Back to Question Center
0

Voitko kertoa minulle, mistä ostaa laadukkaita linkkejä matkailusivustoilleni?

1 answers:

Nykyään on paljon eri paikkoja, joissa ostetaan laadukkaita linkkejä verkkosivustollesi - aloittaessasi vierasviestinnän ja linkin rakentamisen tarjoajien, täysipinoisten SEO- tai digitaalisten markkinointitoimistojen. Tietenkin, koska et voi luoda itsesi matkailualan verkkosivuilla. Kuitenkin liian usein tällaiset virastot ja yritykset, ei sanoa niitä, jotka tietävät, mistä ostaa laadukkaita linkkejä kohtuulliseen hintaan, saattavat olla yhtä yleisesti ylihinnoiteltuja. Tarkoitan, että kun otetaan huomioon verkkosivuston pääaihe ja mahdollisesti kaikki verkkoliiketoiminta, useimmat heistä yksinkertaisesti yrittävät leikata todellisia hintalappuja palvelun laadun kustannuksella. Siksi on niin tärkeää tietää paitsi, mistä ostaa laadukkaita käänteisiä linkkejä, mutta tietää kaikki köydet, jotta saat oikein sopivan matkailumessasi.

where to buy quality backlinks

Palataan kohtaan, kohtaamme sen - laadukkaat linkit olisi määriteltävä linkiksi vain todellisiin sivustoihin, joilla on korkea PageRank- ja verkkotunnuksia, sekä riittävästi liikennettä , vankka perusta sosiaaliselle medialle ja hyvä sivu sisältö. Loppujen lopuksi emme käsittele mitään PBN-linkkejä, eikö? Tällä tavoin aion näyttää, mistä ostaa laadukkaita linkkejä matkailualan verkkosivuille kolmella eri menetelmällä - etsimällä keskiluokan matkustuslähteitä, ryhtymällä käytännön toimiin ja käynnistämällä vieraskameran blogeja top-matkablogeihin.

Midrange-lähteistä etsitään

Ensinnäkin ehdotan menetelmää löytää midrange-sivustot, koska suuret sivustot hylkäävät matkustushankkeenne - ne eivät todennäköisesti olisi hyväksyä maksusi korvauksena käänteisestä linkistä. Niinpä suosittelen etsimään matkalajiin liittyvää keskisuurta lähdettä - vain käyttämällä Google-hakua tunnistamaan oikeat yhteystiedot, ymmärtämään paikallisia ehtoja, työskentelemään näiden kylmien sähköpostiviestien lähettämiseksi ja lopulta lähettämään sisältösi julkaistavaksi backlink vastineeksi. Minusta käytin hakusanan kaltaista "sivustoa": "vierasosoitetta", jota seuraavat tärkeimmät avainsanat. Voit myös etsiä "kirjoittaa meille" ja ohjata suoraan oikeaan paikkaan.

Hands-on -toimien toteuttaminen

Tarkoitan tässä, että noudatat tällaista yksinkertaista toimintasuunnitelmaa. Ensinnäkin valmistele luettelo sivustoista, joita pidät parhaiten vieraanviestinnän lähettämisestä. Toiseksi, täytä jokainen hakulomake ja lähetä viesti kaikille lupaaville ehdokkaille. Kolmanneksi, sinun on investoitava jonkin aikaa oppimaan kaikki yksittäiset resurssit. Loppujen lopuksi, kun olet vihdoin saavuttanut lavalle, älä epäröi toimia rohkeasti - anna bloggerille täsmällinen selvitys yrityksestäsi saada SEO backlinks. Näin useimmat bloggaajista tarjoavat sinulle hintatunnisteet - kyse on liiketoiminnasta, eikö vain?

buy quality backlinks

Viestinnän blogin aloittaminen matkapaketeissa

Otetaan kohta - valitettavasti kaukana kaikki eivät ole luonteeltaan hyvä kirjailija. Tai ehkä tuntuu myös vähän aikaa mennä eteenpäin ja kirjoittaa korkealaatuista sisältöä joidenkin arvovaltaisten matkablogien kautta. Jos näin tapahtuu, ainoa ratkaisu on saada palkattu käsi. Tietenkin sinun on maksettava siitä, mutta vuokraamalla jopa yhden asiantuntijan sisällöntuottaja voi tulla todellinen pelastus kaikille kaverille, jotka vielä katsovat, mistä ostaa laadukkaita linkkejä vieraan blogging. Itse asiassa maksaa suuri artikkeli ja lähettämällä se matka blogeja tai muita kiinnostuneita lähteitä teidän teollisuudelle tarkoittaa lähes kaikki olisi jo tehty sinulle. Tässä vaiheessa ainoa jäljellä oleva asia, joka on tarkka huomionne, on löytää oikea ulottuvuus. Älä unohda työskentelyä ankkuri-tekstiprofiilissasi - pidä se luonnollisena alusta alkaen ja ennen kaikkea muuta Source . Onnea!

December 22, 2017