Back to Question Center
0

Voitteko auttaa minua ymmärtämään korkeiden PR-sivustojen tärkeimmät edut käänteisille?

1 answers:

Tietenkin, jos haluat nauttia todellisesta, mitattavasta edistyksestä SEO: ssä, on tärkeää rakentaa laadukkaan linkin profiili verkkosivustoosi tai blogiin. Nykyään on olemassa kolme päätekijää, jotka tekevät käänteisten "ihanteellisen" profiilin - niiden merkityksellisyyden, moniarvoisuuden ja laadun. Ilmeisesti kaikki laadukkaat linkit rakennetaan luonnollisella tavalla ja tulevat vain luotettavista lähteistä, joilla on korkea PageRank, verkkotunnuksen hallinta, sivuviranomainen jne.Mutta se tarkoittaa, että sinun on valittava vain korkeat PR sivustot käänteisiä?

Uskon, että ei, se ei - empresa de vps. Miksi niin? Vain koska todelliset asiat ovat hieman monimutkaisempia. Tarkoitan, että sinulla on yhtä monta suurta PR-verkkosivustoa kuin mahdollista linkit eivät koskaan anna sinun päästä mihinkään. Vakavasti voimme helposti saada uuden PR9- tai jopa PR10-backlinkin, esimerkiksi WordPressistä. Kaikki voidaan suorittaa vain muutamassa minuutissa - ja olet valmis. Joten, olisiko tällainen käänteinen hyöty, mitä mieltä olette? Itse asiassa mikään ei vahvista juuri asetettua käänteistä linkkiä. Tarkoitan, että jokainen erillinen käänteinen linkki olisi lähes tyhjä, ellei se tule olemaan orgaaninen osa hyvin monipuolista linkkiprofiilia. Siksi suosittelen vedonlyöntiä useista eri yhteyksistä useisiin paikkoihin, ja niillä pitäisi olla monenlaisia ​​erilaisia ​​tietoja, tietenkin myös niiden eriarvoiset PageRank-tulokset.

Kuitenkin on silti erittäin tärkeää saada riittävä määrä korkeita PR-sivustoja käänteisille. Asia on, että suuret hakukoneet, kuten Googlen itse, käyttävät kolmea päätekijää (i. e. , osuvuus, monimuotoisuus ja laatu - osittain mukana PR-ominaisuuden kanssa) todellisen painon ja voimassaolon määrittämiseksi sivustosi profiilin jokaiselle käänteiselle linkille. Harkitse seuraavia tärkeimpiä etuja korkeiden PR-sivustojen käyttämisessä käänteisiä linkkejä varten. Muista kuitenkin, että voit nauttia niistä vain, jos sinulla on laadukas ja puhtaasti asiaankuuluva sisältö.

Tärkeimmät edut korkeat PR käänteisiä:

  • Melko arvovaltainen ulkoasu sivustosi tai blogi näkökulmasta tärkeimpien hakukoneiden, kuten Google itse, sekä Yahoo ja Bing.
  • Mahdollisesti merkittävämpää liikennettä, joka vedetään verkkosivuillesi, tietenkin, kun laadukas ja puhtaasti asiaankuuluva sisältö riittää houkuttelemaan kiinnostusta todellisilta käyttäjiltä lopulta käymällä sivustossasi tai blogissasi.
  • (18) Google on tunnustanut, että Google on tunnustanut merkittävän positiivisen sijoitussignaalin, koska sen ansiosta verkkosivustosi tai blogiasi voidaan arvostaa entistä paremmalla sijoitustilanteella serps.
  • Suuri hakusijoituspaikka tarjoaa hyvän potentiaalin pumppaamaan kasvanut verkkoliikenne, mikä osoittaa vihreää valoa laajemmalle altistumiselle verkkohakuun ja samalla kääntää potentiaaliset asiakkaasi todellisiksi, mikä lopulta johtaa suurempaan myyntiin asteittain.
  • Luodaan parempaa yleisön tietoisuutta, parantaen yleisesti verkon läsnäoloa ja edistämällä yrityksesi kuuluisaa tuotemerkkiä.
December 22, 2017