Back to Question Center
0

Mitkä ovat yksinkertaisimmat tapoja saada korkeat PR SEO -vastaukset?

1 answers:

Viimeisimpien Google-päivitysten valossa monet verkkovastaavat uskaltavat uskovan, että käänteiset linkit eivät voi tuoda mitään verkkosivustoon. Kyllä, 2012 vuosi toi paljon muutoksia linkkirakentamisessa. Monet web-lähteet, jotka harjoittavat petollisia linkkirakennustekniikoita, menettivät rankingissaan. Penguin-päivitystä ei kuitenkaan suunniteltu vähentämään hakukoneoptimoinnin käänteisiä arvoja. Tämän päivityksen ensisijaisena tavoitteena oli muuttaa linkin mehun hankkimistapoja. Ne, jotka ovat onnistuneet sopeutumaan uusiin sääntöihin, laativat laadukkaita linkkiprofiileja käyttämällä vain orgaanisen linkin rakentamisen tekniikoita - sava eskimo s3 kainaz.


Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että linkittämisellä on edelleen merkittävä rooli hakukoneoptimoinnin. Lisäksi se on yksi tärkeimmistä sijoitustekijöistä ja tärkeä osa markkinointistrategiaa. Käyttäjät pyrkivät ostamaan tavaraa verkossa suosittua tuotemerkkiä. Voit nostaa brändin tietoisuutta ja valtuutta verkossa, joten sinun on luotava niin paljon linkkiä kuin mahdollista. Sinun on kuitenkin varmistettava, että kaikki SEO-käänteesi tulevat korkeista PR-sivustoista, sillä ihmiset uskovat, että ne vaikuttavat. Mainostettu suosikki web lähteistä oman kapealla on yksi parhaista tavoista saada asiakkaan luottamusta.

Tässä artikkelissa keskustelemme käytännön linkittämisstrategioista, jotka auttavat sinua luomaan korkeat PR SEO -vastalinkit sisällön luomisen ja jakelun kautta. Koska henkilökohtainen kokemukseni osoittaa sisällönhallintaperiaatteisiin perustuvan linkittämisstrategian, se voi lisätä yhteiskunnallisia osuuksia ja lisätä tulevien orgaanisten linkkien määrää.

Jokainen online-liiketoiminta, joka haluaa pysyä lähellä potentiaalisia asiakkaita, tarvitsee vahvan yhteiskunnallisen läsnäolon

.

Asiakaspalautteiden huomioiminen on äärimmäisen tärkeää kaikille online-yrityksille, jotka haluavat tyydyttää asiakkaiden tarpeet.

Tämä linkki rakennusyhtiö on yksinkertainen linkkien tuottamiseen. Voit luoda uusia linkkejä tavoittamalla kommentit, palautteet ja ehdotukset. Löydät web-lähteitä, joissa on osioita, jotka on tarkoitettu palautteille ja julkaista palautteesi siellä.

Lisäksi voit käyttää joitakin online-tarkistuskohteita, kuten Amazon-asiakaspalautteita, Trustpilot, Which ?, ConsumerReports ja niin edelleen.Nämä verkkoalustat palvelevat yrityksiä, jotka haluavat vastaanottaa asiakaspalautetta ja ne, jotka haluavat tarjota sitä. Tämän linkkirakennustekniikan avulla saat paljon mahdollisuuksia, että palautteesi julkaistaan ​​asiakaspalauteosassa tai jopa pääsivulla.

Voit jättää joko lausunnon useissa lauseissa tai yksityiskohtaisessa tapaustutkimuksessa. Joka tapauksessa, sinun täytyy olla tarkka, totuudenmukaista ja vilpitön. Yritä olla ylikapasiteettia, koska arvostelu saattaa näyttää mainokselta. Korosta tuotteen ominaisuuksia pikemminkin kuin yrityksen etuja. Jos tapaustutkimuksesi tarjoaa asiaankuuluvaa ja arvokasta tietoa ja tuottaa todellista hyötyä tietystä tuotteesta tai palvelusta, todennäköisesti palautteesi julkaistaan ​​linkillä verkkotunnuksellasi, jotta voit todentaa sinut oikeana henkilönä.

Joten tuloksena saat merkittävän korkean PR-linkin ilman rahaa ja ponnisteluja.

December 22, 2017