Back to Question Center
0

Miten käänteisiä linkkejä vaihtaa?

1 answers:

Ensisijainen linkkien muodostamismenetelmä on käänteiskopiointi kapeilla verkkosivustoilla. Nämä vaihtoehdot ovat yleensä sellaisia, kuten "suosittelemme", "sponsoreitamme", "kumppaneitamme" tai jotain vastaavaa. Yritykset ajattelevat, että jos ne linkittävät lähteeseen, niin tämä lähde ilmeisesti liittää niihin. Muuten yritykset lähettivät massamainoksia samoilla viesteillä. Sen lisäksi, että se on tuloksellinen tapa luoda yhteys, se on myös halpa tai jopa ilmainen tapa saada asiaan liittyviä linkkejä. Tämä linkkirakentaminen on kuitenkin ollut hyödyllistä aiemmin, mutta ei nyt. Hakukoneet muuttuivat älykkäämpinä ja ymmärsivät, että tällaiset saapuvat linkit eivät olleet totuudenmukaisia ​​äänestyksiä verkkosivuille vaan pikemminkin vain verkkosivustolle, jolla pyritään parantamaan sen sijoitusta. Siksi hakukoneet alkoivat antaa vähemmän arvoa ulkoisille linkkeille, jotka on merkitty vastavuoroiseksi. Myöhemmin vastavuoroiset yhteydet on kokonaan vähentynyt, ja monet pienet yritykset menettivät rankingistaan. Tällaiset linkit eivät aiheuta vakavia Google-seuraamuksia, mutta todennäköisesti ne eivät anna mitään arvoa optimointikampanjallesi. Vastavuoroiset linkit voivat tuoda arvoa sivustoihin. Tämä arvo on kuitenkin aikaisempi ja vähemmän kuin laadukkaista käänteisistä. Pieni arvo on kuitenkin edelleen arvo. Siksi et saa hylätä vastavuoroisia linkkejä kokonaan. Tämäntyyppiset linkit voivat tarjota toista hyötyä - viittausliikennettä. Luultavasti et saa paljon viittausliikennettä vastavuoroisista yhteyksistä, mutta silti se voi olla hyödyllistä verkkoliiketoiminnallesi.


Kuinka luoda vastavuoroisia linkkejä?

Kaikki vastavuoroiset linkit eivät ole yhtä luotuja. Jotkut niistä ovat arvokkaampia kuin muut, riippuen verkkolähteestä, johon vaihdat linkkejä. Sinun pitäisi vain vaihtaa linkkejä alan liittyviin web-lähteisiin. Se näyttää epäilyttävältä hakukoneille, jos olet koulutuksessa ja vähittäiskaupassa, esimerkiksi kirjoissa, mutta vaihdat linkkejä matkatoimiston kanssa. Voit kuitenkin löytää yhteistä verkkosivustoa, joka on ainakin hieman liittynyt toimialallesi. Esimerkiksi jos matkatoimisto julkaisi artikkelin seikkailuteemojen kirjoista, online-kirjakauppasi linkki näyttää luonnolliselta tässä sisällössä.

Jotkut linkit epäolennaisista sivustoista eivät loukkaa maineesi, mutta jos sinulla on enemmän, olet vaarassa tehdä linkkisi profiilisi epäilyttäviksi hakukoneille. Liian monet epäolennaiset linkit näyttävät todennäköisimmin roskapostilta ja voivat nostaa punaisen lipun suhteen linkitystoiminnan tyyppeihin, joita harjoitat. Tällöin kaikki vastaanotettu liikesuunta häviää, kun nämä vastavuoroiset linkit alennetaan.


Toinen syy, miksi sinun pitäisi olla erittäin varovainen laadun ja merkityksen verkkosivuilla, rangaistaan, kun linkitään heikkolaatuisille verkkosivustoille. Jos Google havaitsee, että olet linkittänyt sen määrittelemäksi, että se määrittelee heikkolaatuisena roskapostina, voimme tuhota maineesi arvovaltaisena verkkolähteenä. Se antaa negatiivisen signaalin hakulaitteelle, ja sivustosi tulee epäilyttävien online-lähteiden luetteloon.

Siksi olet epävarma web-lähteen laadusta ja maineesta, älä vaihda siihen linkkejä. Se auttaa sinua välttämään ongelmia tulevaisuudessa. Suosittelen myös, että tarkistat sivuston tilastot viimeisten kuuden kuukauden aikana, koska se voi näyttää sivuston nykyisen tilan verkossa (liikenne, tulospalvelu, ajan käyttäjät käyttävät sivustoa vierailua kohden jne.) ja mitä tärkeämpää se näyttää, onko hakukoneilla rangaistava verkkosivusto tai ei. Näiden tilastotietojen saamiseksi voit käyttää Semalt Web Analyzer -ohjelmaa Source .

December 22, 2017