Back to Question Center
0

Miten saada asiaankuuluvat linkit TOP-sivuston Googlen sivustoista?

1 answers:

Taaksepäin linkit ovat erittäin tärkeitä jokaiselle verkkosovellukselle, olipa kyse sitten paikallisesta yrityssivustosta tai suuresta vähittäisliikkeestä. Voit hankkia ulkoisia linkkejä kommenttien kautta muiden kapealla verkkosivuilla tai käyttää blogi lähettämistä tai lähettämällä artikkeleita sosiaalisen kirjanmerkin ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja. Ensisijaisia ​​tapoja luoda linkkejä. On kuitenkin olemassa paljon muita ammattimaisempia tapoja rakentaa linkkejä verkossa.

top pr sites for backlinks

Miksi sinun on käytettävä TOP PR-sivustoja käänteisiin?

Jotta saisit korkean PageRankin ja kasvatat sivustosi sijoitusta, sinun on luotava linkit TOP PR-sivustoihin. Jokainen sivuston omistaja haluaisi saada linkkejä korkean PR-lähteen lähteistä, joten todennäköisesti sinulla on vaikeuksia päästä näihin sivustoihin - spray bucal cb12-12. Lisäksi yleensä tällaiset verkkosivustot sallivat vain nofollow-linkkejä sivuillaan. Nofollow-linkit eivät tuota sivustossasi mitään linkin mehua, olivatko ne sijoitettuja arvovaltaisiin tai roskasivustoihin. Siksi mitä tarvitset on dofollow linkkejä, jotka voivat nostaa sivustosi sijoituksia ja edistää hakukoneoptimoinnin ponnisteluja.

On kuitenkin olemassa paljon TOP PR-sivustoja, joissa dofollow-käänteisiä on saatavilla. Keskustelemme näistä web-lähteistä. Google+ on johtava sosiaalisen median verkko, joka sijoitetaan sivun yläosaan PageRankin kanssa melkein korkeimmalla merkillä

.

. Tällä alustalla voit rakentaa sekä nofollow että dofollow käänteisiä linkkejä.

Ensinnäkin sinun on kirjauduttava Google+ -tiliisi ja tarkistettava se. Varmista, että sinulla on Gmail-postilaatikko. Siirry sitten profiilisivulle ja napsauta Tietoja-osiota. Sen jälkeen siirry alas "Linkit" ja klikkaa "Muokkaa" vaihtoehto. Voit lisätä linkit tähän osioon, ja ne tulevat dofollow automaattisesti.

  • YouTube

Tämä mediaalusta on nykypäivän trendikäs. Joka päivä miljoonat ihmiset avaavat sen opetus- ja viihdetarkoituksiin. Siksi on aivan järkevää käyttää tätä PR9-web-lähdettä hyödyksisi. Täällä voit myös rakentaa sekä dofollow että nofollow linkkejä.

Koska YouTube on media-alusta, jossa on rajallinen määrä tekstitietoja, voit lisätä blogisi tai verkkosivustosi linkit omaan "Tietoja" tai "Kuvaus" -osioon.Näitä linkkejä pidetään nofollow -työnä, joten älä tuo suoraa linkin mehua sivustoosi. Kuitenkin, jos laitat linkin "Associated Website" -osioksi, sinulla on kaikki mahdollisuudet saada laadukkaita dofollow-käänteisiä linkkejä.

top sites for backlinks

Koska on paljon videoblogioijia, jotka lähettävät videoitaan YouTubeen säännöllisesti, voit luoda liikesuhteita heidän kanssaan. Kaikki mitä tarvitset on löytää bloggaaja, joka luo videoita tai teemaan liittyvää teemaa ja pyytää häntä yhteistyöstä. Todennäköisesti saat myönteisen vastauksen, kun useimmat bloggaajat etsivät taloudellista tukea.

Jotta saat Dofollowin linkit YouTubessa, varmista tilisi linkin avulla ja lähetä sivustosi Googlen ylläpitäjille. Sinun on sitten kirjauduttava YouTube-tiliisi ja valittava funktio "Kanavan asetus" ja lopuksi klikkaa "Lisäominaisuudet. "Edistyneessä osassa voit lisätä sivustosi siihen liittyvään verkkosivustoon.

December 22, 2017