Back to Question Center
0

Kuinka saada luettelosta. edu sivustoja käänteisiä?

1 answers:

Linkkien saaminen korkeilta viranomaisilta on sama kuin saada ne. Edu-sivustot hakukoneet houkuttelevat näitä sivustoja hyvämaineiseksi, arvokkaiksi käyttäjille ja korkeatasoisille käyttäjille. Useimmissa tapauksissa on vaikea laatia luettelo - premier senior insurance. edu sivustoja käänteisille, jos olet pieni tai äskettäin perustettu verkkotunnus. Lisäksi, jos kehität verkkoliiketoimintaasi, ei koulutuksessa tai julkisella sektorilla, se on ongelmallinen. sivustojen lukijoille, joilla on kiinnostavaa sisältöä.

Kun rakennat linkkejä, sinun on kiinnitettävä huomiota Domain Authority and Domain Rating. Nämä kaksi verkkosivustojen laatuarviointitavat ovat samankaltaisia ​​ja ne määrittävät, kuinka tärkeä linkki tietyltä sivustolta. Sijoittamalla linkit korkeaan viranomaiseen. edu, sivustot antavat sinulle lukuisia etuja. Ensinnäkin voit helposti sijoittaa sisältösi läpi. edu-sivustot, ja todennäköisesti se saa korkeamman tason suhteellisen lyhyessä ajassa. Lisäksi saat arvokasta linkin mehua näiden ulkoisten linkkien kautta.

Tämä artikkeli on omistettu linkkirakennustekniikoille, joiden avulla luodaan luettelo. edu sivustoja käänteisiä. Minä opettelen, kuinka voit siirtyä riveihin ja hankkia oma verkkotunnuksesi korkeampi.

Hanki käänteisiä korkeasta PR: sta. edu-verkkosivustot

Jos haluat saada parempia saapuvia linkkejä, sinun on parannettava ensin oma verkkosivusto (oikeat koodivirheet, hyvien yhteenkytkentäjärjestelmien luominen, metatietojen optimointi ja arvokkaiden sisältöjen luominen).

Linkin rakennusmahdollisuuksien arvokkaimmat ja toivottavat www-lähteet ovat Wikipedia,. gov ja. edu-verkkotunnukset. Näillä sivustoilla on erilainen paino Googlen kanssa. Näistä web-lähteistä on paljon hyötyä käyttäjille, ja myös niiden sivulle sijoitetut käänteiset linkit voidaan luottaa.

Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin tapoja saada. edu ja. gov backlink:

  • Blogi kommentoi

Yleensä. edu ja. gov-sivustoilla on blogeja, joissa post vaihteli tutkimus- ja opetussisältöä. Voit sivuuttaa tämän linkkirakennuksen mahdollisuuden. Siksi jos voit seurata linkkirakennustrategiaasi ja aloittaa loppujen lopuksi, osa sisällöstä, jonka aiot rakentaa, voi jo olla. gov tai. edu-sivustot osoittavat sitä. Tällä linkkirakennustekniikalla voit saada sisällön asiayhteyteen tulevia linkkejä sisältönsä sisällä.

  • Tarjoa stipendejä omalla kapeallasi

On järkevää myöntää apurahoja eri oppilaitoksille, erityisesti niille, jotka ainakin jotenkin liittyvät teidän elinkeinoelämään. Esimerkiksi lääketieteellisiä laitteita myyessäsi voit tehdä yhteistyötä lääketieteellisissä yliopistoissa tarjoamalla opiskelijoille alennuksia, lahjoituksia tai apurahoja. Se auttaa sinua palauttamaan oman markkinarakoasi ja hankkimaan tärkeän linkin mehu korkean PR: n avulla. edu web-lähteistä. Lisäksi voit antaa opiskelijoille työtä sinulle, jota voit käyttää vuorostaan ​​sisällönä. Ja jos löydät hyvää kirjoittajaa, voit palkata hänet sisällöntuottajaksi yrityksellesi säännöllisesti.

December 22, 2017