Back to Question Center
0

Mitä sinun pitäisi tietää maksullisista yhteyksistä?

1 answers:

Jos joku kysyy minulta, mitä hakukoneoptimoinnin merkittävin osa on, vastustan, että se on epäilemättä käänteisiä. Ei ole väliä kuinka saat ne. Asia on, että heidän pitäisi olla ja mitä enemmän, sitä paremmin. Älä usko kenellekään, joka sanoo, että linkkirakennus on kuollut - kangertech mega tank atomizers. Tämä väärä lausunto leviää epäuskottavilla ja kokemattomilla verkkovastaavilla, joita hakukoneet ovat hiljattain rangaistaneet.

Jos ensisijainen online-liiketoiminnan tarkoitus on houkutella kohdennettua orgaanista liikennettä verkkosivuillesi, sinun on keskityttävä linkkien luomiseen. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten hankitaan niche-linkkejä, joiden tarkoituksena on houkutella sivustoosi johtajuutta.

Verkkokauppojen käännösten rooli

Google-hakukoneet määrittävät sivustosi viranomaisen ja maineen numeroiden ja laadun mukaan sivuston muista web-lähteistä. Tulevia linkkejä sivustoosi kutsutaan myös saapuviksi tai sisäisiksi linkiksi. Jos Web-lähteellä on paljon linkkejä korkean arvovaltaisen PR9- tai 10-sivuston kautta, niin se todennäköisesti sijoitetaan hakutulossivun yläosaan.

  • Hakukoneiden sijoitusten parantaminen
  • )

Jos verkkosivustosi liitetään korkealaatuisiin kapeisiin verkkosivustoihin tai verkkomediaan, Google houkuttelee sitä arvovaltaisemmaksi ja antaa sille korkeamman tason hakutulossivulla.

  • Suuri indeksointinopeus

Jos sivustossasi on sivustossasi, Google indeksoi kaikki julkaisemasi sisällön. Indeksoijat kuitenkin jäsentävät sivustosi useammin, jos he löytävät tuoreita linkkejä, jotka viittaavat siihen. Mitä enemmän käänteisiä linkkejä saat, sitä paremmin indeksoitu sivustosi määrä on hyödyllinen sivustosi hakukoneoptimoinnin kannalta.

  • Referral liikenne

Laadukkaat linkit voivat tuoda paljon referraltiliikennettä sivustosi sivuille. Tämä liikenne voi myös vaikuttaa sivustosi PageRankiin ja nostaa verkkotunnuksen valtuutusta. Lisäksi viittausliikenne tavallisesti muuttuu myynniksi.

Haluatko ostaa niche-käänteisiä?

Taaksepäin osto on nopein tapa hankkia ne. Sinun täytyy kuitenkin olla älykäs lähestymistapa tähän prosessiin. Sinun on tiedostettava, että ostamalla linkkejä loukkaat Googlen verkkovastaavan ohjeita. Joten, jos sinulla ei ole älykästä lähestymistapaa käänteisiä hankintaan, todennäköisesti saat sanktioita, kuten backlinks deindexation, menettää sijoituspaikkoja ja niin edelleen.

Käytännössä näyttää, että riski on niin korkea, kun ostat linkit alhaisilla hinnoilla, kuten 5 dollaria linkkiä kohden. Useimmissa tapauksissa tällainen alhainen hinta kertoo Web-lähteen huonosta laadusta, joka tarjoaa sen sinulle. Paljon tällaisia ​​roskasivustoja luodaan ainoana tarkoituksena ostaa ja myydä saapuvia linkkejä. Google voi helposti havaita tällaiset sivustot ja rangaista niitä, ja sinut ansaitaan hylätä ne.

December 22, 2017