Back to Question Center
0

Miten luodaan houkutteleva backlink-profiili?

1 answers:

Linkkirakentamisessa on paljon väärinkäsityksiä, jotka ovat varsin tavallisia digitaalisen markkinoinnin alalla. Riippumatta siitä, kuinka monta vuosikokemusta sinulla on tällä alalla, et koskaan tiedä tarkkaan, miten Google hyväksyy sivustosi ja mitä tämä hakujärjestelmä tekee seuraavan kerran. Vain Google-kehittäjät ja verkkovastaavat voivat tietää sen varmasti - house alarms. Meidän on vain käytettävä mitä tietoja meillä on ja kokemuksemme vaikuttaa sivustosi rankingihin.


Paljon säännöllisiä lausuntoja ja suhteellisen uusia ideoita käänteisiä profiileja ja linkkejä. Keskustelemme niistä yleisimmistä niistä:

"Rel = nofollow" -linkit eivät anna mitään arvoa

"Rel = nofollow" on erityinen backlink-tunniste, joka kertoo hakupereille, linkkejä ja älä siirrä yhtään linkin mehua niiden kautta. Nofollow-linkkien arvosta on paljon keskustelua. Jotkut verkkovastaavat väittävät, että tällaisia ​​linkkejä ei ole tarpeen luoda, kun taas toiset väittävät, että dofollow-linkkien arvoa voidaan aliarvioida. Mielestäni tähän kysymykseen ei ole selkeää vastausta, koska niiden arvo voi riippua. Nämä ulkomailta tulevat linkit eivät tuota erillisinä kappaleina. Esimerkiksi, jos aloitamme verkkosivuston ja rikastetaan sitä laadukkailla PR "nofollow" -linkillä. Tämän seurauksena liikennetilastojen äkillistä nousua ei havaita. Oletan, että Google tekee hyvää työtä ymmärryksen "nofollow" linkin suhteen.

On kuitenkin syytä mainita joitakin aloja, joilla nofollow-linkit vaikuttavat merkittävästi sivuston rankingihin ja yleiseen verkkosivuston ylläpitoon. Näihin alueisiin kuuluvat ylioptimoidut verkkosivustot, backlink-profiilit, jotka sisältävät "nofollow" -linkit ja kun ankkuritekstit ovat yli-optimoituja. Kaikilla seuraavilla alueilla on outoja käänteisiä profiileja. Se voi johtua useista eri syistä, kuten roskapostitoiminnoista tai kumppaniohjelmista.

Olen käyttänyt nofollow-käännöksiä käytäntänne ja yrittänyt saada heidät korkealaatuisista web-lähteistä blogikirjoitusten, linkkien, toimituksellisten sijoittelujen ja muiden linkkien rakentamismenetelmien muodossa. Tuloksena saavuin hyvät linkit tagilla "rel = nofollow". "Nämä linkit tuottivat yli 100%: n kasvua avainsana-rankingissa.

Siksi voin sanoa, että nofollow linkit voivat tuoda arvoa sivustoosi. Kuitenkin on tärkeää, miten ne on saatu. Laadukkaat orgaaniset nofollow-käänteiset linkit toimivat täydellisesti optimoidun linkin suhteiden tasapainottamiseksi.

Onko laatu asianmukainen?

Jos olisit kysynyt minulta tämän kysymyksen juuri viimeisen Google Penguin -päivityksen jälkeen, olisin katsonut sinulle hauskaa, sillä tuolloin kaikki etsivät vain laadukkaita saapuvia linkkejä. Ajan myötä painopiste on kuitenkin muuttunut. Nykyään lukuisat verkkosivustot ylittävät muiden web-lähteiden, vaikka niillä on vähemmän laadukkaita linkkejä ja vain lukemattomat roskasivustot viittaavista sivuista. Siksi sivustoilla, joilla on useita käänteisiä linkkejä, voi olla etumatka muihin verrattuna vain vähän laadukkaita saapuvia linkkejä. Edellisinä vuosina olemme havainneet massiivisen korrelaation käänteisten, ei pelkästään niiden laadun, kanssa, mikä vaikuttaa TOP-markkinan suurimpiin markkinarakoihin.

Lisäksi voi kuulua oudolta, mutta silti paljon linkkejä samasta verkkotunnuksesta voi auttaa sinua, ja Google edes suosii sitä. Et ole vaarassa saada rangaistuksia ja edes hyötyä siitä. Lisäksi ulkoisten käänteisten käännösten kokonaismäärä voi vaikuttaa SEO-ponnisteluihisi, koska se on suuri korreloiva ranking-tekijä. Verkkovastaavat myös kutsuvat tämän linkin rakentamisen ilmiöiksi "linkin nopeuden. "

December 22, 2017