Back to Question Center
0

Kuinka hankkia PR9 dofollow -kierroksia lyhyessä ajassa?

1 answers:

Jotta yrityksesi näkyisi Googlessa, sinun on sijoitettava ensimmäisen tai vähintään toisen hakutuloksen sivulle. On melko vaikeaa työntää sivustosi ylös Google SERP: n huippuun, koska kilpailu kaikissa markkinarakoissa on korkea. Kaksi merkittävää näkökohtaa, jotka voivat tehdä online-liiketoiminnan vauras ovat hakukoneoptimointi ja kontekstuaalinen mainonta. Vaikka pay per click -mainokset voivat näyttää liian kalliilta joillekin yrityksille, hakukoneoptimoinnin voi tehdä vähäisin kustannuksin. On kuitenkin syytä mainita, että sinun on tunnettava kaikki optimointiin liittyvät näkökohdat ja käsitykset sekä haitat ja temput luodaksesi voittavan optimointikampanjan. Onneksi siellä on paljon SEO-blogeja, kuten tämä, joka on erityisesti suunniteltu parantamaan sosiaalista läsnäoloa - top 10 vape shops.

Tämä artikkeli on omistettu rakennuksen teemalle PR9 dofollow käänteisiä. Opit kuinka arvokkaita linkkejä yritykseesi ja mitä arvovaltaisia ​​web-lähteitä ja sosiaalisia alustoja voit käyttää rakentamaan tärkeimpiä ja laadukkaita tulevia linkkejä sivustoosi.

Miksi sinun täytyy rakentaa dofollow käänteisiä PR9 web-lähteistä?

Suosittuja sosiaalisia verkostoja, kuten Facebook, Twitter ja LinkedIn ovat korkeat PageRank, joka on erinomainen SEO tarkistuslista. Nämä alustat ovat parhaita paikkoja, joissa sivustosi tulisi mainita. Luomalla käänteisiä blogisi PR9-verkkosivustoista todennäköisesti vaikuttaa sivustosi sijoitustilanteeseen Googlessa. Siksi on fiksu idea käyttää korkeita rivejään hyödykseensi viittaamalla takaisin blogiinne niistä. Jos kaikki on tehty oikein, saat lisää valtuuksia hakukoneista ja korkeammasta sijoituspaikasta.

Saatavilla on kaksi mahdollista käänteistä, jotka voit saada korkealta PR-sivustolta - dofollow ja nofollow. Dofollow-käänteisiä on arvokkaita sivustoihisi, koska ne siirtävät linkin mehua. Hakukoneet huomata signaalit, jotka tulevat arvovaltaisista lähteistä käänteisiä linkkejä ja antavat sivustosi korkeamman tason. Linkkejä "nofollow" -tunnisteella ei voi huomata hakupereillä ja tuoda nollaarvoa sivustosi rankings boost -arvoihin. HTML: ssä dofollow on linkkien oletuskoodi. Se vaatii, että verkkosivustojen URL-osoitteeseen ei lisätä mitään erityistä. Päinvastoin, nofollow backlinks tarvitsee erityistä komentoa, joka osoittaa, että linkkiä ei pitäisi laskea ranking.

Miten saada PR9 dofollow käänteisiä?

Helpoin tapa luoda korkeita PR-linkkejä on tehdä kommentteja tai luoda profiilisivu. Mutta ennen kaikkea, sinun on tehtävä tutkimus ja tarkasteltava sijoitustilastoja niche liittyvien web-lähteistä ja harkitse, millaista liikennettä ne tuovat sivustoosi.

Katsotaanpa yksi suosituimmista korkean PR-sosiaalisen verkostoista, joka tuo laadukasta linkkiä mehun sivustoosi. Facebook

Sinun on luotava yrityksesi sivu Facebookissa ja siirry kohtaan Lisää statisoitua HTML-sivua -linkkiä ja jätä virallinen verkkosivusto URL-osoitteeseen. Sitten sinun on löydettävä "Muokkaa" -painike ja poista tiedosto, indeksi. html. Tässä osassa sinun on lisättävä Web-lähdekoodisi seuraavassa muodossa: Blogin nimi . Jos haluat lopettaa dofollow-linkin luomisen Facebookissa, sinun täytyy klikata "Tallenna ja julkaise" -painiketta.

  • LinkedIn

Linkkien tuottaminen LinkedInissä on lähes sama kuin Facebookissa. Sinun täytyy luoda yrityksesi tili ja kohdassa "Henkilökohtaiset tiedot" sisältää pysyvän dofollow-käännöksen. Muut linkit, joita voit rakentaa tällä alustalla, ovat nofollow.

December 22, 2017