Back to Question Center
0

Mitkä ovat tapoja saada WordPressin käänteisiä linkkejä?

1 answers:

Käänteisiä linkkejä kutsutaan myös saapuviksi tai tuleviksi linkiksi. Nämä linkit asetetaan yhdelle verkkosivulle, mutta osoittavat toiselle. Nostaen tulevien linkkien lukumäärää nostat sivustosi suosion. Siksi se on täydellinen tekniikka lisätä Web-lähteen liikennettä ja tehdä siitä tunnetuksi käyttäjien keskuudessa - aspire nautilus 2 leaking. Käänteisten määrä ja laatu ovat yksi Googlen merkittävimmistä ranking-tekijöistä. Siksi kääntäjät käyttävät verkkovastaavia lisätäkseen verkkosivustojen sijoituspaikkaa ja tekevät verkkosivustosta SEO-ystävällisemmän. Jos sivusto on osoitettu useilla linkkisivuilla, käyttäjät todennäköisemmin etsivät sitä.

Mitkä ovat syyt luoda WordPressin käänteisiä linkkejä?

Linkkien määrä ja laatu ovat keskeinen tekijä hakukoneoptimoinnissa. Ulkoisilla linkillä on joitakin etuja verkkosivuston optimoinnissa houkuttelemalla sivuston uusia kävijöitä ja lisäämällä liikennettä verkkosivuihisi. Heillä on merkittävä rooli seuraajaperän vahvistamisessa ja brändin tunnettuuden lisäämisessä. Lisäksi saapuvat linkit ovat hyödyllisiä siinä mielessä, että se parantaa sivuston suorituskykyä ja liittää sivuston muihin verkkoihin.

Miten lisätä linkit WordPressiin?

Verkkovastaavat, jotka käyttävät useita verkkosisällön samanaikaisesti, voivat hyödyntää käänteisiä linkkejä jokaisen sivuston. Se on täydellinen tapa lisätä liikennettä kaikkiin verkkosivustoihin. Jotkut sivuston omistajat ovat kuitenkin hämmentyneitä luomasta käänteisiä linkkejä oikein. Siksi me keräämme sinulle hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit rakentaa hyviä linkkejä WordPressiin:

  • Vaihda linkkejä muihin sivustoihin

Yksinkertaisin ja orgaaninen tapa luoda aiheellisia linkkejä on vaihtaa ne muiden sivustojen kanssa. Voit yksinkertaisesti ottaa yhteyttä verkkovastaavaan omassa kapeallasi ja luoda hänen kanssaan molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita. Voit pyytää häntä asettamaan linkit sivustollesi sillä edellytyksellä, että teet saman hänen puolestaan. Tämä win-win tekniikka soveltuu sekä sinun että kumppanisi verkkosivuille.

  • Lehdistötiedotteet

On tärkeää kertoa potentiaalisille asiakkaillesi uusista tuotteista ja liiketoiminnan muutoksista. Sinun on esitettävä nämä tiedot pian ja vakuuttavasti ja jaa se useille lehdistönvapauselimille. Hyvin kirjoitettuja lehdistötiedotteita voivat julkaista jotkut korkean arvovaltaiset uutissivustot, jotka saattavat palkita sinut kirjailijaksi käänteiskeinoilla ilmaiseksi.

  • Tuotearviot

Toinen orgaaninen tapa rakentaa linkkejä on kirjoittaa suosikkeihin hyödykkeistä tai palveluista,. Jos todistuksesi täyttää vaaditut vaatimukset, se voidaan näyttää verkkosivustolla. Tämän seurauksena kirjailija saa asiaankuuluvat linkit. Tuotearvioinnit ovat linkkejä kirjoittajiin, jotka luovat ne ja antavat todistuksia aidoiksi.

  • Käytä sosiaalisen median kanavia

Voit hyötyä tällaisista sosiaalisen median alustoista kuten Twitter, Facebook, Twitter, Google+ ja muut. Voit luoda yrityksesi tilejä ja lisätä siihen linkkejä, jotka osoittavat verkkosivustoosi. Houkuttelemaan paljon potentiaalisia asiakkaita, sinun on jatkuvasti tarjottava asiakkaillemme tuoretta ja relevanttia sisältöä sekä erilaisia ​​lahjoituksia, kilpailuja, videoita ja infographicsia.

December 22, 2017