Back to Question Center
0

Onko totta, että kontekstiset käänteiset linkit ovat nyt kultakaivos?

1 answers:

Kontekstikohtaiset linkit ovat ehkä tärkein elementti linkin rakentamisen kannalta Hakukoneoptimointi (SEO). Asia on, että kaikki linkit eivät ole luotu - yksinkertaisesti, suuret hakukoneet (kuten Googlen itse, samoin kuin Yahoo ja Bing) antavat enemmän painoa tietyille käänteisyypeille. Muiden keskuudessa tärkeimmät yrityssivustosi tai blogin kotisivulla olevat asiayhteyteen liittyvät käänteiset linkit olisivat aina tärkeimmät linkit tällaisen suuren voiman saamiseksi SEO-tarkoituksiin.

Miksi he ovat niin treasured?

Joten olet oikeassa - kontekstuaaliset linkit tunnistetaan nyt todellisten kultakaivosmahdollisuuksiksi - smok tfv8 big baby replace coil. Jotkut ihmiset jopa kutsuvat niitä "SEO Graalin pyhäksi. "Miksi he arvostavat sitä kovasti? Yksinkertaisesti siksi, että jos olet sellaisten joukossa, jotka haluavat verkkosivuston tai blogin valtuudet kasvaa suosiossa - tämäntyyppiset linkit ovat juuri sinun tarvitsee nauttia tällaisesta nopeasta kehityksestä.

Mikä tekee kontekstuaalisista käänteisistä määritelmällä?

Kun tarkastelemme koko termiä kontekstiset paluumatkat asteikolla, yritetään katkaista se sanasta toiseen paremman ymmärryksen vuoksi. Ensinnäkin, Kotisivu on ainutlaatuinen verkkosivun, joka luo mahdollisuuden selata sisältöä jokaisella sivustolla tai blogilla. Toiseksi Sisällön linkit tarkoittavat sitä, että ne on tavallisesti löydettävä sivusisällön sisällä - tekstiä kirjoitetaan orgaanisesti, kontekstiset käänteiset linkit eivät jätä tilaa roskapostilistoille, jotka löytyvät sivuston laajuisista sivuista. Kolmanneksi SEO-linkki tarkoittaa ulkoista linkkiä (muuten saapuva linkki), joka sijaitsee kolmannen osapuolen verkkosivustolla tai blogissa ja joka osoittaa omia sivuja.

Miten he työskentelevät kotisivulla?

Seo-edistämisen näkökulmasta kontekstiset käänteiset linkit suoraan kotisivulle ovat tehokkaimpia elementtejä jokaisen verkkosivuston tai blogin optimointiprosessissa verkkohakuun mittakaavassa. Asia on, että kaiken SEO-tehokkuudestaan ​​on melko yksinkertainen - kontekstiset käänteiset linkit ovat aina Googlen hallituksen yläpuolella, koska ne ovat luonnollisesti integroituneita suoraan sisältöön ja näyttävät orgaanisilta. Samalla se, että tällaiset kontekstiset käänteiset linkit luodaan sivuston tai blogin pääsivulla, antavat heille entistä enemmän painoarvoa. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että sinut on poistettu etusivulle, tällaiset kontekstiset käänteiset linkit vievät enemmän verkkoselainta - vain yhdestä kotisivusta, joka on "yhdyskäytävä", joka kulkee jokaisen sivuston tai blogin kautta käymän käyttäjän kautta päästäksesi sisältöön joka toisella sivulla.

Bottom Line

Lopuksi kannattaa muistaa, että kaikki etusivun linkit toimivat vain vahvoille viranomaisalueille ja verkkosivuille, joilla on korkea PR. Tarkoitan, että jokaisella kontekstuaalisella käänteisellä on paljon enemmän painoa, ei vain siksi, että se on purettu suoraan kotisivulle, mutta koska koko verkkosivusto (tai blogi) on myös arvokas. Joten, mikä on tärkein arvo, joka tarvitsee, jotta saat parhaan hyödyn irti kontekstuaalisista käännöksistä - yhdestä kotisivustosta itse tai todennäköisesti koko verkkosivustosta? Molemmat!

December 22, 2017