Back to Question Center
0

Voitteko näyttää minulle käytännöllisen tavan luoda backlink EDU-sivustoille?

1 answers:

Ei tarvitse sanoa, että EDU: n verkkosivustolle saattaisi olla edes yksi ainoa käänteinen linkki verkkosivustollesi tai blogikseesi, eikä normaalikokoisille paketeille, joilla oli korkea PageRank -pistemäärä. Valitettavasti linkittäminen opetuslähteisiin ei ole yhtä helppoa kuin luulisi. Mutta minulla on useita työtapoja tehtävän suorittamiseen - tuottamalla laadukasta opetussisältöä saadaksenne ansaitun käänteisen linkin pisteestä EDU-verkkotunnuksesta - instalar certificado ssl plesk 9. Ja alla tarkastelen tätä ohjelmaa askel askeleelta. Laatuopetuksen tuottaminen

  1. Voit ansaita käänteisen linkin EDU: n verkkosivuilta - kehittää hyviä suhteita esimerkiksi yliopistojen tai korkeakoulujen kanssa tarjota heille erään äänisisältöä. Huomaa kuitenkin, että se on aikaa vievä tehtävä, jotta sinut voidaan tehdä itse. Siksi ennen kaikkea sinun täytyy ajatella, pystytkö itse kirjoittamaan korkealaatuista opetussisältöä tai tekemään tehtävän ammatillisille kirjoittajille - joko ulkoistamaan sen ammattitaitoisille freelancereille tai harkitsemaan palkata täysin pätevää sisältöä markkinoijaa.
  1. Tietenkin on joitain muita valinnaisia ​​tapoja, jotka todennäköisesti kestivät vähän vähemmän aikaa. Useimmat niistä voidaan kuitenkin helposti tulkita roskapostiksi, ellei niitä ole tehty täydellisesti. Joten, uskon, että sinun kannattaa yrittää saada EDI-verkkosivustolta käänteinen linkki laadullisella sisällöllä joka tapauksessa.
  1. Aseta painopisteenä korkealaatuisen ja ainutlaatuisen artikkelin luomiseen, joka olisi varsin houkutteleva kohdeyleisölle - tällä kertaa todennäköisimmin käsitellään opiskelijoiden, ohjaajien tai henkilöstön kanssa vastuussa olevat jäsenet. Muistathan, että annat asiantuntijasisällön, jota voidaan todella käyttää opetustarkoituksessa - mikä edellyttää, että suoritat perusteellisen tutkimuksen tai vähintään arvokkaita elämäntaitoja.

On aika päästä alas liiketoimintaan ja aloittaa. On olemassa useita käytännöllisiä tapoja kehittää hyviä suhteita oikeisiin ihmisiin. Seuraavassa kerrotaan, miten voit houkutella heitä lähettämään asiantuntijasi sisältöä ja linkittämään takaisin sivustoosi tai blogiin:

Luo projekti

Ensinnäkin suosittelen harkitsemaan molempia osapuolia hyödyttävää hanketta, esimerkiksi yhteistyössä yliopistojen tai korkeakoulujen professoreiden kanssa. Sinun tarvitsee vain selvittää, mitkä aiheet olisivat huippuhetkistä kiinnostusta ja korkeaa arvoa kaikille - sekä kasvattajille että paikallisille nastoille. Näin ollen, kun kaikki on sovittu etukäteen, voit aloittaa kirjoittavan oppimateriaalin, joka julkaistaan ​​heidän luokkahuoneen verkkosivustossaan.

Charity Partnership

Seuraavaksi yritä luoda hyväntekeväisyyskumppanuuden - vakavasti on monia korkeakouluja, jotka ovat aina valmiita ja valmiita lähettämään sponsoreilleen. Tarvitset vain tarjota molempia osapuolia hyödyttävää kauppaa - varmista, että sisältösi käsittelee oikeita asioita, kuten itse kumppanuuttasi tai mitä tahansa muita korkeakoulujen keskusteluja, jotka tarvitsevat laajaa julkista huomiota.

University Blogging Community

Voit myös päästä yhteyteen huippuyliopiston bloggaajien kanssa - ja yksinkertaisesti ehdottamaan asiakkaiden blogikirjoitusten antamista oppimissivuille saadaksesi käänteisen linkin pisteestä EDU-verkkotunnuksesta. Yksinkertaisesti ajatella, miten voit tehdä heistä mielellänne lähettää sisältöäsi - harkitse ammatillisen asiantuntemuksen, työnhaun neuvontaa, jatkoyhteyksiä tai menestystarinoita jne.

Johtopäätökset

Seuraa aina viimeisintä linkkiä EDU verkkosivuilla sen jälkeen, kun se kulkee. Samalla suosittelen jokaisen äskettäin luotavan linkin lähdekoodia "pinging" käyttäen pingmyurlia. com tai muita vastaavia online-työkaluja. Näin te soitat hakupäällysteisiin robotteihin, jotta uudet käänteiset linkit näkyvät nopeammin ja vaativat siis varmasti nopeamman myynninedistämisen.

December 22, 2017