Back to Question Center
0

Voisitteko luetella laadukkaita verkkosivustoja käänteisten tuotteiden rakentamiseen?

1 answers:

Linkkirakenne on prosessi hankkia linkkejä muihin sivustoihin. Ansaitsemalla orgaanisen linkin mehua voit parantaa Web-lähteen mainetta ja nostaa sen aseman Googlen hakutulossivulla. Saavutetut laadukkaammat saapuvat linkit ovat korkeammat kuin hakukoneella - cctv wireless cameras uk. Epäilemättä käänteiset linkit toimivat tärkeinä ranking-tekijöinä. Hakukoneissa otetaan huomioon paitsi saapuvat linkit myös niiden laatu.

Verkkosivustosi rakentaminen sivustoosi on monella tapaa. Pääasiassa ne voidaan jakaa mustan hatun SEO linkki rakentamiseen menetelmiä (linkki maatilat, linkki verkot, kehrä artikkeleita, roskapostia blogin kommentit, hakemiston esityksiä jne.), Ja white-hat SEO linkki rakentamisen menetelmiä (vieras lähettämistä, luoda laadukkaan tutkimuksen -perustainen sisältö, sosiaalisen median markkinointi jne.). Useimmat verkkovastaavat haluavat saada nopeita tuloksia ja viitata roskapostin rakentamiseen. Tällaiset tekniikat rikkoo Googlen Verkkovastaavan ohjeita ja ne on merkitty kielletyiksi verkkohäiriöiksi. Näinä päivinä Google pystyy helposti havaitsemaan kaikki yritykset sijoittamaan ranking-järjestelmä ja rankaisemaan sivustoja, jotka harjoittavat roskapostia.

Kaikki linkkirakentaminen ei kuitenkaan ole roskapostia, ja itse asiassa linkkien luominen vuonna 2017 vaikuttaa silti merkittävästi sivustosi optimointiin ja sijoitusten parantamiseen.

Tämä artikkeli on suunniteltu antamaan sinulle selkeän selityksen käännösten roolista hakukoneoptimoinnissa. Aion selittää sinulle, miten Google hyväksyy saapuvat linkit ja mikä lähde on paras linkkitarkoituksiin.

Miten Google hyväksyy käänteisiisi?

Google kamppailee aktiivisesti roskapostittajia vastaan. Se yrittää havaita kaikki petolliset toiminnot ja vihaa ostettuja linkkejä. Google välittää käyttäjän hakukokemusta ja tarjoaa heille parhaan hakutuloksen. Siksi ne verkkovastaavat, jotka tuottavat lämpöä allekirjoittaakseen ja hankkivat ranking-kykyjä web-lähteiltään, eivät ehkä ansaitse, saavat vakavia rangaistuksia Googlelta deindeksation muodossa ja rankingissa pudota. Jos Google luottaisi, he voisivat algoritmisen laskennan avulla tunnistaa roskapostiyhteyksiä, koko Internet-markkinointi ei olisi puhunut maksullisten linkkien sodasta.

Sen sijasta Google arvostaa luonnollisten linkkien rakentamista, kun verkkovastaavien ensisijainen tarkoitus ei ole saada lisää saapuvia linkkejä vaan tarjota käyttäjille laadukasta ja hyödyllistä sisältöä. Jos sisältösi on käyttäjän huomion arvoinen, hän liittää sen omalla tahdollaan. Tällöin sinun ei tarvitse viettää senttiä linkin rakentamisessa. Voit yksinkertaisesti palkita ihmisiä kovaa työtäsi.

Miksi sinun täytyy rakentaa online-käänteisiä korkeisiin PR-sivustoihin?

Saapuvalla linkillä on lukuisia etuja hakukoneiden tulosten lisäksi. Korkean PR-linkin avulla sivustosi pystyy saamaan enemmän brändäysviranomaisia ​​ja laadukkaita linkin mehuja, jotka kaikki voivat vaikuttaa monimutkaisesti positiivisesti sivustosi sijoituksiin. Tässä artikkelissa päätimme antaa luettelon korkealaatuisista PR-web-lähteistä, jotka tarjoavat dofollow-linkin mahdollisuuksia.

Korkeat PR sivustot online dofollow backlinks tuottavat:

http: // www. Google. com / local / add

http: // www. älähtää. com /

http: // www. ArticlesBase. fi /

http: // www. technorati. com /

http: // www. artikkeleita. org /

http: // www. selfgrowth. fi /

http: // www. kerätä. fi /

http: // www. artikkeli-sisältöä-king. com /

http: // www. articlessubmitter. fi /

http: // www. goodinfohome. fi /

http: // www. seosubmitarticle. fi /

http: // www. premiumArticles. biz /

http: // www. yellowbot. com /

http: // www. bigbook. fi /

http: // dir. yahoo. fi /

http: // www. kysy-dir. com /

http: // www. massivelinks. fi /

December 22, 2017