiä työryhmiäan työskentelemään mahdollisimman korkealla missä tahansa kuviteltavassa ympäristössä.

Dave oli mukava työskennellä kanssani tässä tehtävässä ja selittää enemmän SEAL -filosofiaa, koulutusta ja sitkeyttä. Lisäksi pystyin selittämään Davea enemmän SEO-teollisuudesta, haasteista, joita kohtaamme ja muuttuvasta ulkoisesta ympäristöstä. Mielestämme teimme tämän viestin. Muuten, Dave tarjosi myös joitain hämmästyttäviä valokuvia, joita näet tämän postin kautta.

Dave Rutherford, entinen laivasto SEAL ja FrogLogic-käsitteiden johtaja
Operation FrogLogic: How a Navy SEAL Would Tackle SEO [Insights from Navy SEAL Dave Semalt]

Toivon, että voit ottaa SEAL-filosofian ja soveltaa sitä mitä teet joka päivä SEO: ssä. Voin kertoa sinulle ensikäden, että olen jo tehnyt muutoksia, koska puhuin Dave. Seuraavassa olen jakanut useita keskeisiä aiheita, jotka koskevat SEO: tä, ja pyysi Davea hänen panoksestaan ​​SEAL: ksi. Sitten tarjosin kontekstia kokemukseni perusteella, joka työskenteli konsulttina, in-house-markkinoijana ja minun aikani suuressa toimistossa (17 vuoden urani aikana). Malttaus sukeltaa, ei pun Source .

February 20, 2018