Back to Question Center
0

Mikä tekee onnistuneesta käänteisstrategiasta?

1 answers:

Kun kyse on hakukoneoptimoinnin (SEO) erittäin prosessista, orgaanisen linkin profiili on yksi ensisijaisista ranking-tekijöistä, joita Google käyttää määrittäessään jokaisen sivuston tikapuutesi sijainnin SERPsissä. Siksi oikean käänteisstrategian käyttäminen korreloi paremman online-myynnin todellisen edistymisen kanssa enemmän kuin mikään muu sijoitustekijä. Kun otetaan huomioon, että maailman haun jättiläinen on virallisesti ilmoittanut yli 200 sijoitustekijää nyt, tämä lausuma laadukkaiden käänteisten linjoista on melko rohkea, eikö olekin? Tietenkin, liian nopea ja helppo käänteinen strategia olisi todennäköisesti antaa sinulle laadukkaita linkkejä. Ja se tarkoittaa, että suuret hakukoneet (kuten Googlen itsensä, samoin kuin Yahoo tai Bing) vetävät verkkosivustosi tai blogisi SERP: ien luetteloon. Mutta mikä tekee onnistuneesta linkin rakentamisesta strategian? Uskon, että jokainen käänteisstrategia voidaan helposti muuttaa todella onnistuneeksi hyödyntämällä ansaitun median voimaa.

backlink strategy

Oikea kohdistaminen

Ei tarvitse sanoa, että linkittämisen näkökulmasta kaikki verkkosivut tai blogit eivät olisi yhtä tehokkaita hakukoneet. Siksi useimmat haluavat linkittää enemmän lähteisiin, joilla on vahva pistemäärä sivuviranomaisessa, verkkotunnuksen viranomaisessa ja PageRankissa. Joten, miten varmistat, että backlink-strategia on riittävän kohtuullinen panostamaan tulevien linkkien asianmukaisiin lähteisiin? Tekemällä sen aina päteväksi ja ajan tasalla oikealla kohdistamisella. Muiden mediatietokantojen joukossa suosittelen, että Cision kohdistaa vain arvostettuja sivustoja, jotka liittyvät teidän teollisuuteen tai markkinarakoon. Näin voit suodattaa kaikki potentiaaliset ehdokkaat tulevia linkkejä varten eri kriteereillä yrityksestä, sen verkkosivuista, yleisön koosta, nykyisistä palkinnoista, suosituksista jne.

Rakenna luottamus

Tiesitkö, että oman käänteisstrategian rakentaminen alan yrityksille tai markkinarakoille voi auttaa rakentamaan vahvan luottamuksen? Kun se on pelkkää englantia, potentiaaliset asiakkaasi todennäköisesti kasvavat varsinaisiin ostajiin, kun sivustosi mainitaan tai linkitetään luotettavasta ja arvovaltaisesta kolmannen osapuolen lähteestä. Mitä enemmän - tämä "ansaittu" media on paljon tehokkaampi kuin mikä tahansa maksettu mediapitoisuus. Vain se itsestäänselvyytenä - luotettava media on yksi tärkeimmistä elementeistä, joilla on voimakkain vaikutus kohdeyleisöön vielä kehittymättömillä ostopäätöksillä.

backlinks profile

Hanki ansaitut tiedotusvälineet

Työskentely ansaitulla medialla ei ole yhtä pelottavaa kuin luulisi. Itse asiassa ei olisi mitään perinteistä aikaa vieviä ponnisteluja, jotka tarvitaan mediasisällön kannalta, ainakin onnistuneen käänteisstrategian toteuttamiseksi. Tarvitset vain pääsyn ja kyvyn reagoida ansaituneisiin tiedotusvälineisiin, joita toimittajat tavallisesti asettavat. Näin suosittelen käyttämään online-työkaluja kuten HARO ("Help a Reporter Out") ja ProfNet - löysin ne molemmat täysin sopiviksi äskettäin käynnistetyksi blogiksi ja pari verkkokauppaan perustuvalle hankkeelle. Vain rekisteröityä näihin sivustoihin ja tulla alan ja markkinoiden varsinaiseksi viranomaiseksi. Saat päivittäisiä pyyntöjä huippupäälliköiltä, ​​jotka etsivät asiantuntijoita, jotka haastatellaan tai sisältyvät heidän suosituimpiin tarinoihinsa, ja saavat lisää ylimääräisiä PageRankin linkkejä Source .

December 22, 2017