Back to Question Center
0

Millaisia ​​käänteiskoodia ja -rakennetta parhaiten SEO?

1 answers:

Ennen kuin jatkamme standardin kääntökoodin ja struktuurin tarkastelua, jota käytetään yleisesti SEO-tarkoituksiin, aluksi mainittakoon joitain perusmääritelmiä. Yksinkertaisesti jokainen käänteinen linkki (muutoin sisääntuleva linkki) syntyy, kun yhdellä verkkosivustolla on URL-osoite, joka johtaa tietä muulle kolmannen osapuolen lähteelle muualla Internetissä - viittaamalla siihen tai lisäämällä siihen URL. Ja koko joukko tulevia linkkejä luotu verkkosivuilla tekee sen linkkiä profiilia. Näin suuret hakukoneet, kuten Google ja Bing käyttävät sitä määrittäessään kunkin sivuston tai blogin todellisen arvon, suosion ja merkityksen asteittain. Kun otetaan huomioon, että kaikkia niitä ei ole luotu yhtäläisesti, ne vain kutsuvat sattumanvaraisesti kutsuakseen maksimaalisen luoton vuoksi. Kun kyseessä on orgaanisen linkin rakentaminen SEO tarkoitukseen, asia on, että vain linkki laatu asioita, eikä niiden määrä.


Kuten jo totesin, kaikki eivät ole syntyneet. Siksi ennen kaikkea tehdään ero seuraavien kahden päätyyppien välillä. Itse asiassa heidät erotetaan HTML-erikoispiirteistä käänteiskoodissa, samoin kuin vakiovaikutukset jokaiseen verkkosivustoon SEO-näkökulmasta.

  • DoFollowin käänteisiä linkkejä käytetään paitsi yhdistämään kahta erillistä verkkosivustoa ja vetää ne yhteen, mutta siirtää ja jakaa molemmille osapuolille laatumittareita. Yleisesti ottaen DoFollow-linkkejä on usein tunnustettu keskeisimpiä elementtejä, kun kyse on hakuehtoaseman myöntämisestä. Tämäntyyppisiä verkkoyhteyksiä käytetään antamaan vakioarviointi PA: lle (sivuviranomainen), DA: lle (verkkotunnukselle), PR: lle (PageRank) ja muille käyttäjille. Yleisimmin tällaiset Web-linkit DoFollow -attribuutin kanssa niiden käänteiskoodissa lisätään uutistiedotteisiin sekä blogi- tai artikkelinviesteihin. Joskus niitä löytyy foorumiviesteistä ja kommenttiosista.
  • NoFollow käänteiset linkit on suunniteltu yhdistämään kaksi erillistä sivua, i. e. , pääasiassa navigointiin yksinomaan. Se tarkoittaa, että NoFollow-käänteiskoodi -attribuutti ei korvaa sivun tai verkkotunnuksen valtuutusta (a. K. linkin mehu). Muista, että tämä näennäisesti riittämättömän eron ansiosta on paljon järkevämpää indeksoida ja indeksoida, samoin kuin tärkeimmät metrijärjestelmän arviointi.

Backlink-koodin rakenne SEO

Mikä tekee perusrakenteen käänteisiä SEO? Itse asiassa jokainen sisääntuleva linkki koostuu seuraavista ydinelementeistä: hypertekstin viitetunniste, ankkurimääräteksti, linkin viite ja sulkumerkki.

  • Seuraavaksi tulee linkkielementti, joka alkaa linkin ankkurointitunnisteella o kerro hakukoneiden webille linkki on aikeissa seurata, se on myös napsautettava ja sillä on erityinen värinäyttö, joka pysyy muualla sivun tekstisisältössä.
  • Jokainen hyperlinkki päättyy sulkemalla tunniste, joka vain kertoo hakukoneille koko hyperlinkin tagin sulkemisesta Source .
  • December 22, 2017