Back to Question Center
0

Mitkä ovat tapoja määrittää käänteisiä pisteet?

1 answers:

Tämä artikkeli on omistettu linkin laadulle. Puhumme siitä, miten Google arvioi saapuvien linkkien laadun ja miten voit mitata linkkien laadun linkkikampanjassa. Nämä hakukoneoptimoinnin näkökohdat ovat olennaisia ​​laadullisen linkin profiilin luomiseksi. On olemassa lukuisia etuja hankkimalla laatumerkin mehua sivustollesi. Ensinnäkin, nostat brändijärjestelmäasi markkinaympäristössäsi ja verkossa yleensä - фото порно аниме анатомическое. Lisäksi dofollow-käänteisiä on linkin mehu sivustollesi. Jos he tulevat korkeista viranomaislähteistä, he voivat nostaa verkkosivuja ja houkutella paljon uusia asiakkaita.

On tärkeää tietää linkkien laatu, jotka viittaavat sivustoosi, koska nämä linkit toimivat ranking-tekijänä ja voivat joko parantaa sivustosi sijoitusta hakutulossivulla tai tuhota kaikki SEO-ponnistelut. Meidän aikanamme ei kaikkia käänteisiä kohdellaan samalla tavalla. On paljon roskapostittajia ja petostajia, jotka yrittävät pelin hakukoneita ja saada linkkejä eri ei-orgaanisilla tavoilla. Sen sijaan, että laskettaisiin verkkosivuille osoitettavien ulkoisten linkkien määrä, Google arvioi myös tulevien linkkien laadun. Tarkemmin ottaen Google ottaa huomioon sivustonsa viittaavat linkit, niiden merkityksen, sijainnin ja toimituksellisen luonteen.

Siksi sinun on tutkittava huolellisesti linkin näkymiä, sillä huono linkki voi vahingoittaa brändin mainetta ja aiheuttaa pudotusta rankingissa. Google rangaistaan ​​Web-lähteistä, jotka rikkovat verkkovastaavan ohjeita huonolaatuisten, roskasisäisten linkkien avulla. Siksi jos olet huomannut huonolaatuisia saapuvia linkkejä, jotka viittaavat sivustoosi, sinun kannattaa ottaa käyttöön Google Disavow -työkalu, jotta ne eivät ole käytettävissä molemmilla hakupereillä ja käyttäjillä.

Tarkastelemme joitain menetelmiä, joita Googlella käytetään käänteisen pistemäärän määrittämiseen.

Googlelle otetut näkökohdat, kun määritetään käänteisiä tuloksia.

Domain authority, page authority ja PageRank

Yksi tärkeimmistä tekijöistä tulevien linkkien laadun määrittämisessä on web-lähteen jotka he tulevat. PageRank -malli perustuu linkin pääomaan ja linkkivirtaan. Mitä korkeampi sivuston viranomainen, sitä arvokkaampi linkin mehu saadaan käänteisellä linkillä.

Voit laskea etusivun tai web-lähteen auktoriteetin käyttämällä Semalt Web Analyzer- tai Moz-työkalua. Näiden työkalujen avulla voit määrittää WWW-lähteen Domain Authority ja Page Authority. Jokaisesta URL-osoitteesta saat pistemäärän 1-100. Mitä korkeammat nämä tiedot ovat, sitä arvokkaampi yhteys on.

Lisäksi voit tarkistaa tulevien linkkien valtuutuksen käyttämällä Majestic SEO -ohjelmistoa. Tämä ohjelmisto tarjoaa sinulle sellaiset tiedot kuin "Trust Flow" ja "Citation Flow". "Monimutkaisissa näissä parametreissa näytetään URL-osoitteen yhteysviranomainen. Mitä korkeampi molempi näistä muuttujista on, sitä arvokkaampi linkki tästä sivustosta on.

Sisällön tai web-lähteen merkitys

Google on älykkäämpiä näinä päivinä ja pystyy helposti määrittämään web-lähdekoodin saapuvan linkin on sijoitettu siihen. Se voidaan selittää Googlen ensisijaisella tarkoituksella toimittaa paitsi korkealaatuisia, myös mahdollisimman kattavia käyttäjän kyselyhaun tuloksia.

Google arvioi Web-lähteen ajankohtaisuuden relevanssin sen saapuvien linkkien kautta ja näiden linkkien ankkurointiteksteistä. Siksi sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota ankkuritekstin merkitykseen. Käytä tuotemerkkisi tai suuren määrän avainsanaa linkkisi ankkurina.

Palauttaminen asiaankuuluvista verkkopohjaisista lähteistä, jotka vastaavat läheisesti oman verkkotunnuksesi aihepiiriä lisäävät sivustosi sijoitusta tietyn hakutermin osalta.

December 22, 2017