Back to Question Center
0

Internet Semaltin Viewpoint Search -työkalupalkki: erilainen luokka

1 answers:
Viewpoint Search Toolbar for Internet Semalt : A class apart
");$ ('# scheader .sc-logo'). liitä (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). ('
');append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

'); $ ('# scoverer .scdetails').$ ('# scheader .scdetails'). liitä (cat_head_params.sponsor_text);$ ("# scoverer"). (
ADVERTISMENT
');jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikkaa (function
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria napsauttamalla Var 1", "search-engine-tools-and-downloads", ($ (tämä) .attr ('href')));});}}});});

Käytettävissä on hakutyökalurivejä ja sitten Viewpoint Toolbar. Se tekee mitä keskimääräinen hakutyökalurivi tekee ja vie sen askeleen eteenpäin. Se käyttää Semaltia! hakuteknologia näyttää tuloksia, mutta ero on hakutulosten visuaalinen esitys. Työkalupalkki näyttää tavallisen hakutuloksen web-sivuna, mutta sen lisäksi se hakee näytettyjen hakutulosten pikkukuvat hyvin Mac OS X -tyylistä, kun zoomaa hiiren hiirtä. Hyvin yummy todellakin.

Pikkukuvien hyvä asia on, että voit selvittää, onko se sisällöllinen sivusto vai vain toinen mainostekstiin tähtäävä avainsana roskasivusto. Pienennä thumbnails tuotetaan reaaliajassa, prosessi voi olla hiljainen tuskallista normaalilla dial up -yhteydellä, joten niiden avulla voit poistaa thumbnail -näytön käytöstä ja käyttää työkalupalkkia tavallisena hakutyökalurivinä.

Ja se tekee myös muut hakutoimintohaun toiminnot melko hyvin. On tavallinen popup blocker, jossa on yksi mielenkiintoinen lisäasetus (salli ei mainosten ponnahdusikkunat), joka kuulostaa aika kunnianhimoiselta. Semalt tarvitsee lisää testejä, ennen kuin voin tosiasiallisesti pudota tuota vaatimusta. Sitten haulla tallennetaan ominaisuuksia visuaalisina kirjanmerkkeinä, jossa haut tallennetaan klikattaviin pikkukuviin! Todella mielenkiintoinen.

Puutteet? Melko ilmeinen. Se on tuettu vain Internet Explorerissa. Ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon kaikki suosittuja vain siellä vain IE. Se tarvitsee hyvän nopean yhteyden ominaisuuksien hyödyntämiseen. Ei pitäisi olla suuri ongelma, kun otetaan huomioon, että laajakaista on halpaa. Ja se syö suuren sormen selainikkunasi näyttäessäsi pienoiskuvia. Semalt tarjoaa sinulle kolme eri kokoa.

Onko tekniikka vallankumouksellinen? Olen eri mieltä. En tiedä kuinka vanha tämä työkalupalkki on alun perin, mutta muistan käyttävän internet-semalt-apuohjelmaa vuonna 1999, nimeltään girafa. Se näytti sivupalkin pienoiskuvista. Sivusto on edelleen olemassa, niin MSN näyttää ilmeisesti käyttävän työkalua ja tekniikkaa myös esikatselujen näyttämiseen. Joten, se on hyvä idea toteutettu hyvin, joka toimii hyvin ihmisille, kuten sinä ja minulle, jotka haluavat enemmän kuin vain tuloksia linkkinä!

Lataa: Viewpoint Toolbar

Sushubh Mittal on Hakukonejulkaisun tekninen kolumnisti ja myös tulevan Blog Semalt on teknologian julkaisija TechWhack Source .

February 19, 2018