Back to Question Center
0

Mitkä ovat tapoja houkutella hyviä käänteisiä verkkosivustoosi?

1 answers:

Haluaisin aloittaa tämän artikkelin lyhyellä määritelmä backlink niille, jotka ovat uusia tässä aiheessa. Taustalinkki on tulossa oleva hyperlinkki sivulta toiseen. Yleensä linkki lisätään tekstiin ja näyttää ankkuritekstinä. Napsauttamalla tätä tekstiä siirryn selitysartikkeliin tai verkkosivustolle, johon tässä tekstissä viitataan. Tällaiset linkit tarjoavat käyttäjille usein hyödyllisiä tietoja ja auttavat verkkosivustojen omistajia parantamaan verkkosivustojen sijoitustaan, jos kaikki tehdään oikein.

Tämä artikkeli on suunniteltu opettamaan sinulle, miten saada hyvät linkit sivustoosi. Haluaisin auttaa sinua työkaluilla, joita tarvitset parhaan mahdollisen käänteisen linkin käyttöön ja lisäsi tavoitetta.

Kaikki käänteiset linkit eivät ole yhtä luotuja. Siksi sinun pitäisi olla erittäin varovainen rakentaessasi linkkejä sivustoosi. Pääsääntöisesti käänteisiä käytetään kahteen tarkoitukseen. Ensimmäinen on auttaa verkkosivustoa saavuttamaan laadukasta linkin mehua ja nostamaan brändin viranomaisia ​​verkossa. Toinen on vahingoittaa tahallaan kilpailukykyisiä sivustoja tai tahattomasti teidän.

Miten erottaa laadukas käänteinen linkki?

Yleisesti ottaen laadukkaita linkkejä ovat ne, jotka tulevat parhaimmista verkkosivuista. Ne ovat merkityksellisiä ja eettisesti tuotettuja. Mitä enemmän ihmisiä, jotka yhdistävät parhaan laadukkaan sivuston, sitä paremmin sivuston hakukoneiden sijoitusta. Google tarkastelee tällaisia ​​linkkejä ja palkitsee linkitetyn sivuston korkeammalla arvolla ja paremmalla maineella. Juuri juuri sinun on etsittävä linkkirakennusta.

Kuitenkin, kuten edellä mainitsin, ei kaikkia käänteisiä luotu yhtäläisesti, ja sen jälkeen kaukana kaikista niistä on yhtä hyödyllisiä. Siksi verkkovastaavien pitäisi tietää tarkkaan, mikä on laadukas käänteinen linkki.

Mainitsen joitain orgaanisen, korkealaatuisen käänteisen linkin olennaisia ​​piirteitä:

  • tulee luotettavasta web-lähteestä;
  • lähettää referenssiliikenteessä;
  • , joka on oikein upotettu sivuston sisältöön;
  • sitä ei makseta eikä vastavuoroista;
  • se ei näytä mainokselta;
  • se vaikuttaa PageRankisi.

Tällaisia ​​korkealaatuisia linkkejä on vaikea saada. Siksi hakukoneet ja käyttäjät arvostavat niitä erittäin hyvin. Lisäksi sinun tarvitsee saada tällaisia ​​linkkejä eri lähteistä, ei 100 paluusta yhdestä korkeasta PR-sivustosta. Muista, että Google voi yksinkertaisesti huomata, kun yrität huijata järjestelmää.

Mitkä ovat yksinkertaisimmat tapoja saada laadukkaita linkkejä sivustollesi?

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee ymmärtää on, että käänteisiä on rakennettava, ei ostettu. Täydellinen linkkirakennustrategia perustuu kovaan työhön, ja se on kaikki. Tietenkin, käytät enemmän aikaa luoda linkkejä yhtä lailla. Varmista kuitenkin, että tällaiset linkit antavat sinulle pitkäaikaisia ​​myönteisiä tuloksia.

On olemassa joitain keinoja saada laadukkaita linkkejä:

  • Saat asiaankuulumattomat linkit yksinkertaisesti antamaan nimesi ja tiedot korkealaatuisten,. Saatat joutua maksamaan joitain näistä hakemistoista. Ennen ratkaisun löytämistä mihinkään linkkirakennuksen palveluihin sinun on varmistettava, ettei se ole roskapostiviesti.
  • Toinen hyödyllinen linkkirakennustekniikka on tulla vieras bloggaaja. Yhteistyö kapean kohdekohtaisen blogin kanssa ja julkaise siellä joitain jännittäviä ja mielenkiintoisia viestejä, joilla on sisäänmenoja linkkejä, jotka osoittavat sivustoosi Source .
December 22, 2017