Back to Question Center
0

Tiedätkö miten saada DoFollow käänteisiä ilmaiseksi?

1 answers:

On melko helppo ymmärtää, miten DoFollow-linkkejä saadaan asteikolla. Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista, kun on kyse laadukkaista korkean PR: n kanssa. Ennen kuin aloitamme, tässä on syytä pitää mielessä:

  • Suorita yhteysrakennuskampanjaasi normaalisti, älä kiirehdi toivoen, että kaikki on paikallaan vain yhdellä yönä.
  • Älä ylitä liiallisella linkillä, jotka osoittavat etusivullesi tai aloitussivuja. Sinun on parasta, että sinulla on enemmän asiayhteystietoja, jotka ovat orgaanisesti saapuvia sivustoosi.
  • Ennen kuin saat uuden käänteisen linkin verkkosivustollesi tai blogistasi, varmista, että voit muuttaa tai hylätä minkä tahansa tietyn ajan milloin tahansa - military equipment appraisal.

Tässä on, miten saat DoFollow backlinks korkea PageRank, lisäksi maksamatta penniäkään. Kokeile seuraavia yksinkertaisia ​​järjestelyjä selvittääksesi, mitä tapahtuu:

  • Hanki korkeat PR-käänteisiä DoFollowin kanssa Microsoft Answer verkkosivustolta. On yllättävän hyvää napata joitain laadukkaita käänteisiä siellä - kaikki mitä tarvitset on ehdottaa oikeaa ratkaisua tiettyyn asiaan. Tällä tavoin et voi vain ajaa enemmän liikennettä pääsivustoosi tai blogiin, vaan näyttää osaamistasi ja siten parantaa auktoriteettiasi pitkällä aikavälillä. Kaikki on melko yksinkertaista - siellä on aina paljon ongelmia ratkaistava siellä. Joten, kun vastausosoitteesi on valmis ja elää, voit vapaasti saada kysymyksessä esitetyn ansioituneen käänteisen linkin.
  • Seuraavaksi katsotaan, miten DoFollow-linkit saadaan käyttämään henkilökohtaista tiliäsi Google Plus -palvelussa. Tämä sosiaalinen alusta on tehokas lähde, johon pääset liittämään profiilisi käyttöön. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä tai käyttää jo olemassa olevaa. Seuraavaksi siirry "Tietoja" -osioon ja täytä kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit upottaa linkin, joka näyttää tien pää-sivustolle tai blogille.Huomaa, että siellä ei ole rajoituksia linkkien lisäämiseen. Mutta sinun ei tule koskaan liikaa - kutemaan heitä hulluksi - ellet halua, että kaikki näyttää paljon roskapostilta.

  • Harkitse käsitellä rikas artikkeli hakemistoja ja web-tiedotus. Yritä lähettää joitain viestisi, artikkeleita tai muita laatutietoja, jotka antavat käyttäjälle todellista arvoa. Huomaa kuitenkin, että henkilökohtaisesti suosittelen lähettämään niille, joilla on tarpeeksi riittävästi PageRank-pistemäärää, alkaen vähintään tasolta 4.
  • Voit myös jakaa verkkosivustosi tai blogisi lähettämällä joitain parhaita viestejäsi oikeiden osien kommentoinnin mukaisesti. Tässä on, miten DoFollow-linkkejä saadaan helposti - vain etsiä joitain kohtuuhintaisia ​​DoFollow-foorumeita - ja olet valmis. Muista hyvistä paikoista linkin lähettämiseen voit myös rockilla seuraavilla sivustoilla: Dmoz. com; Onemission. com; Saapuva. Org; Infobarrel. com. Jos et tiedä mistä aloittaa - älä epäröi kokeilla yhtä niistä ja selvittää mikä on oikein.
December 22, 2017