Back to Question Center
0

Mitä korkeat PR-sivustot auttavat sinua luomaan linkkejä?

1 answers:

Huolimatta jatkuvaa hakualgoritmien muutoksista, linkit pysyvät välttämättöminä verkkosivujen rankingissa. On edelleen välttämätöntä luoda käänteisiä korkeisiin PR-sivustoihin, jotta sivustosi sijoitusta voidaan parantaa ja vahvistaa läsnäoloa verkossa. Nyt Google-ranking-algoritmi palvelee melko yksinkertaisesti - mitä korkeampi sivustosi kohdistettujen laadukkaiden linkkien määrä on, sitä paremmin verkkosivusi on.

Kuitenkin sinun on käänteisiä paitsi parantamaan sivustosi hakukoneoptimointia. Ne auttavat parantamaan tuotemerkkitietoisuutta ja tuomaan lisää luonnollista liikennettä erittäin relevantteista sivustoista.

Jotta saat hyvän linkin profiilin, sinun ei tarvitse vain kovasti töitä luoda uusia saapuvia linkkejä sivustoosi, vaan myös seurata linkkejä, joita harvoin käytät löytää ja poista ne linkit, jotka voivat vahingoittaa yritystäsi.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten löytää suuria PR-sivustoja rakentaa dofollow backlinks siellä. Lisäksi harkitsemme, kuinka voit luoda voittavan linkin profiilin ja poistaa haitalliset saapuvat linkit siitä.

Miten hyödynnät suuria PR-käänteisiä sivustoosi?

Sinun on aloitettava tarkastelemalla kilpailijan liikenteen lähteitä. Kaikki, mitä tarvitset linkkien luomisen alareunassa, on etsiä verkkosivustoa kohdistetuista avainsanoista ja tarkkailla, mitkä verkkosivustot ovat korkein.

Voit tarkistaa tietyn markkinatilanteen kilpailijan huippupisteiden sivustot käyttämällä Semalt Web Analyzer tai Similar Web tool. Kun olet löytänyt web-lähdekoodin, joka viittaa sisäänmenoihin, sinun täytyy yrittää replikoida nämä linkit ja saada tämä arvokas liikenne sivustoosi.

Hyvät käänteiset linkit ovat pääsääntöisesti peräisin laadultaan ja todistetuilta tuotteilta tai palveluilta. Siksi kannattaa myös mainostaa yritystäsi sosiaalisessa mediassa ja lisätä uskollisia käyttäjiä brändin käyttäjille. Käyttämällä erityistä automaattista ohjelmistoa voit tarkistaa brändisi mainokset sosiaalisessa mediassa ja korvata nämä huomautukset käänteisillä linkillä.

Yleisesti ottaen linkit toimivat verkkosivustojen teho- ja maineindikaattoreina. Siksi jos tarjoat potentiaalisille asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä hyödyllistä sisältöä, ihmiset puhuvat sinusta ja linkittävät sivustoosi. Tuloksena saat paljon orgaanisen linkin mehua ja positiivisen brändin käsitys.

Miten hallita sivustosi mainetta?

Jos haluat jatkuvaa liikennevirtaa ja luo johdot, sinun on hallittava online-brändin mainetta. Jos yrityksesi verkossa on negatiivisia arvosteluita, ota aikaa ja pyrkimyksiä korjata asiakkaan ongelma sen sijaan, että yrität poistaa tämän kielteisen palautteen. Sinun täytyy vastata kaikkiin negatiivisiin palautteisiin ja löytää, mikä meni pieleen. Jos ongelma oli sinun puolelta, sinun on parannettava sitä ja annettava asiakkaalle huomattava alennus tai korvaus.

Yleensä tyytymättömät asiakkaat muuttavat mieltään sen jälkeen ja tarkistavat arvosteluja, jakavat sen, mitä teit ja väärät tilannot muuttuvat paremmiksi.

Tästä syystä sinun täytyy töitä tyydyttää asiakkaita rakentamisen sijaan. Mitä enemmän uskollisia brändin käyttäjille sinulla on, sitä korkeampilaatuisia käänteisiä voit saada Source .

December 22, 2017