Back to Question Center
0

Mikä on korrelaatio suorittavan SEO- ja käänteis-profiilin välillä?

1 answers:

SEO ja käänteisiä tunnetaan todella välttämättöminä ja todennäköisesti haastavimmat näkökohdat nykyisestä verkkokaupasta - kaikki yhdessä. Vaikka linkittämisen kokonaisuutena yleensä liittyy yleensä ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin, tämä jo tärkeä alue on viime aikoina tullut entistäkin kriittisemmäksi - tosiasiallisesti ajettaessa jokaisen sivuston edistymistä etenkin viime vuosina. Tarkoitan, että kaikki strategiat SEO ja käänteisiä voidaan helposti muuttaa helposti - vain toinen toistuva algoritmi päivitys toimittaa Googlen (muista, kuinka paljon turhautumista oli tuonut Penguin. oikea?). Kuitenkin on olemassa useita perustavanlaatuisia paikkoja sekä käsitellä SEO ja käänteisiä itse pysyä hyvällä puolella ja tuntea olonsa turvalliseksi - jopa koko muuttuvan todellisuuden hallitsevan, että laaja ja todella kattava maailma SEO.

Tarkoitan, että on olemassa useita perusperiaatteita, jotka kääntävät hyvin pelkästään haihtuvia pelisääntöjä. Ja on selvä yhteys Web-sivuston tai blogin yleisen suorituskyvyn SEO- ja käänteis-profiilien välillä. Annan joitain luodinkappaleita todistamaan, että myös useat käytännön ehdotukset, jotka toivottavasti auttavat sinua valitsemaan oikeat strategiat molemmille - vain siksi, että uskon, että SEO ja käänteisiä ovat vain järkevää, kun ne kootaan yhteen.

Kolme tärkeintä linkkisignaalia SEO - Googlen silmissä

1. Ankkurointiteksti on luultavasti vahvin signaali, jonka avulla voit ottaa johdon ja pysyttäytyä kilpailusta.

2. Sosiaalinen jakaminen ei ole niin ratkaisevaa, mutta se on edelleen täysin mitattavissa ja hyvin usein pitkäkestoinen omaisuus, jota hakukoneet.

3. Aihekohtainen Luonto tai alan kannalta merkityksellinen luonne on viimeinen ensisijainen tekijä SEO ja käänteisiä lähetetään suoraan live-käyttäjille ja laajalle levinnyt sisällä kiinnostuneissa yhteisöissä ja kohdistaa markkinarakoja.

Koko kuva SEO ja käänteisiä käytännön lähestymistapoja ja ehdotuksia

  • Tuottaa ainutlaatuista ja arvokasta sisältöä, sivustosi tai blogisi, joka kohtuullisesti ansaitsee vain parhaan käänteisiä linkkejä, joilla on korkein viranomainen ja PageRank-tulokset. Tietenkin se on todella aikaa vievää ja ehdottomasti kovaa tehtävää, mutta ulkoisen linkin rakentamisessa sinun on aina tarjottava suuri arvoesitys kirjoituksillesi. Loppujen lopuksi miksi kohdeyleisösi tulisi linkittää sivustoosi tai blogiinne? Ei sanoa, että tärkein toimiala tai markkinarakoilija tai ylimmät bloggaajia - sinun on aina pysyttävä parhaan edun mukaisesti.
  • Vieraiden lähettäminen ansaita korkealaatuisia käänteisiä DoFollow-attribuutilla on täsmälleen sellainen linkkien tyyppi, joka todella toimii SEO-tarkoituksiin. Mikä enemmän - se voi antaa sinulle laajemman altistumisen verkkohakemistossa, koska tarjoat todella arvokkaan artikkelin tai blogikirjoituksen, joka levisi Social Media -palveluun - tuottaa sinulle enemmän osakkeita, johtaa, mainoksia, tilauksia ja tietenkin kaikkein turvallisimpia käänteisiä lähes itsestään.
  • Itsenäiset käänteiset linkit olisi luotava parantamaan navigointia koko sivuston verkkorakenteessa tai linkittämään mehu (. K. PR ja trust distribution) tarkoituksiin yksinomaan. Tarkoitan täällä, että suuret hakukoneet ovat lähes aina luopuneet blogikirjoituksista, vierasluettelosta tai lomakkeiden rekisteröinnistä syntyneistä linkkeistä, tietenkin, kun niitä tehdään ilman selkeää ymmärrystä. Katsotaanpa sitä - tällaisia ​​linkkejä voidaan jopa rangaista. Valitettavasti liian monet ihmiset yrittävät yhä aggressiivisesti upottaa sivujaan mahdollisimman monta itse luotua linkkiä - vain niiden SEO-tehostamisen vuoksi. Itse asiassa tällaiset heikkolaatuiset linkit ja kaikki muuten ehdottoman manipuloivan luonteen toiminnot näyttävät aina roskilta tai huijareilta Googlen näkökulmasta, joten heiltä vaaditaan vakavia rangaistusseuraamuksia Source .
December 22, 2017