Back to Question Center
0

Mitkä ovat tapoja luoda liikennettä, joka luo sähköisen kaupankäynnin käänteisiä linkkejä?

1 answers:

Kun kaikki hakukoneoptimointitekniikat on otettu asianmukaisesti käyttöön sivustollesi, se auttaa yritystäsi sijoittamaan korkeammalle hakutulossivulla ja tuottamaan tasaisen kohdennetun liikenteen. Se tekee hakukoneoptimoinnista erittäin arvokkaita verkkokauppasivustoille. Jos se tehdään monimutkaisia ​​sosiaalisen median markkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin ja muiden myynninedistämiskampanjoiden kanssa, se tekee minkä tahansa online-liiketoiminnan vauras.

SEO perusmuodossaan voidaan jakaa off- ja on-page -optimointiin. Sivulla optimointi viittaa kaikkiin paikan päällä oleviin tekniikoihin, joilla parannetaan käyttäjän käyttökokemusta web-lähteesi kanssa. Lisäksi se auttaa hakukoneita ymmärtämään, mitä sivustosi on tarkoitus antaa näyttää heille sopivasta käyttäjän kyselystä - logiciel communication entreprise. Off-page -optimointi palvelee hakukoneiden valitsemalla juuri Web-sivusi käyttäjän kyselyn kannalta olennaisiksi. Tämän ydinosa on käänteisiä. Sinun on saatava laadukkaita linkkejä muista niche-verkkoihin liittyvistä lähteistä, jotta sivustosi näkyy kohdistetulle yleisölle.

Käänteessä olevat käännökset on jaettu dofollowiin ja nofollowiin. Dofollow käänteisiä ovat ne, jotka edistävät sivustosi SEO. Tällaiset linkit palvelevat ääniä muista lähteistä.

Vaihtoehtoisesti, nofollow backlinks ovat linkkejä, kun henkilö antaa backlink, joka ei siirrä mitään arvoa linkitettyyn sivustoon. Jos haluat luoda linkin nofollow, kirjailija tarvitsee yksinkertaisesti lisätä ylimääräisen tekstin HTML-linkkiin. HTML-koodin tarkistamisessa voit myös kertoa, onko linkkiä noudatettava vai nofollow. Esimerkiksi suurimmat linkit YouTubesta, Facebookista, blogeista ja foorumeista ovat lähes aina nofollow. Tuotemerkkivaltuutuksesi ovat edelleen suuret, mutta eivät voi antaa sinulle mitään vauhtia hakukoneiden sijoituksissa.

Miten määritetään tulevien linkkien arvo?

On olemassa useita merkittäviä tekijöitä, jotka on otettava huomioon määritettäessä backlinksien arvoa ja vaikutusta.

Keskustelemme eräistä olennaisista taustasignaalin laadullisista tekijöistä:

 • Ulkoiset linkit korkealaatuisista sivustoista ovat hyödyllisempää verkkosivuston optimoinnille kuin ne, jotka tulevat epäolennaisista ja huonolaatuisista sivustoista.
 • Yksittäisistä verkkotunnuksista saatavat linkit tuovat enemmän arvoa sivustoosi kuin linkit sivustoista, jotka ovat liittyneet sinulle aiemmin;
 • Käyttäjät hyväksyvät sisällön linkkejä asiaankuuluvan paremmin kuin aiheet eivät ole merkityksellisiä.
 • Linkit asiaankuuluvien ja optimoitujen ankkuritekstien kanssa antavat enemmän avainsanoilla kohdennettua arvoa, varsinkin jos ne kuulostavat tuotemerkkisi.

Miten luodaan liikennettä käänteisiä linkkejä?
 • Luo sisältöä, jonka käyttäjät jakavat
 • Helpoin tapa saada orgaanisia linkkejä sähköisen kaupankäynnin sivustoon on luoda loistava ja vakuuttava sisältö kirjallisessa, videossa tai äänimuoto, jonka käyttäjät jakavat toivomuksen mukaan.

  • Luo tuotearviot

  Toinen yksinkertainen mutta hyödyllinen linkkirakennustekniikka on tavoittaa bloggaajia luomaan hyviä arvosteluja tuotteistasi. Se luonnollisesti kerää linkin takaisin sivustoosi.

  December 22, 2017