Back to Question Center
0

Miten kommentoida linkkejä parantamaan sivustoni sijoitus SERP?

1 answers:

Olet luultavasti kuullut paljon kauhistuttavia tietoja rakentaa kommentteja käänteisiä ja negatiivisesti alttiina tähän tekniikkaan. Haluan kuitenkin, että otat hetken ja lähestyt tätä strategiaa avoimella mielenkiinnolla. Huolimatta tämän strategian huonosta maineesta käyttämällä blogin kommentoitavana backlink-strategiana voi auttaa sinua luomaan hyvät suhteet potentiaalisiin asiakkaisiisi ja luomaan tuotemerkkivaltuutuksesi markkinarakoosi. Sinulla on kuitenkin oltava oikea lähestymistapa kommenttien palauttamiseen, jotta saat hyvän SEO-tuloksen. Muutoin näytät epäilyttäviltä hakukoneiden silmissä ja saattavat jopa saada rangaistuksia roskapostin rakentamiseen.

Tässä artikkelissa keskustelemme uusista tavoista saada linkin mehu kommentteista. Voit unohtaa kaikki, mitä olet lukenut aiemmin. Lähestymistapa, jota aiomme jakaa kanssasi, ei näytä mistä tahansa muista linkittämistekniikoista, jotka edellyttävät dofollowin, nofollowin, hakutermien tai muiden sellaisten asioiden käyttämistä, joita olet kuullut.

Uusi tapa saada kommentoida linkkejä

Keskustelemme mitä vaiheita sinun täytyy seurata saada laadun kommentoida käänteisiä lyhyessä ajassa.

  • Löydä oikeat blogit

Linkkirakennuskampanjan alkuvaiheessa sinun on löydettävä oikeat blogit linkkien luomiseen. Sinun on suoritettava markkinatutkimustasi ja löydettävä web-lähteitä, jotka saavat erinomaisen liikenteen ja sitoutumisen. Ei ole selvää etsiä parhaita alan blogeja. Sen sijaan voit löytää keskimmäisiä PR-blogeja tai foorumeita, joilla on huomattava määrä aktiivisia kommentaattoreita.

Voit etsiä tarvitsemasi tiedot vain tietystä kyselystä Googleen. Esimerkiksi, jos yrityksesi on palvellut lääketieteen alalla, voit kysyä hakukonetta kyselyyn "TOP lääketieteelliset blogit" tai "foorumit lääkäreille. "Tuloksena saat luettelon TOP-blogeista, jotka perustuvat joihinkin yhteiskunnallisiin osakkeisiin ja kommentit, joita blogit saavat.


Kun olet löytänyt yrityksesi tarpeisiin sopivia web-lähteitä, voit jatkaa sivuliikkeitä ulos seuraavista linkkeistä kommentaattoreilta blogiinsa. Se auttaa sinua lisäämään yhteistyökumppaniesi sivustoja.

  • Blogien järjestäminen

Käytä RSS-tilauksia Google Readerissä, jotta voit seurata alan blogeja. Luo eri kansiot kunkin aiheen verkkosivustolle. Tämän prosessin tehostamisessa huomaat, mitkä kategoriat ovat äskettäin päivitetyt viestit.

  • Yritä olla ensimmäinen

Ei ole suositeltavaa rakentaa kommentoida linkkejä ärsyttävään foorumiin vain kirjoittamalla merkityksettömiä, roskia kommentteja. Voit olla ensimmäinen, joka jättää kommentin postitse, mutta vasta sen jälkeen, kun se on kattavasti lukenut ja ajattelemalla viehättävää ja kohtuullista vastausta. Jos ensisijainen linkkisi liittyy ja tarttuu pisteeseen, muut kommentaattorit todennäköisesti klikkaavat sitä tarkistaakseen, kuka olet. Siksi jos olet ensimmäinen, muutokset ovat korkeammat kuin jos tulet osapuoliin useiden muiden kommentaattorien jälkeen Source .

December 22, 2017