Back to Question Center
0

Mitkä ovat tapoja lisätä Amazonin Britannian myyntiä?

1 answers:

Amazon omistajat aloitti tämän liiketoiminnan verkkokirjakaupassa. Tänä vuonna Amazon juhlii 20. vuosipäivänsä suurimpana Internet-jälleenmyyjänä. Se on kirkas esimerkki siitä, kuinka kärsivällisyyttä ja kovaa työtä voi muuttaa pienen paikallisen liiketoiminnan maailman merkittävimpään liiketoimintaympäristöön.

Tämän alustan suosio kasvaa myyjien kanssa - navy blue wedding hats. Tilastotietojen mukaan 88 000 dollaria viedään joka minuutti maailmanlaajuisesti tällä kauppapaikalla. Joten se on täydellinen tilaisuus myyjille kehittää liiketoimintaansa siellä ja kasvattaa yleistä tuloa.

Kuitenkin se ei ole yhtä helppoa kuin aiemmin, lisätä myynnin Amazon. Joka päivä tuhannet uudet verkkokauppiaat yrittävät onnea tällä alustalla ja sittemmin kilpailu nousee geometrisella etenemisellä. Siksi tulee näkyviin tällä alustalla; sinun täytyy tietää joitakin hankalia tapoja parantaa Amazonin Britannian myyntiä ja pystyä muuttamaan ne käytännössä.

Tämä artikkeli on suunniteltu osoittamaan, kuinka voit parantaa Amazon-yritystiliäsi, jotta se näkyisi potentiaalisille asiakkaillemme ympäri maailmaa.Joten keskustelemme eräistä Amazon-optimointitöistä.

Luomuvinkkejä ei voida aliarvioida. Ne ovat välttämättömiä yritystoiminnan edistämisessä, kun käyttäjät luovat ostopäätöksensä tuotteidesi arvosteluiden perusteella. Yleisesti ottaen ostajan päätös on mahdollisten asiakkaiden päätöksentekoprosessi, joka koskee aiempia markkinatapahtumia tuotteen tai palvelun ostamisen aikana. Mitä parempia tuotearvioita sinulla on, sitä korkeammat sijoitat Amazonin hakutulossivulle. Tilastotietojen mukaan yli 88% asiakkaista tarkistaa tuotteen palautteet ennen sen ostamista.

Tulevaisuudessa verkkokauppiaana, sinun on ajateltava ilmeisempää ja etsittävä erinomaisia ​​tapoja tuottaa palautetta. Löydät esimerkiksi tuotteita, joissa on multimediaa. Kaikki arvostelut tuotteen kuvia tai unboxing videoita voi olla hyödyllistä oman brändin tietoisuuden parantamiseen. Voit kannustaa asiakkaitasi tekemään tällaisia ​​luovan arvostelun alennukseksi tai lahjaksi. Jos tunnet ihmisiä, jotka ovat nauttineet tuotteesi, pyydä heitä jättämään katsauksen Amazon-sivuosi.

Lisäksi voit hyödyntää erilaisia ​​palauteohjelmia, jotta voit lisätä toimitettujen arvostelut ja kääntää neutraalit tai negatiiviset palautteet positiivisiksi.

Kuten mainitsin aiemmin, positiiviset palautteet voivat vaikuttaa merkittävästi yrityksesi sivun sijoitus Amazon. Niinpä uusien laadukkaiden palautteiden tuottamiseksi voit tarjota asiakkaille alennuskoodeja, jotka ovat vastineeksi tarkistuksesta. Tämän seurauksena se voi nopeasti parantaa Amazon-haun rankingia ja auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi.

Lisäksi on hyvä idea luoda säännöllisesti lahjoituksia. Se auttaa sinua luomaan positiivisen kuvan tuotemerkistäsi ja luomaan hyväntahtoisuutta. Jos käyttäjät pysyvät tyydyttämässä tuotteiden laatua, he tulevat todennäköisemmin tulemaan seuraavaan kertaan.

December 22, 2017