Back to Question Center
0

Kuinka hotelliliiketoiminta-sivustot saavat SEO-linkkejä?

1 answers:

Suuri kilpailukyky erottaa hotellin markkinarako. Siksi laadukkaiden linkkien rakentaminen hotellin verkkosivuille on etusijalla.

Taustalinkki on hyperlinkki toisesta web-lähteestä, joka osoittaa verkkotunnuksesi. Jokainen käänteinen linkki on ympäröity asiaankuuluvalla ja tarttuvalla sisällöllä, jotta liikenne liitetään linkitettyyn lähteeseen. Lisäksi linkit olisi piilotettava ankkurointitekstiin, jossa on yksi tärkeimmistä hakutermeistä, jotka haluat kohdistaa hakukoneissa.

Jokainen saapuva linkki, joka osoittaa hotellin verkkosivustolle, antaa sinulle äänestyksen hakukoneiden silmissä. Mitä laadukkaammat ulkomailta tulevat linkit viittaavat sivustoosi, sitä enemmän viranomaisilta saat hakukoneista, ja sen jälkeen korkeammat arvot SERP: ssä.

Käänteisiä linkkejä on enemmän. Hakukoneet ottavat huomioon lukuisia algoritmeja määrittääksesi tarkan sivustosi sijoituksen (tosiasiassa on yli 200 Google-ranking-tekijää). Verkkotunnuksesi ja brändin maine ovat myös tärkeässä roolissa siitä, kuinka arvokas käänteesi on.

Tämä lyhyt viesti on suunniteltu jakamaan kanssasi linkkejä rakennuksen salaisuuksia miten saada käänteisiä SEO. Nämä menetelmät auttavat sinua lisäämään hotellin verkkosivustosi tehokkuutta ja tulemaan markkinatalouden johtajaksi.

  • Verkkokaupan hakemistojen tarkastelu

Tämä linkkirakennusmenetelmä tulee olemaan tehokas niille hotellyrityksille, jotka haluavat lisätä paikallista suorituskykyään.

Se on melko yksinkertainen tapa hankkia saapuvat linkit. Kaikki mitä tarvitset on löytää asiaankuuluvia online-hakemistoja, joihin sisältösi voi sisältyä. Oletan, että hotellin liiketaloudellinen sisältö näyttää luonnollisilta naapurisivustoilta, paikallisyhteisöiltä ja kaupunkiliiketoiminta-hakemistoilta. Voit myös etsiä kauppaan liittyviä teollisuudenaloja, kuten vieraanvaraisuusliittoja ja paikallisia matkailujärjestöjä.

Voit etsiä näitä online-yrityshakemistoja kahdella tavalla. Ensimmäinen on tehdä Google-haku tällaisista kyselyistä "vieraanvaraisuushakemistosta + kaupungin nimi", "yrityshakemisto + kaupungin nimi", "matkayhteisöt + kaupungin nimi" ja niin edelleen. Toinen tapa on tehdä markkina-analyysi, jolla toteutetaan yksi online-ammattilaisvälineistä (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer jne. )

  • Näytä offline-yhteydet verkossa

Voit tuottaa lisää laadukkaita linkkejä yrittämällä siirtää kaikki nykyiset offline-liiketoimintayhteytesi online-maailmassa. Jos johdat hotelliliiketoimintaa, sinulla on paljon kumppaneita ja liikesuhteita muiden paikallisten yritysten kanssa, kuten elintarviketuottajia, siivousyrityksiä, viihdepalveluja jne.Todennäköisesti nämä paikalliset yritykset ovat jo perustaneet liiketoimintaansa verkossa, mutta et vieläkään tiedä sitä. Siksi sinun kannattaa tarkistaa nämä tiedot ja tehdä parhaiten näyttää offline-yhteydet verkossa. Liikekumppanimme ovat todennäköisesti tyytyväisiä voidessaan luoda molempia osapuolia hyödyttäviä rajat ylittäviä liikesuhteita.

Lisäksi voit antaa myyjillesi hyviä vastauksia heidän palveluistaan. Etukäteen ne voivat asettaa verkkotunnuksesi URL-osoitteen myyntiosioon korkean prioriteetin asiakkaiden luettelossa tai myös kirjoittaa palautetta yrityksestänne Source .

December 22, 2017