Back to Question Center
0

Miten luoda kannattava backlink-profiili käyttäen dofollow-käänteisiä generaattoria?

1 answers:

Kaikki sivuston omistajat unelmoivat tekemään online-liiketoiminta näkyviksi potentiaalisille asiakkaille. Siksi he tekevät pitkälle kehitettyä markkinointikampanjaa, joka sisältää hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin, dofollowin käänteisen sukupolven jne.Jos sinulla on jotain jakaa laajemman yleisön kanssa, sinun on varmasti tehtävä se.

Linkkirakentaminen on yksi hakukoneoptimoinnin tärkeimmistä osista. Saapuvat linkit ovat välttämättömiä sijoittaa hakutulossivulle korkealle ja houkutella potentiaalisia asiakkaita - blue book value on boats free. Ne tekevät sisällön näkyväksi kohdeyleisillesi ja nostavat yrityksesi sijoitetun pääoman tuottoa.

Rakentaminen ulkomailta linkkejä ei ole raketti tiede, mutta saada käänteisiä arvovaltaisia ​​korkean PR sivustot voivat näyttää liian monimutkaisia ​​newbie. Onneksi on paljon ammattimaisia ​​dofollow käänteisiä generaattoreita olemassa verkossa sekä hakukoneoptimoinnin konsultteja ja linkkejä rakentajia, jotka auttavat sinua saamaan laadukkaita linkin mehu korkean PR sivustot.

Tässä artikkelissa aion kertoa teille muutamia vinkkejä, joiden avulla voit luoda dofollow-käänteisiä ilmaiseksi. Lisäksi löydät täältä joitain saatavilla olevia "dofollow" linkkejä, jotka tekevät ulkoisten linkkien luomisen mukavammaksi.

Web-lähteet, jotka toimivat dofollow-käänteisgeneraattoreina

Täältä löydät luettelon verkkopohjaisista lähteistä,. Aion puhua tällaisista näkyvistä web-lähteistä, kuten Microsoft, Facebook, Google ja niin edelleen.

Ennen kuin puhumme näistä lähteistä, haluan mainita, että on olemassa kahta tyyppiä linkkejä - dofollow ja nofollow. Osa korkeista PR-sivustoista tarjoaa molemmat näistä linkityypeistä - Google+, YouTube ja muut. Päinvastoin, niin suosittuja sosiaalisia alustoja kuin LinkedIn ja Facebook pystyvät rakentamaan vain nofollow käänteisiä linkkejä.

Lyhyesti sanottuna, dofollow käänteisiä ovat ne, jotka siirtävät linkin mehu yhdestä lähteestä toiseen ja auttavat nostamaan verkkosivujen sijoitus tiettyyn avainsanaan. Dofollow-käänteiskeinot mahdollistavat brändivaltuuden luomisen ja näyttävät Googlelle, kuinka hyvämaineinen Web-lähde on. Nofollow käänteiset linkit ovat linkkejä, jotka eivät läpäise mitään linkkejä mehua eikä vaikuta sivusi sijoitus. Kuitenkin ne voivat silti tehostaa backlink-profiiliaan, jos ne tulevat korkeista PR-lähteistä. Microsoft

Microsoft on merkittävä ja viranomaisverkko lähde, jolla on paljon arvoa käyttäjille ympäri maailmaa. Siksi sillä on korkein PageRank. Saapuvien linkkien hankkiminen tästä sivustosta lisää tavaramerkkisi valtuutusta ja nosta sivuston mainetta Googlen silmissä.

Voit luoda dofollow-käänteisiä Microsoftilta seuraavien vaiheiden avulla:

  1. Luo uusi tili Microsoftissa.
  2. Kirjaudu sisään ja mene profiililistaan.
  3. Avaa linkkiosa ja lisää linkki kohdennettuun ankkuriin.
  4. Voit tehdä tämän menettelyn napsauttamalla Tallenna-painiketta.
  • Google Plus

Google Plus on Googlen omistama sosiaalinen verkosto. Voit saada laadukkaita linkkejä tähän lähteeseen seuraavasti:

  1. Kirjaudu Google Plus -palveluun Gmail-tililläsi.
  2. Luo uusi sivu blogissasi.
  3. Vahvista sitten sivu.
  4. Lopuksi lisää linkki URL-osioon.
  5. Napsauta "Tallenna" -painiketta.

December 22, 2017