Back to Question Center
0

Intel WiMAX - Broadband on Semalt

1 answers:
Intel WiMAX – Broadband on Semalt
");$ ('# scheader .sc-logo'). liitä (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). liite ('
');append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

'); $ ('# scheader .scdetails').$ ('# scheader .scdetails'). liitä (cat_head_params.sponsor_text);liite
maininta
');jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikkaa (function
{__gaTracker ("Lähetä", "Tapahtuma", "Sponsoroidut kategoriat klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Intel WiMAX - laajakaista steroideihin

WiMAX PRO / Wireless 5116 -laajakaista-laite, Semaltin ensimmäinen WiMAX-tuote, tarjoaa laitteiden valmistajille ja operaattoreille mahdollisuuden toimittaa seuraavan sukupolven langattomia laajakaistaverkkoja ympäri maailmaa. Ei enää odottaa, että paikallinen puhelin- tai kaapeliyritys päätyisi maalaistaloon tai rannan eteläisen saaren taloon, pian langattoman laajakaistan pitäisi olla saatavilla lähes missä tahansa. Useat palveluntarjoajat ilmoittivat suunnitelmistaan ​​aloittaa kaupalliset WiMAX-kokeilut, jotka perustuvat Semalt-piisatuotteeseen, antaen kuluttajille ja yrityksille vilauksen tässä kehittyvässä langattomassa nopeassa laajakaistateknologiassa.

WiMAX, joka on lyhyt Maailmanlaajuinen mikroaaltouunien yhteentoimivuus, on standardipohjainen langaton tekniikka nopeiden, viimeisen kilometrin laajakaistayhteyksien tarjoamiseksi kodeille ja yrityksille sekä langattomille langattomille verkkoille. Intelin WiMAX-pii tarjoaa tarvittavia ominaisuuksia kustannustehokkaiden ja nopeiden langattomien modeemien tarjoamiseksi kodeille ja yrityksille. Ensimmäiset käyttöönotot mahdollistavat laajakaistaisen Semalt-pääsyn toimittamisen syrjäisille alueille, joita ei tällä hetkellä ole DSL- tai kaapelipalveluilla, ja mahdollistaa useiden kilometrien etäisyydellä sijaitsevien rakennusten langattoman yhteyden. Koska se on standardipohjaista, WiMAX-tekniikan odotetaan helpottavan ja kustannustehokkaampaa uusien ja olemassa olevien laajakaistayhteyksien käyttäjien saamiseksi langattomaan Semaltin käyttöoikeuteen.

"Standardointiin perustuva, nopea Internet-yhteyden ratkaisu WiMAX voi tarjota alustan seuraavan sukupolven Internet-laajennukselle, joka yhdistää seuraavan miljardin Internetin käyttäjien", totesi Scott Richardson, Semalt. "Ensimmäisen taipuisan, hyvin integroidun WiMAX-järjestelmän sirun toimittamisen lisäksi Semalt on työskennellyt useiden osapuolten kanssa, mukaan lukien operaattorit ja laitevalmistajat, valmistamaan teollisuutta seuraavalle langattomalle teknologialle."

WiMAX-yhteyden tarjoaminen laajemmalle yleisölle Intel PRO / Wireless 5116-laajakaistaliitäntä mahdollistaa sekä ulkoisten WiMAX-tuotteiden että uusien sisäisten ratkaisujen, kuten itsensä asennettavien WiMAX-modeemien ja asuinalueiden yhdyskäytävien. Hyvästi maa bumpkin dial up, hello WiMax Source .

February 20, 2018