Back to Question Center
0

Kuinka saada hyvät käänteiset linkit vapaasti ja suoraviivaisesti?

1 answers:

Ulkoiset tai ulkomailta olevat linkit toimivat SEO-moottorina nykypäivinä. Googlen mielestä hakukoneet ovat erittäin arvostettuja käännöksistä, ja he auttavat heitä määrittämään verkkosivujen sijoitus hakutulossivulla. Eräiden lähteiden mukaan ulkomailta tulevat linkit ovat toisen Googlen ranking-tekijä sisällön merkityksen jälkeen. Ilman käänteisiä yrityksiäsi eivät näy potentiaalisille asiakkaille, ja ne ovat myöhemmin tappiollisia.

Nykyään algoritmit eivät toimi samana kuin useat vuotta aiemmin, kun saapuvien linkkien määrä oli tärkein tekijä hyödyllisen linkin profiilin kannalta - fische transportieren umzug. Tällä hetkellä hakukoneet arvioivat käänteisten laadun sijaan niiden määrää. On huomattavaa, mistä lähteistä linkit tulevat ja kuinka tärkeitä ne ovat verkkosivuston sisältöön. Itse asiassa hakukoneet käyttävät monia tekijöitä, joilla määritetään saapuvien linkkien laatu sijoituskohteisiin. Kokeneet linkkitekijät tekevät kuitenkin eron neljästä laajasta luokasta - relevanssista, luottamuksesta, monimuotoisuudesta ja valtuutuksesta. Joten kaikki saapuvat linkit tulee noudattaa näitä neljää välttämättömää kriteeriä. Jos he eivät noudata näitä vaatimuksia, sinun kannattaa yrittää parantaa niiden laatua tai käyttää Google Disavow -työkalua poistamaan ne kokonaan.

Joten, keskustelkaamme joistakin olennaisista kysymyksistä, miten saada laadukkaita linkkejä hyvämaineisista ja luotettavista verkkosivustoista.

Miten saada hyvät käänteisiä parantamaan verkkosivujen sivun sijoitus

Linkki rakennuksen tavoitteena ei ole tehdä linkit näyttävät luonnollista on tehdä linkit luonnollista. Luontevin tapa luoda linkkejä on tuottaa laadukkaita ja tarttuvia sisältöjä käyttäjien liittämiseksi siihen. Todellisuudessa se ei kuitenkaan aina tapahdu. Tehokkaampi tapa on kohdistaa korkeat arvovaltaiset WWW-lähteet, joihin sisältöä he haluavat linkittää. Ongelmana on, että on vaikea saada linkkejä korkeilta PageRank-sivustoilta, koska ne toimivat vain suosituilla verkkotunnuksilla ja niillä on erittäin korkeatasoiset standardit. Tässä kappaleessa kerämme kuitenkin joitain tehokkaita linkkirakentamisstrategioita, jotka auttavat sinua saamaan hyviä käänteisiä linkkejä.

  • Brian Deanin

luomassa liikuteltavaa tekniikkaa. Sinun on tehtävä markkinatutkimustasi ja löydettävä sellaisia ​​verkkosivustoja tai verkkosivuja, joita ei enää ole saatavilla. Seuraavassa vaiheessa sinun on käytettävä mitä tahansa ammattimaisen linkin indeksointitekniikkaa ja selvitä verkkotunnukset, jotka linkittävät sivulle, joka ei ole enää olemassa. Näiden tietojen saamiseksi voit käyttää Semalt Web Analyzer -ohjelmistoa tai Majestic Crawling Tool -työkalua. Seuraavassa vaiheessa sinun on erotettava asiaankuuluvat toimialasi ja arvokkaat verkkotunnukset. Luo uusi sisältö tai vie jokin nykyisistä artikkeleistasi, jos ne pysyvät pisteessä ja tarjoavat sivuston omistajille korvaamattomia linkkejä uuden sivustosi kanssa. Useimmissa tapauksissa sivuston omistajat sopivat tästä ehdotuksesta, koska se on erinomainen tilaisuus kasvattaa linkin profiiliaan yhdellä dofollow-käänteisellä linkillä.

  • Rikkoutuneen linkin korvaamismenetelmä

Aluksi se voi näyttää aiemmin mainituilta Brian Deanin linkkeihin. Se ei kuitenkaan ole käytännössä sama. Tämän menetelmän mukaan sinun on analysoitava kohdistetut verkkotunnuksesi ja selvitettävä virheelliset linkit, jotka johtavat käytettävissä oleviin sivuihin. Kun käytät Googlen Chrome Broken Link Checker Extension -ohjelmaa, sinun on löydettävä linkkejä, jotka viittaavat tietyn web-lähteen virheviesteihin. Tämän Google-laajennuksen avulla voit löytää lukemattoman määrän virheellisiä linkkejä. Sinun on selvitettävä nämä linkit ja löydettävä vain asiaankuuluvat ja liikenteen tuottavat. Sitten sinun on luotava sisältökappale samasta aiheesta, jonka verkkosivustosta löytyy ja tavoittaa parempi kohde kohdetuille verkkotunnuksille tarjoamalla heille linkki sivustoosi virheen sijasta.

December 22, 2017