Back to Question Center
0

Mitkä lähteet auttavat minua parhaiten DoFollowin käänteissuunnitelmissa?

1 answers:

Etsitkö sivustoja tai blogeja, jotka olisi paras DoFollow käänteisiä, saatat luultavasti ajatella blogi kommentoi, vieras lähettämistä, hakemiston ja yritysten listalle jättämistä, ja niin edelleen. Tietenkin löydät melko hyviä ratkaisuja laadukkaan linkin rakentamiseen siellä. Mutta asia on, onko olemassa äärimmäisiä ratkaisuja, jotka olisivat parhaita parhaita DoFollow käänteisiä etenkin? Minulla on joitakin ominaisuuksia paikkoja sinulle.

Mutta ennen kuin tarkastelet jokaista niistä, aloitetaan hieman tiedotustilaisuus. Loppujen lopuksi, miksi sinun pitäisi saada ne sivustossasi tai blogissasi? Tehdäksesi parhaasi hankkimaan DoFollowin käänteisiä linkkejä, millaisia ​​etuja me kohtuudella odotamme niistä?

DoFollow Backlinksin parhaat edut

  • lisäsivät hakuliikennettä suoraan sivustollesi tai blogin sivuille;
  • vahvempi verkkotunnus, joka antaa jatkuvasti lisää projektiesi suorituskykyä;
  • nostaa AdSense-napsautuskohtaista hintaa (napsautuskohtainen hinta).
  • kannustaa jatkuvaan edistymiseen Google PageRankin avulla;
  • parantavat nykyistä hakumäärääsi ja perustele lisäkampanjaasi.

On olemassa noin kymmenen suosituimpia paikkoja, jotka oletettavasti sopivat sinulle parhaiten DoFollowin käänteisiin. Muiden joukossa haluan kertoa seuraavista online-resursseista luultavasti ihanteellisiksi paikoiksi, joilla on kickass-aloitus yhteyden luomiseen DoFollow-attribuuttiin. Aluksi aion aloittaa Google Plus, YouTube, LinkedIn, päätyä Blogger dot com. Joten, päästään asiaan!

Google Plus

Google Plus on yksi sosiaalisen median suosituimmista verkkosivustoista. sivustoosi tai blogisi. Uskokaa minua tai ei, mutta jostain syystä tämä maailmanlaajuinen haun jättiläinen palvelu usein näkyy aliarvioitu monien aloittelevien ylläpitäjien ja sivuston omistajien keskuudessa. Suosittelen kuitenkin kokeilla henkilökohtaista tiliäni siellä - nauttia laadukkaista DoFollow-käännöksistä, joilla on korkea valtuutus vain muutamassa minuutissa.

YouTube

Tämä uskomattoman suosittu video hosting -palvelua voidaan käyttää ylimääräisten linkkien luomiseen - vain luoda oma kanava ja täyttää "noin" -osio. Näin toimimalla kuitenkin sinulla on vain NoFollow käänteisiä linkkejä. Saadaksesi arvokkaamman arvokkaan linkin, jossa on DoFollow, sinun on tarkistettava kehittyneet kanava-asetukset. Näin klikkaa "liittyvää verkkosivustoa" ja lähetä verkkosivustosi URL-osoite. Huomaa, että temppu toimii oikein, sinun on ensin lähetettävä vahvistusmenettely Googlen Verkkovastaavan työkaluissa.

LinkedIn

Se ei ole vain loistava paikka muodostaa laaja ammatti- ja liikesuhteiden verkko, vaan erinomainen tilaisuus saada pari korkean viranomaisen käänteistä - ja ne voidaan osoittaa kiinnostuneita käyttäjiä kaikkialta maailmasta. Etkä halua jättää sitä, eikö? Luoda toinen linkki linkki LinkedInin DoFollow-attribuuttiin - vain luoda henkilökohtainen profiili, viettää kaksi minuuttia tarvittavien osien täyttämiseksi ja jakaa linkki esimerkiksi blogikirjallesi, tuotevalikoimaan jne.Näin luultavasti kaikki yhteiset yhteydet tulevat arvokkaiksi. Näyttävä, eh?

Blogger dot COM

Tämä bloggaaminen ei ole niin kuuluisa, mutta olen todella vaatinut, että tarkistat sen missään olosuhteissa. Tässä on, miten voit saada backlinkin DoFollowin kanssa - avaa uusi tukipilvi Blogger-pisteessä ja maksa jonkin aikaa täyttääksesi sen äänisisältöä Source . Liitä päätoimiston verkkosivusto tai blogi - ja olet valmis!

December 22, 2017