Back to Question Center
0

Miten luon käänteisiä verkkosivustoja maksamatta olevia maksuja?

1 answers:

Jos haluat luoda linkkejä verkkosivuille sen sijaan, että saisit nopeasti maksettuja palkkioita - ehkä olet jo tehnyt hyvin muodostetun päätöksen. Katsotaanpa kohta - linkkien haku voi joskus näyttää olevan erittäin lupaava. Itse asiassa on kuitenkin olemassa paljon suuremmat mahdollisuudet vahingoittaa paremmin nykyistä sijoitustrategiaa, eikä hyötyä mistään mitattavasta ja pitkäkestoisesta liikenteestä, napsautussuhteista, muuntamisesta jne.Asia on, että nyt Google korostaa palkintoaan vain laadukkaista ja luonnollisista linkittämisstrategioista - high pr backlinks blogs. Se tarkoittaa, että luoda backlinks sivustoille oikealla tavalla sinun on investoitava aikaa ja vaivaa houkutella vain asiaan kolmannen osapuolen verkkosivuja ja blogeja. Nykyaikaisen laadun ja orgaanisen linkin rakentamisen käsite ei ole niin yksinkertainen ja helppo tapa kuin se olisi ollut esimerkiksi kaksi tai kolme vuotta sitten. Nämä hyvät vanhat ajat olivat pitkään kuluneet. Nykyään voit luoda verkkosivustosi käänteisiä linkkejä vasta, kun käytät oikeita käytännön toimintasuunnitelmia yleisen SEO-strategian ylläpitämisen mukaisesti. jatkuvasti tarkistaa ja mukauttaa niiden takana. Mutta ei ole vieläkään tarvetta huoleen - tässä on muutamia käyttökelpoisia tapoja saada laadukkaita linkkejä. Sinun tarvitsee vain investoida aikaa ja vaivaa - koska et ole yksi niistä ei-hyvää kädestä kaverit - ja linkkisi profiili on rakennettu oikein. Vaikka jotkut seuraavista vaiheista todennäköisesti kestävät vain muutama minuutti, jotta sinulla on kaikki mahdollinen, niiden valtava potentiaali parantaa SEO ei pitäisi koskaan aliarvioida. Joten, alla on joitain suosituimpia tapoja luoda linkkejä verkkosivuille - luonnollisesti, tehokkaasti ja tietysti maksamatta penniäkään.

Hanki laadukasta sisältöä, joka tuottaa arvoa

Ilmeisesti houkuttelemalla enemmän live-kävijöitä ainutlaatuisella, laadukkaalla ja ilmaisella reaaliaikaisella tiedolla on luultavasti paras tapa luoda linkkejä verkkosivuille orgaanisesti ja ilman riski saada rangaistus rangaistus. Sinun tarvitsee vain tarjota vaikuttava sivu sisältö (kiinteät artikkelit, tapaustutkimukset jne. ), jotta ihmiset voisivat jakaa sen, linkittää siihen ja mainita sen muualla verkossa. Tällä tavoin harkitse osan tekstin kirjoituksista jotain havaittavampaa ja silmiinpistävää, kuten hyödyllisiä infopisteitä, laskentataulukoita, lyhyitä tapaustutkimuksia, kaavioita jne.

Tehkää parhaat kilpailijat

No, ei ole mitään vikaa, kun vakoilee kapeat kilpailijasi aika ajoin. rakennuksen hienosäätää jatkotoimintasi parhaalla mahdollisella tavalla. Älä epäröi yrittää käyttää yhtä suosittuja online-työkaluja käänteisen tutkimuksen ja analyysin avulla, jotka ovat käytettävissä avoimessa käytössä. Minusta löytyi seuraavat kehykset hyödyllisempää saadakseni korvaamaton kilpailutekijä - Moz: n Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider. Kaikki voi toimia täydellisesti siellä. Katsokaa vain, että ne ovat jo etsineet reittejä korkeimpien PageRank- ja viranomaislähteiden kautta luomaan käännöksiä omalle verkkosivustolle tai blogille.

Bottom Line

Jos sinulla on vankka sisältö tuottaa laadukkaita linkkejä luonnollisesti ja käytät niche kilpailijasi toistaa parhaan voiton omalle edulleen - olisi hienoa mutta silti ei riitä. Varmista siis, että työskentelet kovasti, ei ainoastaan ​​itse käännösten rakentamiseen, vaan vahvemman viranomaisen ja yleisen tietoisuuden vahvistamiseksi. Harkitse alan haastatteluja huipputekijöitä kohtaan, houkuttelemalla laajempaa yleisöä suosituimmissa sosiaalisissa medialehdissä, laajentamalla parhaita mestariteoksia vierailevien blogiviestien ja artikkeleiden kautta sekä antamalla älykkäitä ja oivaltavia kommentteja nauttien ansioituneista käänteisistä vastavuoroisesti.

December 22, 2017