Back to Question Center
0

Mitkä ovat Backlinkon käyttämättömät backlink-lähteet?

1 answers:

Taaksepäin suuntautuvat digitaalinen maailma, vaikka jotkin artikkelit ja ylläpitäjät kertovat meistä muista asioista. Itse asiassa viimeisimmät hakukoneoptimointitutkimukset osoittavat, että käänteiset linkit ovat yksi Googlen ja muiden hakukoneiden merkittävimmistä ranking-tekijöistä.

Kun linkki rakentuu, on olemassa paljon kokeiltuja ja totta menetelmiä. Jotkut niistä noudattavat Googlen ohjeita, kun taas toiset rikkovat niitä - long term care insurance illinois. Nykyisin osa linkinkehitystekniikoista on vähäisempiä nykypäivinä (f. e. vierasviesti tai kommentoida linkkejä). Kuitenkin on vielä paljon vähemmän tunnettuja tai maanalaisia ​​tapoja ansaita korkealaatuisia vapaa käänteisiä linkkejä.

Tässä artikkelissa aion jakaa kanssasi useita maanalainen linkkirakennustekniikoita, joista osa olen lainannut Brian Deanin Backlinkon omistajalta. Katsotaanpa tarkemmin molempia.

  • Sosiaalisen linkin rakennustekniikka

Tämä linkkirakennustekniikka auttaa

saada ulkoisia linkkejä sosiaalisesta mediasta. Tämän menetelmän mukaan sinun on jaettava asiaankuuluva sisältö ja toistettava sisältö, joka oli voimakkaasti jaettu. Tämän jälkeen sinun on kohdennettava käyttäjiä, jotka alun perin jakoivat tämän sisällön ja antavat heille uuden tai päivitetyn kappaleen.

Tämä Skyscraper-linkkirakennustekniikka on kehittänyt Brian Dean. Se auttoi häntä lisäämään orgaanista liikennettä yli 400%. Tämän menetelmän mukaan sinun on tunnistettava alempia ranking-hakutermejä ja löydettävä sisältö, joka on suosittua käyttäjien keskuudessa. Tämän jälkeen sinun on kirjoitettava paremmin samoista hakutermeistä. Varmista, että uuden sisällön versio on ainutlaatuinen ja tutkimuslähtöinen. Tämän linkin rakentamismenetelmän täydentämiseksi sinun on edistettävä tätä päivitettyä sisältöä sosiaalisessa mediassa tavoitteenaan joitain korkeita PR-verkkotunnuksia, jotka lopulta linkittävät sinut takaisin.

Mielipidemittaukset ovat erittäin hyödyllisiä yrityksille, koska ne osoittavat asiakkaiden tyytyväisyyttä tuotteisiin tai palveluihin, joita yritys tarjoaa. Verkkovastaavat etsivät niitä, koska he tietävät, mitä etuja he voivat tuoda verkkokaupoilleen. Tällä tavoin luodessasi suosittelut antavat erinomaiset mahdollisuudet ansaita itsellesi helppo mutta arvovaltainen saapuvan linkin. Käyttäjät houkuttelevat paremmin yrityksiä, joilla on orgaanisia suosikkeja todellisilta asiakkailta kuin verkkosivustoja, jotka esittelevät roskapostituotteita (tällaiset suositukset voidaan helposti havaita). Mitä todellisempia todistuksia sivustossasi on, sitä korkeampi se sijoitetaan hakutulossivulle. Lisäksi se näyttää luotettavammalta muille yrityksille. Siksi he linkittävät sivustoosi ilman edes kysyä.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on valita haluamasi tuote ja ota yhteys palveluntarjoajaasi antamaan lausunto tälle tietty tuote. Suurin osa suurimmista vähittäiskaupan alustoista on tähän tarkoitukseen erityisen suosittelusivu. Siksi sinun on helppo lähettää suosittelut suoraan verkkosivuston kautta.

Tämä linkkirakennustekniikka on myös tuonut Backlinko-blogin omistaja Brian Dean.

December 22, 2017