Back to Question Center
0

Kuinka voin parantaa SEO-sivustoani vahvistamalla rikkinäiset uudelleenohjaukset?

1 answers:

Kyllä, on mahdollista antaa melko hieno lisäys yleiseen ponnisteluihisi SEO - vain vahvistamalla jo olemassa olevat linkit ja hakeminen uudelleenohjaus käänteisiä. Millä tavalla? Katsotaanpa.

Kolme tärkeintä syytä rikotun linkin palauttamiseen:

1. Voit ottaa täyden hallinnan käyttöönoton prosessista (toisin kuin leijonan osuus toisesta työstä, esimerkiksi kuten sisällön edistäminen).

2 - data center backup strategies for your data. Korjattujen yhteyksien vahvistaminen ei voi vain lisätä hakuehtoja, vaan hankkia paljon muita piilotettuja etuja (e. g. , parempi käyttökokemus);

3. Teet suurimman osan ponnisteluista, joita olet jo käsitellyt.

Kun otetaan huomioon, että koko mittakaavassa tapahtuva prosessi saattaa osoittautua melko vasta-intuitiiviseksi ja mahdollisesti vaikeaksi hallita asianmukaisesti, tässä on lyhyt joukko toimia,

  • Tunnista kaikki sivustossasi tai blogissasi olevat katkenneet linkit.
  • Jaa ne tärkeimpien uudelleenohjausmallien avulla.
  • Käytä online-linkkirakennusta ja avustaja -työkalua kirjoittamaan uudelleenohjauksia.
  • Tee työt uudelleensijoittamalla käännökset ja suorita yleinen tarkistus. Let's pronounce it again - me aiomme etsiä uudelleenohjaus käänteisiä, jotka johtavat tietosi rikkinäisiksi sivuiksi sivustossasi.

tai blogi. Näin sinun täytyy saada erityinen raportti yhteenveto niistä - käyttämällä joko Google Search Consolea tai muuta erikoistunutta verkkoapuohjelmaa paljon parempia ja selkeämpiä tietoja varten, kuten Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) tai Screaming Frog SEO hämähäkki. Loppujen lopuksi on vain sinun tehtäväsi päättää, mitä puitteita valita kyseiseen tehtävään.

Muista - sinun on myös korjattava kaikki rikkoutuneet sisäiset linkit, jotka sinulla on verkkosivustollasi tai blogistasi, koska viime vuosina on kulkenut paljon URL-osoitteita. Niinpä kaikki, mitä tarvitset, valmistelee paljon manuaalista ja ilmeisesti aikaa vievää työtä - Google Search Consolen avulla uudelleenohjaavat linkit manuaalisesti. htaccess tai erityinen plugin, jos käytät WordPressiä. Tai voit myös nopeasti ohjata paljon linkkejä, jotka tarvitsevat korjauksen - yksinkertaisesti käyttämällä yhtä aiemmin mainituista online-avustajista.

WordPressin käyttäjänä minun odotettiin tunnistavan vanhat URL-mallini (esimerkiksi verkkotunnuksen + vuosi + kuukausi + postin nimi). html) ja Uudet URL-mallit (esim. g. , verkkotunnus + postin nimi). Sinun on kirjoitettava erityinen ohje Googlen indeksointirobotteille, jotka kertovat näistä tai muista pysyvistä muutoksista - sekä URL-osoitteessa että HTML-sivukoodissa (muuten 301 uudelleenohjaukset).

Kirjoituksen uudelleenohjaukset

Mitä minä käytin, käytin Permalinkin helpertyökaluja koodin URL-osoitteiden. Kaikkien pitäisi olla itsestään selvää, mutta muista lähde-URL-kuvio verkkotunnuksessasi alkavilla URL-osoitteilla, joita seuraa numeroita ja viivoitusta, lopettaa WordPressin muuttujan ikä ja merkintä HTML: ssä, joka poistuu ajanjaksosta. Muista, että muuttuja on aina aloitettava ja päätettävä viisteellä.

Täydellinen uudelleenohjaus käänteisiä ja tarkista ne

Voit suorittaa toimenpiteen yksinkertaisesti upottamalla. htaccess-tiedoston koodilla FTP-yhteyden kautta palvelimesi kanssa. Varoitus - varmista, että kaikki on paikallaan. Tarkoitan, että hallitset pääsyn verkkosivustoosi tai blogiin. Htaccess, jos jotain menee pieleen, saatat myös kaataa kaiken - vaikka hieman virheellinen koodi. Näin sinun tarvitsee jakaa uudelleenohjaus lähteeksi ja kohderyhmäksi, suorittaa tarkistusproseduuri indeksointityökalulla - ja olet valmis!

Vihje: samaa menettelyä voitaisiin soveltaa rikkoutuneisiin sisäisiin yhteyksiin. Tietenkään ne eivät välttämättä läpäise mitään uudelleenohjauksia, mutta valitettavasti se ei aina ole mahdollista. Muista, että uudelleenohjaus on paljon parempi kuin 404.

December 22, 2017