Back to Question Center
0

Mitkä ovat keinot luoda korkeat PR-backlink-sivustot?

1 answers:

Kaikki verkossa perustetut yritykset tarvitsevat vahvan markkinointistrategian indeksoida ensimmäisellä tai toisella hakutulossivulla. Jokainen hakukoneoptimointistrategia vaatii useita käänteisiä linkkejä. Viimeisten Google-päivitysten perusteella näiden käänteislinkojen on oltava korkealaatuisia ja tulevat ylimmistä PR-sivustoista. Muita käänteisiä linkkejä pidetään huonolaatuisina ja roskasina. Siksi jokainen webmaster on erittäin varovainen laadukkaita käänteisiä hän rakentaa laatua tulevien linkkien määrittää, missä sivustosi sijoitetaan hakukoneet erityisiä avainsanailmauksia - great logo creations companies.

Joten kysymys on, kuinka luoda korkeat PR-backlink-sivustot listalle tuhlaamatta paljon rahaa ja ponnisteluja?

Hakukoneiden verkkosivujen optimoinnissa 4 V: n sääntö toimii parhaana:

 • )

Linkkien määrä, jotka osoittavat Web-lähteesi. Se on edelleen merkittävä sijoitustekijä. Sinun on kuitenkin muistettava, että lukuisat roskapostin vastaiset linkit eivät tarjoa voittoa.

 • Variety

Linkkirakentamisessa käytettävät lähteet. Mitä enemmän, sitä paremmin Google näyttää kuinka monta sivustoa houkuttelee verkkotunnuksesi hyvämaineiseksi ja linkit arvokkaiksi.

 • Velocity

Nopeus saat linkit sivustoosi. Google voi löytää sen epäluuloiseksi, jos aiot rakentaa lukuisia linkkejä yön yli. Sen sijaan sinun pitäisi luoda laadukkaita saapuvia linkkejä säännöllisesti.

 • Verbiage

Ankkuri teksti linkki sivustoosi. Tämän tekstin on oltava hyvin suunniteltu, pyydettävä ja sisältää yhden kohdistetuista hakutermeistä.

Korkean PR-paikkakunnan rakennustyön laadukkaita linkkejä

Seuraavat sivustot ovat täydellinen lähtökohtana mille tahansa käänteiskampaille:

 • Se on korkea PageRankin sosiaalinen foorumi, joka tarjoaa sivuston omistajille lukuisia liiketoiminnan edistämismahdollisuuksia. Yksi tämän alustan haittapuolista on, että niillä on "ei-seuraa" linkki rakennuspolitiikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Facebookilta saatavat käänteiset linkit eivät läpäise linkin mehua verkkotunnuksestasi. Kuitenkin tämän lähteen käänteisiä linkkejä voi lisätä linkkisi profiilisi uskottavammiksi ja arvovaltaisiksi Googlen silmissä.

  • YouTube

  Se on PR9-verkkosivusto, jonka omistaa Google. Se tarjoaa verkkovastaaville sekä dofollow että nofollow linkkejä. Voit luoda dofollow-käännöksiä yrityksesi profiiliin tai videon kuvaukseen. Kaikki muut linkit ovat nofollow. Hyvä uutinen on, että voit kääntää YouTube-kanavan yhdeksi PR5-PR6-käänteiseksi. Se voi vaikuttaa positiivisesti rankingisi.

  • Google+

  Google+ on PR8-web-lähde. Se on Googlen vastaus Facebookiin. Täällä voit luoda ainakin yhden dofollow-käänteisiä sivustoosi. Se on erinomainen tilaisuus sijoitustasi lisäämiseksi, kun Google käyttää tätä alustaa osana algoritmiaan. Siksi on tärkeää luoda Google+ -sivu, joka sisältää ankkuritekstit kohdistetulla hakutermillä Profile / About -alueelle.

  December 22, 2017