Back to Question Center
0

Mitä minun pitäisi tietää sivuston käänteisestä profiilista lisätä SEO?

1 answers:

Ennen kaikkea aloitetaan perusasiat. On olemassa vain kolme päätyyppistä linkkiä sivustosi käänteis-profiilin pitäisi olla kiinnostuneita, kun se tulee kasvattamaan yleistä SEO edistystä asteikolla. Siksi alusta asti sinun on ymmärrettävä, mitä linkityyppejä voit sisällyttää sivustosi linkkiprofiiliin - jotkut niistä toimivat SEO-tarkoituksessa, mutta loput eivät kanna mitattavaa vaikutusta liikenteeseen ja parempaan altistumiseen verkkohakuun, ainakin suoraan.

Jokaisella sivustolla on takaisinkytkentäprofiili Rakennettu:

 • Sisäiset linkit - yhdistävät eri sivuja ja osioita yhdellä verkkosivustolla tai blogilla. Toisaalta sisäisiä linkkejä tarvitaan hyvää logiikkaa sivuston arkkitehtuurin, joka tekee hyvää ei vain paremman käyttäjän selailu, mutta se voi olla suotuisa nopeammin ja laadukkaampi indeksointi hakua indeksointi robotteja. Toisaalta kuitenkin tiukka säätiön järjestys on luultavasti osittain itsenäinen omaisuus, joka voi antaa positiivisen sijoitussignaalin, että se kannattaa osoittaa laajemmalle aktiivisille hakijoille - wohnungen zh. Huomaa: sisäisten linkkien, jotka löytyvät jokaisen sivuston käänteis-profiilista, ei ole mitattavissa olevaa vaikutusta verkkoliikenteeseen, samoin kuin SEO. Se on pelin sääntö - ja sääntöjä voidaan palkita ainakin aika ajoin, eikö?
 • Ulkoiset linkit - Yleisesti ottaen tätä linkkityyppiä käytetään tarkalleen SEO-tarkoituksiin. Se on yksi kaikkein vahingollisimmista ranking-tekijöistä suurimpien hakukoneiden, kuten Googlen, sekä Yahooin ja Bingin, silmissä. Ulkoiset linkit yhdistävät verkkosivuston tai blogin lukijat verkossa olevan verkon maailman kanssa. Ja tässä tulee joukko ratkaisevia linkkitietoja (kuten PageRank, Domain Authority, User Trust, Page Authority jne.). Siksi jokainen sivuston kääntöyhteysprofiili haluaa saada heidät kaikkiin parhaimmillaan mahdollisimpiin pisteisiin - he voivat luoda vahvan vaikutelman hakukoneille, että tällainen verkkosivusto tai blogi kannattaa näyttää SERP: n yläosassa.


  Laatu Linkit Voivat dominoida maailmaa

  Vakavasti, blogisi tai sivustosi käänteinen profiili on todella jopa tärkeämpi kuin voit ajatella. Tarkoitan, että korkeatasoiset linkit, joilla on vahva pistemäärä PageRankissa ja verkkotunnuksen viranomaisessa, merkitsevät, että et ole vain luotettava ja luotettava auktoriteetti Internetissä, mutta oma sivusi sisältö on niin ainutlaatuinen ja tuo niin paljon arvoa - että muut ihmiset Web ei voi auttaa vaan siirtää ja ohjata oman liikenteensa mitattavissa olevaa osaa - suoraan omaan sivustoosi tai blogisivustoihisi.

  Mikä tekee hyvää käänteistä SEO: ssä

  1. Aito luonne - se tarkoittaa, että kaikki profiilisi linkit on rakennettu turvallisesti ja orgaanisesti ilman osallistu- mista mihinkään palkkattuihin, hankaliin tai eksplisiittisiin linkkirakenteisiin.

  2. Pure relevancy - tarkoittaa niiden kykyä vastata pääaiheeseen tai aihe keskusteluun tuoda vain tarkasti kohdennettua orgaanista verkkoliikennettä molemmin puolin käsitellä.

  3. Viranomainen ja luottamus - on itsestään selvä ominaisuus, sillä jokainen suorituskykyinen käänteinen linkki, joka kykenee siirtämään osan salaperäisestä "linkin mehusta", on oltava myös voimakas. e. , sen pitäisi olla peräisin asianmukaisesti näkyvistä paikoista, jotka palvelevat hyvin käyttäjien tarpeita.

December 22, 2017