Back to Question Center
0

Voitko näyttää minulle, miten saada laadukkaita linkkejä?

1 answers:

Entä ennen kaikkea, mikä tekee laadukkaasta linkistä? Google arvioi yleensä verkkosivustosi tai blogisi linkkiprofiilia käyttämällä useita ensisijaisia ​​tekijöitä, kuten linkin viranomaisen, verkkotunnuksen iän, vastaavan tekstin ankkurin, luonnollisten linkkikuvioiden jne.Miksi sinun pitäisi tietää, miten saada laadukkaita käänteisiä yksinomaan? Yksinkertaisesti siksi, että luonnollisesti rakentaa backlinks ovat viime aikoina tullut yksi tärkeimmistä ranking signaaleja SEO. Siksi sinun täytyy tietää oikeat paikat ja oikeat toimet ansaitakseen nämä arvokkaat linkit. Ja aion näyttää, miten saada laadukkaita linkkejä sosiaalisen verkostoitumisen, artikkelimarkkinoinnin, tiedotusvälineiden lehdistötiedotteiden ja asiakirjojen jakamisen sivustot - top vacation destinations in south america. Joten, tarkastelemme niitä uudelleen alla.

Sosiaalinen verkostoituminen

. Ja noin tusinaa sosiaalisia verkostoja ja media-sivustoja, joilla on suurin aktiivisten käyttäjien yleisö, kuten Google Plus, Twitter, Facebook jne.Asia on, että kaikilla sosiaalisen median suosituilla verkkoalustoilla on yleensä melko korkea sivun ranking. Siksi tämä houkutteleva tilaisuus on suositeltavaa kokeilla laadukkaiden linkkien rakentamisessa ennen kaikkea. Muista, että parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun on laadittava toistuva lähettämisohjelma tai mediakanavasuunnitelma. Näin voit kasvattaa nykyistä yleisöäsi, mutta kohdista potentiaaliset asiakkaasi käyttämällä ainutlaatuista ja ainutlaatuista sisältöä, joka tuottaa todellista arvoa, jota tukevat asiaankuuluvat kuvat, infografiset tiedot, laskentataulukot jne.

Article Marketing

Tämä menetelmä on luultavasti parhaita tapoja saada huipputason linkkirakennustrategia. Tässä on, miten saada laadukkaita käänteisiä artikkelimarkkinointiin - vain etsiä oikeat avainsanat ja valmistella useita hienoja artikkelitietoja. Seuraavaksi aloittaa työskentely sisältösi lähetetään joitakin arvostetuimmista artikkeli hakemistoja. Älkää siis "unohda sisällyttää linkit, jotka palaavat takaisin pääverkkosivustolle tai blogille. Varmista vain, että kaikki on paikoillaan - sekä ankkuritekstit että sosiaalisen jakamisen painikkeet pitäisi sijoittaa tehokkaasti laadun kirjoituksiin. Tiedotuslehdet

Tällaiset uutislehtisiä käsittelevät mediasivustot ovat myös erinomaisia ​​paikkoja napata joitain linkkejä - yksinkertaisesti siksi, että lähes kaikki lähetetyt siellä yleensä poimia pienempiä sivustoja levitetään laajalti internetissä. Koska nämä suuret media-sivustot etsivät aina tuoretta sisältöä tai jännittäviä tarinoita yleisen edun mukaisista tarinoista, tarvitset vain toimittamaan heille laadukkaan artikkelin, joka kattaa kuuma aihe, joka liittyy tärkeimpään toimialaan tai markkinarakoon. Varmista vain, että luo kiehtova otsikko ja asiaankuuluva sisältö, joka houkuttelisi laajempaa kohderyhmää - ja olet valmis.

Tämä olisi toinen loistava tapa luonnollisen linkin rakentamiseen, sen lisäksi, että yleisimmin annettaisiin ansaitut käänteiset linkit DoFollow-attribuutilla. Lisäksi suurimmat hakukoneet, kuten Googlen itse, luottaa useimpien tai vastaavien lähteiden luottamukseen. Joten tämä tilaisuus näyttää ehdottomasti arvokkaalta, eikö? Tässä on, miten saada laadukkaita käänteisiä asiakirjojen jakamiseen tarkoitetuilta verkkosivustoilta - vain oikealla laatusisältöllä (ts. e. , ei liian kookkaita artikkeleita tai täyspitkisiä viestejä). Kun kaikki on valmis, sinun tarvitsee vain lähettää se ja pudottaa siten linkin, joka osoittaa tien omalle verkkosivustolle tai blogille.

December 22, 2017