Back to Question Center
0

Mitkä ovat keinot luoda korkeat PR-backlink-sivustot?

1 answers:

Kaikki verkossa perustetut yritykset tarvitsevat vahvan markkinointistrategian indeksoida ensimmäisellä tai toisella hakutulossivulla. Jokainen hakukoneoptimointistrategia vaatii useita käänteisiä linkkejä. Viimeisten Google-päivitysten perusteella näiden käänteislinkojen on oltava korkealaatuisia ja tulevat ylimmistä PR-sivustoista. Muita käänteisiä linkkejä pidetään huonolaatuisina ja roskasina. Siksi jokainen webmaster on erittäin varovainen laadukkaita käänteisiä hän rakentaa laatua tulevien linkkien määrittää, missä sivustosi sijoitetaan hakukoneet erityisiä avainsanailmauksia.

Joten kysymys on, kuinka luoda korkeat PR-backlink-sivustot listalle tuhlaamatta paljon rahaa ja ponnisteluja?

Hakukoneiden verkkosivujen optimoinnissa 4 V: n sääntö toimii parhaana:

 • )

Linkkien määrä, jotka osoittavat Web-lähteesi. Se on edelleen merkittävä sijoitustekijä. Sinun on kuitenkin muistettava, että lukuisat roskapostin vastaiset linkit eivät tarjoa voittoa.

 • Variety

Linkkirakentamisessa käytettävät lähteet. Mitä enemmän, sitä paremmin Google näyttää kuinka monta sivustoa houkuttelee verkkotunnuksesi hyvämaineiseksi ja linkit arvokkaiksi.

 • Velocity

Nopeus saat linkit sivustoosi. Google voi löytää sen epäluuloiseksi, jos aiot rakentaa lukuisia linkkejä yön yli. Sen sijaan sinun pitäisi luoda laadukkaita saapuvia linkkejä säännöllisesti.

 • Verbiage

Ankkuri teksti linkki sivustoosi. Tämän tekstin on oltava hyvin suunniteltu, pyydettävä ja sisältää yhden kohdistetuista hakutermeistä.

Korkean PR-paikkakunnan rakennustyön laadukkaita linkkejä

Seuraavat sivustot ovat täydellinen lähtökohtana mille tahansa käänteiskampaille:

 • Se on korkea PageRankin sosiaalinen foorumi, joka tarjoaa sivuston omistajille lukuisia liiketoiminnan edistämismahdollisuuksia. Yksi tämän alustan haittapuolista on, että niillä on "ei-seuraa" linkki rakennuspolitiikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Facebookilta saatavat käänteiset linkit eivät läpäise linkin mehua verkkotunnuksestasi. Kuitenkin tämän lähteen käänteisiä linkkejä voi lisätä linkkisi profiilisi uskottavammiksi ja arvovaltaisiksi Googlen silmissä.

  • YouTube

  Se on PR9-verkkosivusto, jonka omistaa Google. Se tarjoaa verkkovastaaville sekä dofollow että nofollow linkkejä. Voit luoda dofollow-käännöksiä yrityksesi profiiliin tai videon kuvaukseen. Kaikki muut linkit ovat nofollow. Hyvä uutinen on, että voit kääntää YouTube-kanavan yhdeksi PR5-PR6-käänteiseksi. Se voi vaikuttaa positiivisesti rankingisi.

  • Google+

  Google+ on PR8-web-lähde. Se on Googlen vastaus Facebookiin. Täällä voit luoda ainakin yhden dofollow-käänteisiä sivustoosi. Se on erinomainen tilaisuus sijoitustasi lisäämiseksi, kun Google käyttää tätä alustaa osana algoritmiaan. Siksi on tärkeää luoda Google+ -sivu, joka sisältää ankkuritekstit kohdistetulla hakutermillä Profile / About -alueelle Source .

  December 22, 2017