Back to Question Center
0

Mikä on nofollow käänteisiä piilotettu voima?

1 answers:

Kaikki ylläpitäjät väittävät samoja asioita. Dofollow-linkit ovat hyödyllisiä sivuston optimoinnissa, kun taas nofollow on hyödytön. Se ei kuitenkaan ole totta. Se voi kuulostaa oikealta, kun olet vain huolissaan välitön linkin pääomasta. Pitkällä aikavälillä tämä lähestymistapa tarkoittaa, että tuhlaat paljon linkkirakennuspotentiaalia, jota voit saada nofollow-käännöksistä.

Se voidaan selittää useilla eri luokittelutekijöillä. Ensinnäkin Google pitää huolestuttavana nofollow-linkkejä ja löytää ne merkityksellisiksi brandin mainetta parantaviksi. Se kiinnittää huomiota verkkosivuilla nofollow käänteisiä yritettäessä tiivistää, onko sinulla terveellistä ja laadukasta yhteysprofiilia vai ei. Lisäksi nofollow-linkkejä voidaan edelleen indeksoida, mikä auttaa varmistamaan, että web-lähde on elossa. Nofollow-käännöksillä on merkittävä rooli laajoissa markkinointieduissa.

Miten Google reagoi nofollow käänteisiin?

Totuus on kerrottu, Google jäsentää sekä dofollow että nofollow käänteisiä. Ainoa eroa linkin mehujen laadussa, se kulkee nofollow-linkkien kautta. Google pitää nofollow-linkkejä osana tervettä käänteis-profiilia. Jos backlink-profiili koostuu vain dofollow-käännöksistä, se näyttää epäilyttäviltä hakukoneille. Tällaiset luonnottomat profiilit voivat saada rangaistuksia. Joten, kun on nofollow linkkejä on kannattava turvaverkko on.

Toinen hyöty nofollow käänteisiä on, että ne auttavat hakukoneita indeksoimaan ja indeksoimaan sivustosi. Nofollow-linkit saattavat pyytää Googlea jäsentämään verkkosivustosi, jotka eivät saaneet liikennettä ennen tätä. Mikä on merkittävää tässä on se, että nofollow-linkit varmistavat edelleen, että hakukoneet löytävät, indeksoivat ja indeksoivat sivustosi, vaikka se ei läpäisisi pääomaa tai tekisi merkintää ankkuri-tekstinä olevista avainsanoista.


On myös syytä mainita, että nofollow-linkit voivat olla koputus,. Monet verkkovastaavat kieltäytyvät työskentelemästä nofollow-käänteisfoorumien kanssa, koska he eivät usko, että ne eivät voi olla tehokkaita liiketoiminnan kehittämiseen. Ongelmana on, että he eivät näe todellista arvoa nofollow-linkkien takana. Jos julkaiset suuren sisällön foorumista, joka tarjoaa vain nofollow-linkkejä, se voi silti olla hyödyllinen käyttäjille, jotka pitävät sisältöäsi tärkeänä ja laadukkaina ja jakavat sen pienemmillä alustoillaan. Joten, tuloksena saat silti paljon orgaanisia dofollow-käänteisiä linkkejä.

Siksi nofollow-linkit eivät välttämättä liitä linkin pääomaa tavalla, jota monet meistä ymmärtävät, mutta se on silti arvokas sivustoissamme hakukoneoptimoinnin. Ei ole epäilystäkään siitä, että nofollow linkkejä parantavat sivuston altistumista SERP: lle. Ja altistuminen sen termiin voi tuoda enemmän dofollow-liikennettä linkkejä sivustoosi.

Lopuksi haluaisin sanoa, että dofollow-käänteisiä pitäisi olla sinun tärkein prioriteetti, mutta et saa hylätä mahdollisuuksia linkkiin nofollow tagilla. Nämä linkit voivat myös auttaa indeksoida ja luoda uusia linkkejä Source .

December 22, 2017