Back to Question Center
0

Onko mahdollista saada dofollow käänteisiä ilmaista pääkanslista?

1 answers:

Tämä artikkeli on suunniteltu näyttämään verkkovastaaville helpoimpia tapoja rakentaa korkealaatuisia seuraa käänteisiä. Vanhoita temppuja on olemassa, mutta jokaisen sivuston omistajan, joka haluaa luoda korkean viranomaisen dofollow käänteisiä linkkejä, on yhä olemassa teoksia, jotta he voivat saada enemmän merkityksellistä ja kohdennettua liikennettä. Aloitamme jonkin verran perustekniikkaa linkkirakennuksesta.

Mitkä ovat käänteisiä SEO?

Taaksepäin linkit ovat linkkejä, jotka osoittavat sivustosi muiden web-lähteiden kautta eri kanavien kautta. Mitä enemmän muut arvovaltaiset blogit mainostavat tai seuraa sivustosi URL-osoitetta, sitä parempaa laatua sivustoosi antaa. Taaksepäin linkit toimivat SEO-ranking-tekijänä, josta voit sijoittaa minkä tahansa kohdistetun hakutermin nopeasti, jos rakennat korkeita tai vähintään keskikokoisia käänteisiä linkkejä - patek nautilus replica. Saapuviin linkkeihin on kaksi alaluokkaa - dofollow ja nofollow käänteisiä linkkejä. On tärkeää ymmärtää eroja näiden kahden luokan välillä voidakseen luoda voittavan linkkikampanjan.

  • Dofollow backlinks

Dofveci käänteisiä ovat ne, jotka antavat sivustosi URL-linkin tietyn tagin, f. e. (rel = "dofollow") tai yksinkertaisella linkillä tarkoitetaan myös dofollow-linkkiä. Tällaisilla käänteisillä on tietty arvo linkitettyyn web-lähteeseen, joka siirtää kaiken liikenteen, joka kulkee sen kautta verkkosivuille.

  • Nofollow backlinks

Nofollow käänteisiä ovat ne, jotka antavat Web-lähdekoodin URL-linkin ilman seuraavaa tagia, f. e. (Rel =”ei-seurata”). On tärkeää lisätä rel-tunniste, jos et halua seurata jonkun linkkiä.

Nyt, kun tiedät erot dofollow ja nofollow linkkejä, on aika keskustella parhaista mahdollisuuksista luoda dofollow backlinks luettelo.

Miten luodaan dofollow backlinks -luettelo

Käytettävissä on käytännöllisiä ja vapaita tapoja tehdä linkkien linkkejä ja parantaa sivustosi sivun sijoitus.

Se on tehokas tapa rakentaa linkkejä, joita et voi sivuuttaa. Facebook on PR9 (melkein korkein) sivusto, joka voi auttaa sivustossasi saamaan lisää valtuuksia Googlelta.

Jos haluat saada linkkejä Facebookissa, sinun on lisättävä staattinen HTML sivulle. Se auttaa luomaan suuria mukautettuja iframe-välilehtiä. Näin avaat sivun välilehden, jossa sinun on valittava Facebook-sivu. Sen jälkeen sinun on napsautettava Asetukset-välilehteä ja ohjattava staattinen HTML-sovelluksesi seuraamalla indeksiä. html-osiossa. Täältä sinun on lisättävä HTML-koodi, johon lisätään sivustosi asiaan liittyvä URL-osoite. Voit lopettaa tämän prosessin napsauttamalla Tallenna ja julkaise -painiketta. Joten nyt sinulla on sopiva dofollow käänteinen linkki yhdestä suosituimmasta sosiaalisen median alustasta.

  • YouTube

Yleensä YouTube antaa nofollow käänteisiä linkkejä. Kuitenkin on vielä joitakin tapauksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan dofollow backlinks -luettelosi yhdellä korkeammalla PR-saapumisliittymällä. Sinun on löydettävä joitain parhaiten sijoittuneita YouTube-videoita, jotka liittyvät sivustosi sisältöön ja antavat sitten linkit kommentteihin, jotka ovat se.

December 22, 2017