Back to Question Center
0

Mitkä ovat TOP 10 web-lähteet käänteisen sukupolven luomiseen?

1 answers:

Laadukkaiden ja tarttuvien sisältöjen luominen on epäilemättä paras tapa saada ilmaisia ​​ja orgaanisia linkkejä sivustollesi. Käyttäjät jakavat sisältöä verkossa ja lisäävät sitä enemmän hakukoneiden silmissä. Voit kuitenkin parantaa merkittävästi backlink-profiilia linkkien luomalla TOP10: n Googlen verkkosivustoihin - mag-245. Näillä web-lähteillä on suurin PageRank ja korkein viranomainen verkossa. Vaikka useimmat verkkovastaavat ja SEO asiantuntijat ajattelevat, että on mahdotonta saada linkkejä tällaisista laadukkaista web-lähteistä, todellisuudessa kaikki on paljon helpompaa. Voit saada käänteisiä TOP 10 -verkkolähteistä ilmaiseksi. Kaikki mitä tarvitset on oltava tarkkaavainen ja noudattaa lyhyttä linkkirakennuksenopastamme. Jatketaan siis.

 • Google Plus

Google Plus on Googlen omistama sosiaalinen alusta. Sen jälkeen sillä on korkein PageRank. Täällä voit rakentaa sekä dofollowin (indeksoitujen hakuindeksoijien avulla) että nofollow (ei indeksoitu hakuhauilla) käänteisiä linkkejä.

Jos haluat saada linkkejä Google Plus -palveluun, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita:

 • Luo täydellinen profiili Google+ -palvelussa.
 • Napsauta Profiili-painiketta ja valitse Tietoja-osio. Täältä löydät Sivusto.
 • Napsauta Lisää-painiketta linkkialueella. Näin voit lisätä sivustosi URL-osoitteen.
 • Kun vierität sivua alas, huomaat avustajan, jossa sinun pitäisi toistaa tuotemerkki ja URL-osoite.
 • Tallenna kaikki napsauttamalla OK-painiketta.
 • Jos haluat saada liikennettä näistä linkkeistä, napsauta lukitussymbolia linkkien ja osallistujien kohdalla. "Täällä sinun on muutettava yksityistä näkemystä julkisesta.

Siinä se on. Nyt sinulla on toistuvia linkkejä yhdeltä Googlen vaikutusvaltaisimmalta alustalta.

 • Facebook

Facebook on maailmanlaajuisesti suosittu sosiaalinen verkosto, jossa kattavat tilastolliset indeksit. Se on 9 PageRank ja 2 Alexa Rank. Facebookiin viittaavien linkkien kokonaismäärä on yli 7 miljoonaa. Joka päivä miljoonia uusia käyttäjiä ympäri maailmaa rekisteröidään Facebookissa, ja samoin ihmiset käyttävät sitä päivittäin. Toisin sanoen Facebook on yksinkertaisesti maailman suurin sosiaalinen foorumi, joka tarjoaa erinomaiset linkkirakentamismahdollisuudet yrityksille.

Jos haluat saada linkin tästä PR9-sosiaalisesta alustasta, sinun on noudatettava tätä lyhyttä ohjetta:

 • Kirjaudu Facebookiin tai luo yritystili, jos sinulla ei ole sitä;
 • Avaa sitten Facebook-sovellus, jota kutsutaan "staattiseksi HTMLksi" ja napsauta Lisää staattinen HTML sivulle. Täältä näet uuden välilehden "Lisää sivu-välilehti". "Valitse haluamasi sivu ja napsauta" Lisää sivu-välilehti. "
 • Teet näitä manipulointeja luomalla tervetullut sovellus Facebook-yrityssivullasi.
 • Napsauta tätä tervetuloa. Nyt sinulla on toinen välilehti, johon sinun täytyy klikata Muokkaa-välilehteä ja lisätä tähän HTML-koodi. Sinun on muutettava verkkosivun URL-osoite ja ankkuroitava teksti verkkosivustosi URL-osoitteeseen ja ankkurointitekstiin. Voit tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Facebookin Facebook-tiedostojen luominen on tehty. Nyt voit seurata sosiaalisen liikenteen kasvua tästä alustasta.

December 22, 2017